ATROMG8 Endelig noteret på BIBOX- Få dine poletter nu!

ATROMG8

BIBOX er en af ​​verdens største cryptocurrency-udvekslingsplatforme med en daglig omsætning, der overstiger milliarddollar (USD). Betjent af et højt kvalificeret team af tidlige krypto-adoptere, er BIBOX bestemt en kraft, der skal tages med i branchen. 

Næsten alle Blockchain- og Cryptocurrency-projekter sigter mod at nå millioner af mennesker på få sekunder gennem notering på verdens største kryptobørs som BIBOX. ATROMG8 er et af de innovative projekter, der har haft den ære at blive for nylig noteret på BIBOX. Al denne store succes stammer fra de imponerende teknologiske innovationer, der vises af skaberne, udviklerne og designerne kombineret med hårdt arbejde fra hele teamet. Men hvad er det nøjagtigt? Hvad gør den? Hvorfor noterer sådanne verdensberømte børsplatforme det? Lad os finde ud af det!

Om landskabet

ATROMG8 er 5,0. MixNet Superstructure med en Multi Blockchain-baseret platform. Med sit meget avancerede økosystem er ATROMG8’s platform designet til at give sine brugere det højeste niveau af sikkerhed og privatliv, der i øjeblikket er tilgængeligt på markedet. ATROMG8s unikhed går ud over dets evne til at oprette forbindelse til flere blockchains. Det handler om ønsket om at kombinere produkter fra forskellige tjenesteudbydere i branchen og sammen skabe et sikkert og hurtigt økosystem i realtid. ATROMG8s økosystem er som et indkøbscenter, hvor du kan finde alt hvad du har brug for. Alt i en applikation under en paraply.

Muligheden for at oprette dit eget økosystem og forbinde det til vores platform er kun en af ​​de mange ekstra værdier af ATROMG8. Ved at oprette forbindelse til vores netværk vil du drage fordel af den eksponentielle vækst i dine leverede tjenester og gratis reklame for lanceringen af ​​dine nye produkter. Således genererer et win-win-resultat for alle deltagere. Fra i dag har flere grupper og organisationer ledet af nogle af de mest fremtrædende personer i Blockchain-samfundsområdet enige om at implementere deres projekter på ATROMG8. Besøg ATROMG8.com 

Fjernelse af svig er yderst vigtigt i nutidens stærkt digitaliserede verden, hvor data er mere værd end olie og guld. Hackere søger altid ubarmhjertigt efter kløften i rustningen for at få adgang til vigtige data og drage unødig fordel af det. Hvert år afpresses eller stjæles millioner af dollars gennem sådanne datatyverioperationer. I mange tilfælde resulterer disse operationer i identitetstyveri, hvilket ofte er værre end tab af penge. Derfor er der et desperat behov for et hackerfrit miljø, hvor brugere kan udveksle data på en bekymringsfri måde uden frygt for, at deres private data vil blive brugt af tredjeparter uden deres viden og samtykke. Baseret på disse grundlæggende principper har ATROMG8 skabt en messenger med høj sikkerhed, der forbinder mennesker og skaber et sikkert miljø for virksomheder, statslige og uddannelsesinstitutioner til åbent at kommunikere og udveksle følsomme oplysninger uden frygt for nogensinde at blive hacket. 

Opbevaring af data

Når det kommer til datakryptering og sikkerhed mod datatyveri, beskytter vores økosystem alle parter, der er involveret i enhver transaktion. Uanset hvilken service eller branche, der deltager, tilbyder de teknologiske innovationer, der bruges til design og udvikling, fortsat en høj grad af sikkerhed. For at sikre kvalitet kom verdensberømte eksperter sammen som et team for at udvikle noget så strålende og revolutionerende, at det vil overraske hele verden. For første gang er der en messenger, hvor snesevis af andre avancerede funktioner er ved at blive tilføjet i den nærmeste fremtid. Så brugerne kan udveksle data, kommunikere og endda købe eller sælge tjenester relateret til en række forskellige brancher. Alt i en platform drevet af blockchain. 

For at nå det olympiske niveau i dagens Blockchain-sfære deltager ATROMG8 med sit Enterprise Accelerator-program sammen med vores 5.0. MixNet overbygning i Accubits Technologies Chainsat Project. Missionen, der hedder Chainsat, er indstillet på at sende en 12 kg vejende satellitbane med lav jordbund til rummet i et forsøg på at skabe en virksomheds blockchain-hovedbog, der kan muliggøre et sikkert transaktionsnetværk til fremtidens økonomiske og IoT-systemer. Hvor blockchain-teknologi helt drejer sig om begrebet decentralisering og gennemsigtige operationer, opnås potentialet i denne alsidige teknologi ikke fuldstændigt på grund af de ineffektive modeller for datadeling, der findes i den nuværende kultur. Ikke desto mindre trives Blockchain kun med begrebet sikkerhed, hvilket er præcis, hvad Chainsat er indstillet til at etablere, samtidig med at det overholder de konventionelle databeskyttelsesregler. 

Få fat på ATROMG8-tokens

Med ATROMG8’s 5.0 MixNet-overbygning tager vi tingene til et helt nyt niveau, hvilket gør brugerens oplevelse problemfri og ubesværet. Vores mål har altid været at bringe menneskelig kommunikation til det næste niveau og skabe en revolution i den digitale verden. Nu hvor ATROMG8 er noteret på BIBOX, alle kan nemt drage fordel af vores gode tilbud på ATROM-mønten! Så fortsæt og registrer dig selv i dag for at få adgang til de bedste tilbud på ATROM-mønter! 

Ticker:             AG8

Internet side:         ATROMG8.com

Udveksling:      Bibox.com

Reference:    https://coinmarketcap.com/exchanges/bibox/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me