Globcoin Token Salgsdato Udgivet

globcoin

En introduktion til Globcoin

Globcoin er en Ethereum blockchain-baseret platform, der giver kunderne midlerne til at skabe valutakurve, der passer til deres investeringsbehov. Indtil for nylig var denne metode til valutahåndtering ikke tilgængelig for offentligheden, idet den var forbeholdt nogle få elitekunder på grund af dens høje gebyrer og den generelle karakter af valutamarkedet. Globcoin sigter mod at gøre denne service tilgængelig for alle enkeltpersoner uanset deres geografiske og økonomiske stilling.

Valutakurve vil give en passende løsning til en bred vifte af behov. Disse kurve består af valutaer fra de 15 største økonomier og guld. På denne måde vil platformen skabe en sikker, stabil og likvid digital valuta. Selve kurven var tilgængelig i mindst 5 år, tilgængelig for familiekontorer og institutionelle investorer. Globcoin-teamet har også en 5 år etableret forretning med tusinder af kunder.

Platformens decentrale karakter tillader adgang til alle markedsdeltagere. For at denne løsning skal være tilgængelig, Globcoin gør brug af den næste gruppestruktur:

Platformen gør brug af Ethereums blockchain-teknologi og følgende gruppestruktur:

 • Reserve Currency Solutions (RCS SA) etableret siden 2012 i Zug, Schweiz, har det formål at fremstille og forbedre styrede valutaprodukter såsom Global Reserve Currency. RCS ejer nogle stykker IP relateret til indeksstyring med flere valutaer.
 • OptimInvest – er en valutahåndterer og et reguleret medlem af OARG (Organisme d’Autorégulation des Gérants de patrimoine). Det har til opgave at tilbyde rådgivende mandater til store kunder.
 • GLOBCOIN Ltd., oprettet i 2016, – dette firma markedsfører en af ​​de første e-tegnebøger med flere valutaer, der er knyttet til et multi-valuta Platinum Mastercard, der giver sin ejer adgang til interbankvalutakurser og gratis øjeblikkelige peer-to-peer-transaktioner i de fleste af verdens tilgængelige valutaer. Baseret i London er dets kunder forretnings- og privatrejsende og udlændinge ud af 32 lande.

Globcoin planlægger at nå sit mål ved at implementere RCS ‘Dual Token-løsning og dermed have to Ether-tokens:

 • GCP: Et værktøjstoken, der har til opgave at udstede og få adgang til forskellige valutakurve, herunder men ikke begrænset til verdens reserve af valuta.
 • GLX: dette token fungerer som en værdilager, der er forbundet med 15 af de vigtigste valutaer plus guld. Det understøttes 100% i forholdet 1 til 1.

Holdet

I Globcoyns hovedkvarter i London og Genève er der grupper af professionelle og erfarne personer, der er dedikeret til at forbedre og stille denne valutatjeneste til rådighed for alle forbrugere.

Helie d’Hautefort, virksomhedens medstifter, har et imponerende CV. Fra oprettelse af den første europæiske valutaoverlay manager, valutasikringsstyring af Peugeot Group til administration af valutaporteføljer i forskellige banker.

Bertrand Weisgerber, medstifter og skaber af TLS Contact, en verdensleder inden for visumansøgning, der har centre i over 62 lande (15 i Kina), har deltaget i nogle store projekter (SESA-Cap Gemini, Axime-ATOS) og startede sit eget investeringsselskab, der anvendte nye teknologier i traditionelle finanssektorer.

Detaljer om Token Sale

Token Sale har rollen som at bringe yderligere finansiering til forbedring af den faktiske platform ved at sælge GCP-tokens. Midlerne, der kommer fra denne kampagne, vil blive brugt til at udvikle forskellige sektorer i Globcoin-miljøet, såsom marketing og PR, produktlancering, kundeoptagelse og partnerskabsprogrammer..

Token Sale starter i januar (pre-ICO med 70% bonus fra 8. til 12., ICO fra 13. til 31. st).

GLX vil ikke være til salg på dette tokensalg.

 • Token navn – GCP;
 • GCP oprettet pr. 1 Ether – 100;
 • Minimumsether, der skal indsamles (deltagere kan kræve refusion, hvis denne etage ikke nås) – 5.000;
 • Maksimal ether (tokensalget slutter, hvis dette loft nås) – 150.000;
 • Maksimal ether (forsalget slutter, hvis dette loft nås) – 30.000;
 • Maksimalt antal tokens genereret til deltagerne i Crowdsale – 15 850 000 til 37,8%;
 • Maksimalt antal tokens genereret til deltagere inden salg – 5 100 000 til 12,2%;
 • Maksimalt antal tokens genereret til fremtidig forretningsudvikling og markedsudvidelse – 12 570 000 til 30%;
 • Maksimalt antal tokens genereret til team, rådgiver og tidlige back- 8 380 000 til 20%;
 • Maksimalt antal genererede GCP- 41.900.000 til 100%

Globcoin har et ambitiøst projekt, der helt sikkert vil revolutionere den måde, vi styrer vores valutaer på. Globcoin vil være ved følgende begivenheder: London Blockchain Week den 18.-19. Januar; 6. nordamerikanske Bitcoin-konference den 18.-19. Januar i Miami; Crypto Finance Conference den 17. – 19. januar i St. Moritz, Schweiz; DC Blockchain Summit den 6. – 8. marts i Washington.

Kontakter:

Internet side: https://globcoin.io/

Telegram: https://t.me/globcoin

Twitter:  https://twitter.com/Globcoin_io

Facebook:  https://www.facebook.com/globcoin.io/ 

Hvidt papir:  https://globcoin.io/assets/whitepaper.pdf

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me