Disse er de mest givende Ethereum-vandhaner i august 2020

Ethereum vandhaner

Mange ønsker at være en del af Ethereum kryptovaluta-netværk, og administratorerne af dette stigende krypto-aktiv har opdaget dette brud i strømmen af ​​kryptoaktiverne. Konceptet med et Ethereum-vandhane giver interesserede mulighed for at få gratis ETH ved at udføre nogle opgaver online. De opgaver, som en person skal engagere sig i et Ethereum-vandhane, er enkle; de er måske ting, du allerede gør online; denne gang gør du dem kun for at få nogle belønninger. Den blotte kendsgerning, at du kan udføre enkle opgaver på internettet og modtage kompensation for dette gør ideen om en vandhane meget attraktiv.

Der er masser af Ethereum-vandhaner på internettet, men det er grunden til, at vi har samlet følgende linjer for at forenkle din søgning efter de mest givende. Så du er på det rette sted, da denne artikel vil guide om de bedste og mest givende Ethereum-vandhaner i august 2020.

Gratis Ethereum

fri ethereumGratis Ethereum er et Ethereum-vandhane, der tilbyder ETH som en belønning til sine medlemmer for at spille spil på platformen. De spil, der er involveret i denne proces, er ret lette, og de er en walkover for mange. Du kan gøre Ethereum krav på denne hjemmeside hver time.

Belønninger sendes til Ethereum-tegnebogen for dem, der deltager i spil og aktiviteter på dette websted.

Gratis Ethereum har et henvisningsprogram, der giver dig halvtreds procent (50%) af mønterne på hver person, du henviser til som en henvisning, der tjener på sin platform. Denne Ethereum-vandhane tilbyder en årlig rente på otte procent (8%), og den mindste tilbagetrækning er ca. 0,001 ETH.

Vandhane Crypto

Vandhane Crypto

Vandhane Crypto er en anden platform, der tilbyder Ethereum vandhaner. Webstedet giver flere kryptokurver som en belønning for dem, der deltager i bestemte aktiviteter. Udover det faktum, at du kan gøre krav på Ethereum på denne vandhane-platform, kan du også få nogle af de øverste kryptokurrencyaktiver som en belønning.

Der er en række aktiviteter, du kan gøre for at tjene Ethereum, såsom at klikke på annoncer, engagere korte links, spille spil og give svar på enkle spørgsmål, der vises på dets tilbudsvæg. Du kan kræve ETH hvert fjerde minut, og den mindste tilbagetrækning er ca. 0,00012 ETH. En kendetegnende faktor, der gør denne vandhane-platform forskellig fra resten, er, at udbetalinger er gratis på dens grænseflade.

Brandhane

Brandhane tilbyder op til 8 kryptokurver, som brugerne kan modtage som en belønning. Aktiviteter, der giver ret til at kræve en kryptobelønning på denne platform, er også mange, og de er som at spille spil, klikke på annoncer, bruge korte links og en række andre opgaver. Brugen af ​​denne vandhane-platform har også nogle andre fordele, der gør den til en af ​​de bedste. Således er en af ​​de vigtigste fordele et loyalitetsprogram, der tilbyder belønninger ved brug af platformen i lang tid.

Den kendetegnende faktor, der gør denne vandhane forskellig fra resten, er at der ikke er nogen tidsbegrænsning for at kræve belønninger. Ethereums mindste tilbagetrækningsgrænse er 0,00, og der er ingen gebyrer tilknyttet.

ESFaucets

ESFaucets er en anden Ethereum-vandhane, der giver opgaver at udfylde og kræve Ethereum som en belønning, men udover ETH-belønningen tillader dette websted også brugere at kræve sin egen indfødte kryptomønt: ES COIN.

En af de mest karakteristiske faktorer, der gør denne vandhane forskellig fra resten, er at den er tilgængelig på en mobilapplikation. ESFaucets opkræver 0,00015 ETH pr. Tilbagetrækning, og det mindste tilbagetrækningsbeløb er cirka 0,05015 ETH.

AltHUB

AltHUB tilbyder ret til at kræve Ethereum som en belønning for at udføre skræmmende og ligetil opgaver på sin platform. AltHUB-platformens opgaver spænder fra at klikke på korte links til at udføre opgaver på dens tilbudsvæg og en række andre opgaver, der kommer op på væggen dagligt. Desuden kan en bruger af denne platform uden hurtige links fremsætte Ethereum-krav hvert femte minut. Den mindste tilbagetrækningsgrænse for Ethereum på AltHUB-platformen er ca. 0,00005 ETH. Der er ingen gebyrer knyttet til tilbagetrækning på denne platform.

Allcoins

Allcoins

Allcoins er i det væsentlige en vandhane-platform, der giver Ethereum som en belønning for at spille spil. Udover det faktum, at du kan tjene Ethereum på dette websted, kan du også mine kryptovalutaer. Brugere af denne vandhane kan fremsætte kryptokrav hvert fjerde minut. De kan også indstille vandhanen til at interagere med deres konti automatisk og derved automatisk tillade, at vandhanen frigøres. Der er en mindste tilbagetrækningsgrænse på 0,0036 ETH.

Konklusion

Det skal dog bemærkes, at det at tjene en betydelig indkomst med kryptokurrency involverer en mere dybtgående proces, end vandhaner kan tilbyde. Hvis du stadig vil have noget til at holde dig i gang, er Ethereum-vandhaner de muligheder, du bør overveje.

Fremhævet billede: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me