MinerGate-arvostelu: Johdatus krypto-kaivosalueeseen

MinerGate-kaivoskatsaus

Tietoja MinerGatesta

MinerGate perusti vuonna 2014 oma ryhmä salauksen harrastajia, ja se oli ensimmäinen julkinen kaivosallas, joka perustui SalausHuomautus protokolla. Se tarjoaa erilaisia ​​kaivospalveluja, joiden avulla käyttäjät voivat kaivaa erilaisia ​​kolikoita.

Maat käytettävissä

MinerGaten palveluita voi käyttää ja käyttää kaikkialta maailmasta. Alustalla on tällä hetkellä yli 3 700 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja suurin osa käyttäjistä on Yhdysvalloista, Vietnamista, Brasiliasta ja Venäjältä.

Tuetut salausvaluutat

Alla on luettelo käytettävissä olevista kryptovaluutoista sekä niiden hajautusnopeus.

 • Zcash – 18,1 kH / s
 • Bitcoin Gold – 2,0 kH / s
 • Ethereum-18,3 GH / s
 • Ethereum Classic – 3,6 GH / s
 • Litecoin – 4,2 GH / s
 • Bytecoin-1,7 MH / s
 • Monero – 3,8 MH / s
 • Monero-Classic – 2,3 MH / s

Liitäntätyypit

MinerGaten avulla käyttäjät voivat louhia joko lataamalla käyttöliittymän tai pienen konsolin. Molemmat ovat yhteensopivia Windows (32- ja 64-bittinen), Macin ja Ubuntun kanssa.

Kuinka MinerGate toimii?

Alusta perustuu tietokoneiden verkkoon, joka yhdistää resurssit, joita kaivostyöläiset voivat käyttää. MinerGate tarjoaa seuraavat kaivostoiminnot:

xFast Crypto Miner

MinerGate xFast Miner on helppokäyttöinen mutta tehokas kaivosohjelmisto. Uuden koodiarkkitehtuurin perusteella sovellus näyttää vaikuttavan hajautusulostulon, mikä tekee kaivostoiminnasta entistäkin tehokkaampaa. XFast Miner -versioita on kaksi: graafisen käyttöliittymän ja konsolin kaivosmiinat.

Yhdistetty kaivos

MinerGate antaa yhden käyttäjän louhia kaksi kryptovaluuttaa samanaikaisesti tinkimättä voittoprosenteista. Tämä prosessi tunnetaan nimellä yhdistetty kaivos. MinerGatessa yhdistetty kaivostoiminta on saatavana Bytecoinille (BCN) ja Monero-Classicille (XMC).

Älykäs kaivos

Älykäs kaivostoiminto tunnistaa ja louhitsee kolikon, jota pidetään tuolloin kannattavimpana. Useimmilla kaivostyöläisillä ei ole järjestelmää, jonka avulla voidaan määrittää tuottoisimmat kolikot.

Mutta älykäs kaivostoiminta käyttää algoritmia louhittavan kolikon valitsemiseksi. Mutta tämä ei tarkoita, että käyttäjät eivät saa valita kolikkoa, jonka he haluavat kaivaa. On mahdollista kytkeä älykäs kaivostoiminto pois päältä ja valita kolikko manuaalisesti.

Web Mining

Käyttäjien ei tarvitse ladata käyttöliittymän käyttöliittymää, koska he voivat kaivaa verkkokonsolista.

Maksujärjestelmät

Maksa osakkeelta (PPS)

Kaivosmiehelle annetaan vakio maksuprosentti jokaisesta valmiista osakkeesta. Tämä menetelmä poistaa onnen tuloista, mutta haittapuoli on, että kokonaistulot voivat laskea 5% osaketta kohden.

PPS on maksutapa, joka palkitsee sinulle useita kolikoita osaketta kohden tekemästäsi kaivoksesta. PPS on enemmän niille, jotka haluavat tilastojen perustavan laskelmansa siihen, mitä he voivat myöhemmin käyttää kaivostehonsa kasvattamiseen. PPS ei ole ihanteellinen yksinkertaiselle, koska se vähentää pitkällä aikavälillä kaivostoiminnan kannattavuutta.

Maksa viimeisestä N osakkeesta (PPLNS)

PPLNS: ää suositellaan, koska sillä on korkeampi voitto. PPLNS tarjoaa suuria vaihteluja 24 tunnin maksussa, mikä tekee siitä ihanteellisen ihmisille, jotka haluavat kaivaa niin nopeasti kuin pystyvät.

PPLNS määrittää, kuinka monta kolikkoa saat valmiit osakkeet. Toisin kuin PPS, tämä maksumenetelmä sisältää “onnentekijän”. PPLNS: llä on suurempi alueosuusmaksu osakkeelta, 30% enemmän tai vähemmän maksuista, mikä tekee siitä kannattavamman pitkällä aikavälillä.

PPLNS-KAAVA: [(LOHKOARVO + LÄHETYSMAKSU) / 10) – POOL-MAKSU (1%)]

Kaivoslaskuri

Edellä mainittujen kaivostyökalujen lisäksi mukana on myös laskin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa, kuinka elinkelpoinen tietty kolikko on. Laskin ottaa huomioon kaivosprosessin eri tekijät, kuten huonot osakkeet, poolimaksun, tapahtumamäärän, verkko-ongelmat ja muut saadakseen tarkan arvion tuloksista.

MinerGate-palkkiot

Alustan käyttäjät voivat käyttää kaivospalveluita maksamalla liittymämaksun, joka peritään GH / S: n mukaan. Alusta laskee kaivosmaksun käyttämällä lineaarista funktiota, jota sovelletaan hankittuun hash-tehoon.

Kaivostyöläisiltä peritään 1%: n kaivosmaksu viimeisen N-osakkeen (PPLNS) ja 1,5%: n kaivosmaksu (PPS)..

MinerGate-suojausominaisuudet

Alusta toteuttaa useita turvaominaisuuksia:

 • Kahden tekijän todennus käyttäjille jokaisen heidän tilinsä tapahtuman vahvistamiseksi.
 • Sen verkkosivusto on SSL-sertifioitu salaamaan kaiken alustalla tapahtuvan viestinnän.
 • Alusta väittää suorittavansa jatkuvasti päivityksiä sisällyttääkseen uusimman teknisen kehityksen sekä poistamaan tai korjaamaan mahdolliset virheet.

Johtopäätös

Minergate on kaivosallas, joka tarjoaa kaivospalveluja 8 eri henkilölle altcoins. Useimpien käyttäjien mielestä alusta on hyvämaineinen ja kätevä palvelu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me