3commas Review: Johdatus Crypto SmartTrading Botiin

Mikä on 3commas?    

3komentoa on kryptovaluuttakaupan botti, joka auttaa kauppiaita maksimoimaan kryptovaluuttakaupan voitot. 3commas kutsuu itseään SmartTrading-botiksi.

Alusta lanseerattiin vuonna 2014 ja se sijaitsee Miamissa. Julkaisunsa jälkeen foorumi onnistui houkuttelemaan yli 33 000 käyttäjää ja saavuttamaan päivittäisen 10 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärän. Kaupankäynnin botilla on tällä hetkellä strategisia kumppanuuksia noin 12 pörssin kanssa, mukaan lukien Coinbase, Coinbase Pro, Binance, Bitfinex ja Huobi. Nämä kumppanuudet mahdollistavat 3Commas-kaupankäyntirobottien toiminnan eräillä maailman suurimmista pörsseistä API-protokollan kautta.

3Commas-ominaisuudet

3Commas on sisällyttänyt alustalleen useita työkaluja ja ainutlaatuisia ominaisuuksia kauppiaidensa tehokkuuden ja voiton parantamiseksi:

– Lopeta tappio

Stop-loss-toiminnon avulla voit ohjelmoida tappio-osuuden ennakolta, ja kun tämä prosenttiosuus saavutetaan, botti myy sinulle automaattisesti salauksen. Stop-tappiot voivat olla erittäin tehokkaita ja voivat säästää voittojen menettämiseltä.

– Takapysähdyksen menetys

Jälkimmäinen stop loss -ominaisuus on samanlainen kuin stop-loss, mutta sillä on muita tekijöitä. Nämä tekijät voivat sisältää kaikki voitot, jotka olet saavuttanut ennen prosenttimäärän saavuttamista. Jälkipysähdystoiminto säätää automaattisesti prosenttipysähdyksen ostohinnastasi päivän korkeimpaan pisteeseen. Tämä varmistaa, että saat koko päivän aikana tehdyt voitot.

– Ota voitto

Take profit -ominaisuus myy salauksesi automaattisesti, kun ennalta asetettu prosenttiosuus voitoista on saavutettu. Järjestelmällä on etuja, mutta se johtaa usein menetettyihin voittoihin.

– Jäljelle jäävät voitot

Jäljellä oleva voitto-ominaisuus lisää myös yhtälöön päivän hintakehityksen salauksen myynnin aikana. Jos botti on asetettu ottamaan voittoa tietyllä prosentilla, tämä ominaisuus vie voittoprosenttisi trendin korkeimmalle pisteelle.

Rekisteröintiprosessi

1. Rekisteröi tili

Rekisteröintiprosessi on suhteellisen yksinkertainen. Kun olet kirjautunut verkkosivustolle, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi rekisteröityäksesi tilille. Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tilisi napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Kun napsautat linkkiä, sinut viedään tilisi hallintapaneeliin.

2. Valitse botin tyyppi

Sinun on valittava neljän tyyppinen kaupankäyntirobotti, lyhyt, yksinkertainen, yhdistetty ja yhdistetty lyhyt botti. Yksinkertainen kaupankäynnin botti käyttää vain yhtä kaupankäyntiparia ja on helpoin perustaa.

3. Yhdistä Exchangeen

Tässä vaiheessa joudut integroimaan 3Commas-alustan vaihtoosi. Sinun on napsautettava yhteyspainiketta ja täytettävä asiaankuuluvat tiedot, kuten sovellusliittymä, haluamiesi tietojen vaihtoa varten.

4. Älykäs kauppa

Seuraavaksi sinun on luotava stop loss ja otettava voittotoiminnot. Alusta hallinnoi salaussalkkua reaaliajassa useissa pörsseissä. Älykäs kaupankäyntiominaisuus helpottaa asioita lukitsemalla voittosi ja pitämällä tappiot minimissä.

5. Automatisoitu kaupankäynnin bot

Jos sinulla on tilejä kummassakin Binance tai Huobi, voit ansaita ylimääräisiä tuloja automatisoidulla kaupankäynnin bot-ominaisuudella. Sinun on määritettävä prosenttiosuus tappioista tai voitoista, joiden haluat botin käyttävän. Tässä osassa voit itse määrittää edistyneempiä ominaisuuksia, kuten lopetuksen pysäytyshäviö ja jälkivoitto.

3Yleiset palkkiot

3Commasin palveluissa on neljä tilaussuunnitelmaa, joista voit valita. Suunnitelmat vaihtelevat aloittelijasta yritystasoon. Suunnitelmilla on seuraavat hinnat ja ominaisuudet:

– Käynnistin

Suunnitelman hinta on 29 dollaria kuukaudessa, ja siinä on pääsy älykkääseen kaupankäyntiterminaaliin, rajoittamaton vaihto-integraatio sekä virhe- ja peruutusilmoitukset. Se ei sisällä botteja.

– Pitkälle kehittynyt

Edistyneellä paketilla on 49 dollaria kuukaudessa kaikki Starter Pack -ominaisuudet, pääsy yksinkertaisiin botteihin, mukautetut TradingView-signaalit (oma kaupankäyntirajapinta) sekä salkunhallintaliitäntä.

– Pro

Pro-tilaus on kuukausittain 99 dollaria, ja se sisältää kaiken Advanced-suunnitelman sekä yksinkertaiset, yhdistetyt ja Bitmex-botit. Mukana on myös koko salkunhallintaohjelmisto sekä pääsy mukautettuihin TradingView-signaaleihin.

– Yritys

Enterprise-tason suunnitelma sisältää kaikki botit ja mukautetut ominaisuudet pyynnöstä. Tilaukselle ei ole hintaa, koska se on räätälöity jokaiselle asiakkaalle, mutta se on todennäköisesti yli 99 dollaria.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla tavoilla: Advcash, Crypto via CoinPayments ja Yandex.Checkout. Muita hyväksyttyjä maksutapoja ovat luottokortti, rahansiirto ja jopa kryptovaluutat.

Johtopäätös

Kaupankäyntirobotit ovat melko uusia lisäyksiä salamarkkinoille, mutta niitä käyttävien kauppiaiden määrä kasvaa päivittäin. Halusitpa tai et, markkinoiden pysyminen vaatii nyt vain vähän bottien apua, joten pysy pelin edellä innovatiivisen kaupankäyntirobotin, kuten 3Commas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me