Bitcoins prisoplevelser Større fald – Minearbejdere mistænkes for at være årsagen

Bitcoin-pris

En ny bearish bølge startede den 2. juli, hvor Bitcoin tabte $ 300 over en periode på to og en halv time.

Bitcoins timeadresser nåede et 2-årigt højdepunkt den dag, og aktive adresser hver time ramte også en ny årlig højde, ifølge data fra Glassnode.

Denne stigning i adresser formåede imidlertid at falde sammen med $ 300-nedbruddet i Bitcoins pris, hvor markedsdækningen for den førende mønt mistede $ 4 mia. I løbet af de sidste par timer.

Indikatorer viser starten på en ny bjørnesæson

I de sidste to måneder har Bitcoin udvist et sidemæssigt handelsmønster, selvom det nylige pres er til fordel for sælgerne. Mønten steg til $ 9.780 den 22. juni, men derefter i de følgende dage faldt den igen, og handles i øjeblikket til $ 9.134,94 ifølge Coinmarketcap-data.

Fra dette BTC / USD-diagram kan det bemærkes, at prishandlingen er kommet ind på en baisse side ud af et stigende kilemønster.

btc_jul2_4h-min-min

Den pludselige stigning i salgstrykket skubbede Bitcoin over den ugentlige åbne support (hvid linje) til $ 9113 ned under 500-EMA (markeret rød) support, hvilket er omkring $ 8.944.

Før den bearish afstamning virkede tyrerne ret aktive og testede 50-EMA (blå linje) to gange igen, men markedssentimentet ændrede sig pludseligt, efter at de ikke formåede at passere den stærke $ 960 modstand for 5. gang (som bemærket på 30-minuts diagram nedenfor).

I øjeblikket vil de prisniveauer, som Bitcoin står over for mest modstand mod enhver kortsigtet uptrend, være den pris, som mønten åbnede i denne uge $ 9113, og et sted tæt på $ 9.200-niveauet, hvis Bitcoin-prisen går tilbage til det tidligere supportniveau af det stigende kilemønster (gul linje).

Det kan bemærkes, at der er en vis støtte på det psykologiske $ 9.000-niveau og tilbage på 500-EMA-niveau baseret på de lavere niveauer. Specialister spekulerer dog i, at der kan være en anden salgsbevægelse, der vil opstå, når bjørne forny deres kræfter fra det nylige fald. Skulle dette ske, kan Bitcoin-sælgere målrette mod $ 8.800-niveauet for det kortsigtede mål, en pris, der tidligere fungerede som support og 0,5 Fibonacci-udvidelsesniveauet.

btc_jul2_30m-min

“Bitcoin vil sandsynligvis gå mod en gentest af den daglige MA 200, efter at have overtrådt, gentest og bliver afvist ved den opadvendte trendlinje fra højdepunktet den 20. marts, den 10. maj og derudover” sagde kryptoanalytiker og Twitter-personlighed BigCheds fra CNBC Africa den 2. juli.

Det 200-dages glidende gennemsnit, som BigCheds påpegede, ligger i øjeblikket på $ 8.360. Trendlinjen fungerede som en prismodstand for Bitcoin den 20. marts, da den handlede omkring $ 6.980. Den samme trendlinje fungerede som støtte på flipsiden den 10. maj nær $ 8.100.

Bitcoin passerede for nylig gennem denne trendlinje til ulempen og begyndte at teste dette niveau igen som en ny modstand.

Bitcoin formåede at komme tilbage fra under $ 9.000 igen den 2. juli og gendannede sin position på dette niveau efter pressetid.

Er minearbejdere årsagen til Bitcoins prisfald?

Medstifter og administrerende direktør for dataanalysetøj Digital Assets Data, Mike Alfred, har for nylig antydet, at Bitcoin-minearbejdere måske havde haft en vis indflydelse i de nylige prisudsving i Bitcoin (BTC).

”Det er svært at sige endeligt, men det ser ud som om minearbejdernes handlinger har en direkte, øjeblikkelig indvirkning på prisen,” sagde Alfred den 1. juli.

”Dette er især tydeligt under afviklingsbegivenheder som den 23., hvor vi så minearbejdere aflæsse >300% mere BTC end de udvindede den dag, ”sagde han med henvisning til bitcoins prisbevægelse den 23. juni.

Billede med tilladelse til data om digitale aktiver

“Rolling MRI (Miner’s Rolling Inventory) er faldet markant siden halveringen, hvilket betyder, at minearbejdere holder på mere BTC, end de udvinder”, sagde Alfred den 18. juni og påpegede en markant stigning i minedriftens vanskeligheder i Bitcoin-kæden. Imidlertid bemærkede han, at MR nogle dage senere, den 23. juni, gik op.

I teorien antyder dette, at der lægges større vægt på salg fra minearbejdere, hvilket kan forklare, hvorfor Bitcoins pris faldt så brat.

Den 11. maj gennemgik Bitcoin sin tredje halvering, hvilket reducerede minebelønningen for Bitcoin-blokken. Dette betyder, at minearbejdere nu modtager 6,25 BTC i stedet for de 12,5 BTC, de tidligere lavede, da de opdagede en ny blok. Mange analytikere og handlende forventede, at minearbejdere kunne begynde at sælge deres BTC, da minedrift ikke længere ville være rentabelt for dem på grund af reduktionen i blokbelønning.

Fra tidligere historiske diagrammer er Bitcoin steget før halveringen, og efter begivenheden fandt en baisse periode sted. Bitcoin stiger derefter markant i pris omkring et år efter halveringen, hvilket er, hvad de fleste kryptohandlere håber også vil ske denne gang.

Fremhævet billede: TechCrunch

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me