FreeBitcoin.io – Vind gratis Bitcoin hver time Op til $ 300

gratis Bitcoin

FreeBitcoin.io betaler dig gratis Bitcoin hver time. Det koster intet at deltage, og faktisk kunne du tjene denne gratis Bitcoin flere gange på mindre end en time, og denne artikel ville forklare dig, hvordan det hele fungerer.

For at komme i gang skal du tilmelde dig med en e-mail og en adgangskode, ingen andre oplysninger kræves. Når du har registreret, skal du blot logge ind og begynde at rulle numrene. Rulleskærmen skal være sådan:

FreeBitcoin.io

Når du klikker på en rulle, genererer du et resultat mellem 0 og 10.000. Dette resultat vil afgøre, hvor meget gratis bitcoin du får. Det sandsynlige resultat er det første, der producerer den laveste mængde Bitcoin til dig.

Vær opmærksom på, at værdien af ​​Bitcoin er fastgjort til dollarværdierne i midten af ​​tabellen. Så hvis for eksempel hypotetisk er Bitcoin værd $ 30.000, ville det at ramme 10.000 generere 0.01 BTC, og hvis Bitcoin er værd $ 15.000, ville det at ramme 10.000 generere 0.02 BTC.

Gratis ruller

I stedet for at vente 1 time, indtil din næste rulle er tilgængelig, kan du bruge sektionen Gratis ruller. Dybest set i dette afsnit kan du besøge korte links, der viser dig nogle annoncer, og dit mål er at finde knappen “Næste” eller “Fortsæt” og bruge den til at komme videre, indtil du kommer til slutningen. Når du har gjort det, udløber uret med det samme, og du vil være i stand til at rulle igen og få yderligere gratis bitcoin.

Bemærk, at du skal deltage i de gratis ruller, efter at du har rullet – hvad gratisrullen gør, er grundlæggende at dræbe uret – hvilket gør det udløb.

Når du først har besøgt et gratis rullelink, skal du rulle igen, få din gratis bitcoin, så kan du gå videre til det næste gratis rullelink og få yderligere gratis bitcoin på samme måde.

Der er snesevis af links tilgængelige, så hvis du bruger dem alle, kan du nemt få masser af Satoshi på mindre end 5-10 minutter om dagen!

Bemærk også, at freeroll-linkene er tilgængelige en gang om dagen – så når du har brugt dem, kan du vente på, at i morgen ruller igen flere gange i træk – eller gå videre til vores andre sider, vi har over 10 sider tilgængelige – såsom FreeEthereum.com og Free-Tron.com og mere. Alle disse websteder kan findes nederst på siden af FreeBitcoin.io

50% henvisningskommission

Du ville tjene 50% af, hvad dine henvisninger tjener på webstedet. For eksempel, hvis 100 venner tjener i alt 0,02 BTC, ville du få 0,01 BTC fra det. Henvisningsprovisionerne betales øjeblikkeligt, det er ikke nødvendigt at vente på, at disse bliver udbetalt.

Derudover bruger vi Twitter til at retweet nogle unikke indlæg fra dem, der ringer til andre for at tilmelde sig under dem. Bare sørg for at medtage @cryptosfaucets i dine tweets, så vi kunne se det.

Den bedste måde at sprede dit eget henvisningslink på sociale netværkskanaler, Telegram-grupper og andre lignende grupper af mennesker, der ønsker at tjene gratis penge. 50% er ret lukrativ, da mange andre websteder tilbyder meget mindre til gengæld for dit hårde arbejde med at få henvisninger, så udnyt det og få så meget gratis bitcoin som du kan.

Kampagnekoder

Vi leverer konstant daglige kampagnekoder på vores Twitter-kanal. Disse promo-koder gør, hvad freerolls dybest set gør – de giver dig mulighed for at rulle igen uden at skulle vente på, at uret udløber. Disse promo-koder kan bruges på alle de sider, vi administrerer, og som vi nævnte ovenfor – vi har mere end 10 sider tilgængelige for dig til at tjene ikke kun gratis Bitcoin, men også Free Ripple, Free Ethereum, Free Dash, Free Tron og mere.

Sørg for at følge vores Twitter-kanal ikke kun for kampagnekoder, men også for mange andre kampagner og gaver, der ikke kun leveres af os selv, men også af lignende sider. Vores mål er at hjælpe dig med at tjene mere, så vores kanal er fuld af tip og råd om det.

Andre websteder

FreeBitcoin.io er ikke det eneste websted, vi har. Hvis du ruller ned til bunden af ​​siden, vil du kunne se alle de andre websteder, vi administrerer. Fra begyndelsen af ​​2021 er disse tilgængelige websteder:

Bitcoin

Som du kan se, har vi websteder som f.eks FreeCardano.com, FreeNEM.com, FreeEthereum.com, FreeUSDCoin.com, og mere. De arbejder alle på det samme koncept, som blev forklaret i denne artikel.

Sørg for at besøge blog på vores side såvel som vores Freebies for spil blog, der giver dig værktøjer og andre ideer til, hvordan du også tjener mere gratis kryptovaluta på andre websteder.

På vegne af hele vores hold vil vi ønske dig held og lykke med dine ruller og held og lykke med at vinde så meget som muligt!

Fremhævet billede: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me