Hvad er mere flygtigt: Bitcoin eller din væddemålsstrategi?

Der er spil, og så er der hård kerne-spil. Loyale tilhængere af Bitcoin Gambling Guide, vi sætter dig på varsel. Hvis du er interesseret i Bitcoin, og du er interesseret i hasardspil, er der en chance for, at du er tilbøjelig til, at risikoen er meget levende og godt. Når alt kommer til alt, tager du en chance for bordspil og sportsindsatser, og du tager også en chance for Bitcoin og andre digitale valutaer. Prisen på kryptokurver kan svinge 30 til 40% på en DAG af himmelens skyld, ligegyldigt en uge eller en måned.

Hvad synes du dog er mere ustabilt, dine investeringer i kryptokurrency eller din væddemålsstrategi?

Odds er for at besvare det spørgsmål, du har brug for personlig refleksion og være ærlig over for dig selv om, hvordan du placerer dine indsatser, og hvordan du beslutter, hvilke kryptokurver du skal investere i. I dette indlæg vil du gennemgå nogle af de ting, du skal tænke på om med hensyn til at bestemme, hvilken form for volatilitet du kan håndtere, og om det, du i øjeblikket laver, rokker båden lidt for meget i den afdeling.

Hvad der er en sund investeringsstrategi?

For en nybegynderinvestor, uanset om investeringsinstrumentet er en aktie, obligation, gensidig fond eller Bitcoin, fungerer gennemsnit af dollaromkostninger godt. Du forpligter dig til at investere et fast beløb hver uge eller hver måned eller endda hvert år, og du holder fast ved det beløb, uanset hvad markedet gør på et givet tidspunkt.

På den anden side kan mere avancerede investorer bruge deres tid på at finde ud af, om markedet går op og ned i de næste par timer og forsøger at udnytte volatiliteten. Det er dagshandel. Kun den øverste percentil af daghandlere tjener alvorlige penge. De fleste mennesker fejler med strategien.

I slutningen af ​​dagen kommer det, der gør en sund investeringsstrategi, ned til personlig præference. Den gennemsnitlige person uanset hvor meget de ved om kryptokurrency eller andre aktivklasser, der bedst kan investere i en diversificeret portefølje, der berører en række klasser og placerer din formue i forskellige brancher og forskellige typer investeringer.

Hvad gør en god væddemålsstrategi?

En god væddemålsstrategi giver dig mulighed for at vokse din bankrulle i et ønskeligt tempo uden at du behøver at risikere at gå helt i stykker. En del af at undgå at gå brækkede enten ved at være i stand til at spille oddsene rigtig godt ved bordene eller forstå sportsspil nok til at vælge vindere konsekvent. Hvis du ikke kan gøre det, vil ingen bankstyringsstrategi redde dig.

De fleste kloge sportsspillere vil ikke satse mere end 5% af deres bankrulle på et enkelt spil, og disse 5% spiller sjældent nogensinde, fordi de bedste spillere ved, at du kun skal foretage en sådan indsats, hvis din grad af sikkerhed på en givet resultat er meget højt. Den mest ideelle måde at satse på er sandsynligvis at satse 1 til 2% af dine beholdninger til enhver tid.

En anden strategi er at satse din bankrulle baseret på enheder. Enheden er simpelthen et lige mål for en indsats, som du er komfortabel med at lægge på begivenheder igen og igen. Hvis du kun har det godt at satse $ 10 i værdi ad gangen, satser du på $ 10, og du øger kun antallet af $ 10-trin, hvis du virkelig er sikker på spillet.

Den mest flygtige væddestrategi af alle

Martingale-systemet er uden tvivl den mest ustabile væddemålsstrategi af alle. Det hævder, at hvis du mister et væddemål på en begivenhed, der udbetaler tæt på lige odds, så fordobler du simpelthen din indsats på den næste indsats. Du fortsætter med at fordoble din indsats, indtil du vinder, og start derefter processen med et mindre bet igen. På den ene side kan denne strategi være en rigtig hurtig måde at øge din bankroll på. På den anden side tager det ikke så mange tab i træk, før din indsatsstørrelse stiger eksponentielt, og lad os indse det, de fleste har ikke en ubegrænset bankrulle at spille med.

Så hvad er mere flygtigt?

Som spillere og Bitcoin-entusiaster, hvis de alle var ærlige over for os selv, er det på lang sigt sandsynligt, at vores spilstrategier ikke nødvendigvis gør os rige, hvilket betyder, at den gennemsnitlige persons bankstyring er meget mere volatil end kryptomarkedet. Det gælder især, når du overvejer, at Bitcoins værdi var tæt på $ 20.000 USD i slutningen af ​​2017, den er væk så lave som $ 3.100 i sidste marts og hopper nu rundt $ 11.000-mærket igen. Enhver, der holder lang sigt inden 2017, griner helt til banken nu, men kun hvis de havde modet til at blive i spillet hele vejen igennem. Det handler virkelig om at vinde på lang sigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me