Et tilbageblik på 2019: Hvad kørte Bitcoin-prisen?

Alle og deres mor synes at ønske at lave den næste dristige Bitcoin-forudsigelse. Vil prisen nå op på $ 20.000 i 2020? Hvad med $ 50.000? Er der nogen til en lige $ 100.000? Sandheden er, at den kommende Bitcoin-halveringshændelse, det tidspunkt, hvor belønningen for minedriftmønter skæres i halvdelen (som forprogrammeret af netværks indbyggede algoritme i 2008) ikke nødvendigvis gør prisen dobbelt eller tredoblet med det samme. Tidligere halveringsbegivenheder er indbygget i prisen godt inden selve halveringen. Det gælder for Bitcoin, Litecoin og andre mønter, der begrænser udbuddet over tid.

Så i stedet for at give en stor, fed forudsigelse for 2020, er det vigtigt at overveje, hvilke grundlæggende udviklinger i udviklingen af ​​Bitcoin og andre projekter, der øgede værdien i 2019. Sandheden er, at der er mange milepæleksempler, der er værd at påpege, men et lille antal virkelig skiller sig ud.

Hvad der sker med priserne i 2020 er nogens gætte, men hvis historien viser noget, vil meningsfulde partnerskaber, hjælpe forskellige blockchains med at kommunikere sammen og yderligere udforskning omkring ideen om decentralisering af finansiering alle spille en nøglerolle i vedtagelsen af ​​Bitcoin og andre kryptoer.

Crypto-kreditboblen rammer Bitcoin-prisen

Tilbage i oktober opfordrede en gruppe Wall Street-handlende forsigtighed blandt investorer med hensyn til det voksende antal udlånsprojekter i kryptoindustrien. De bemærkede specifikt, at udlånsprojekter som Salt, BlockFi og Nexo sammen med et par andre har skabt en $ 5 milliarder dollar boble, der kan poppe til enhver tid. Til forsvar for markedets udlånssegment bemærker BlockFi-administrerende direktør Zac Prince, at ikke en eneste person har været forsinket med deres betalinger til sin platform. Men stadig, med kryptovalutaindustrien, der stadig er virkelig lille sammenlignet med det bredere traditionelle finansielle marked, kan selv en lille kreditboble i krypto sende priserne nedad. Dette problem kan fortsætte i 2020 og derefter, da decentraliseret finanssegment af blockchain-projekter tredoblet sidste år.

Facebook Vægt bliver testet

Facebooks administrerende direktør Mark Zuckerberg skabte overskrifter i 2019 med en beskrivelse af hans planer om at lancere en stablecoin, der drives af den sociale medieplatform i juni. Hans meddelelse tog ikke kun kryptopurister, men også regeringer, især den amerikanske kongres. Inden for et par ugers hørelse med Zuckerberg, der besvarede hårde spørgsmål foran flere kongresmedlemmer og kvinder, støttede store partnere i den schweizisk baserede Libra Association sig ud af projektet. De største navne til at efterlade Vægten for at omfatte PayPal, eBay, Visa og betalingsløsningsudbyderstrejke.

Lignende projekter forsøger at komme af banen inklusive Universal dollar og SGA-token. Det er stadig at se, hvilke af disse projekter der rent faktisk vil få en betydelig markedsandel fremad, men en ting er klart, kapitalister har indset, at der skal tjene store penge til at skabe den næste store digitale stablecoin.

Bitcoin-websteder, Altcoins og den engelske Premier League

Bitcoin-væddemålssider som 1XBit.com har reklameret under engelske Premier League-spil i nogen tid nu. Disse annonceringsaftaler hjælper med at anspore interesse blandt individuelle klubber, der ønsker at tjene penge på krypto-dille, og det har ført til mange bemærkelsesværdige sponsoraftaler. Newcastle United har en aftale på plads med en kryptovaluta-handelsplatform kaldet StormGain. I november annoncerede Wolverhampton Wanderers FC et partnerskab med CryptoMillionsLotto, et lotteri- og spilfirma, der betaler gevinster ud i Bitcoin.

E-sport på Blockchain

Alt, hvad man skal gøre for at se e-sportsbranchen blomstre, er at se på antallet af mennesker, der møder op for at se turneringer live. Hele stadioner er udsolgt fyldt med fans, der ønsker at se de bedste spillere i verden spille League of Legends, Starcraft, World of Warcraft og andre populære spil. At kombinere nørder, der elsker krypto, og nørder, der elsker at spille sammen, er en naturlig pasform.

Mens Bitcoin skeptiker og Dallas Mavericks ejer Mark Cuban er foran spillet allerede med sin investering i Unikrn, en e-sports-spilplatform, en ny ankomst er på scenen. Det hedder Kronoverse. Mens Unikrn sigter mod at gøre spil på e-sport til en leg, handler Kronoverse mere om at kontrollere, at e-sportsbegivenheder giver beviseligt retfærdige resultater og lægger resultater på blockchain, som fans kan verificere.

Uanset hvad er det klart, at den hurtigt voksende e-sportsindustri på milliarder dollars er indstillet til at være en inkubator for mange interessante krypto- og blockchain-projekter i de kommende år. Udviklingen i 2019 viser sig lige så meget.

Bortset fra de fire store udviklinger, der påvirkede Bitcoins pris sidste år, var der adskillige andre udviklinger, der påvirkede kryptoverdenen positivt, herunder Litecoins halveringsbegivenhed og Trons partnerskab med Samsung for eksempel.

Da industrien fortsætter med at udvikle sig i 2020 og derefter, vil 2019 altid blive betragtet som et stort år for Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me