Vil Bitcoin Gambling Sites nogensinde sælge Bitcoin direkte?

Crypto-nyhedsforretninger på nettet rapporterer om det PayPal kan være ved at gøre et strejf i kryptokurrency på en stor måde. Med anslået 325 millioner aktive PayPal-konti spredt over hele kloden ville enhver formel vedtagelse af betalingsgiganten være et stort skridt fremad for Bitcoin og alle andre kryptovalutaer. Det er endnu ikke officielt, men det er heller ingen hemmelighed, at PayPal ansætter blockchain-udviklere, hvilket betyder, at det ikke er udelukket at bruge PayPal som en rampe til kryptokurrency (og have PayPal til at opkræve gebyrer for det, hvilket er det, virksomheden gør bedst)..

Et sådant stort træk ville virkelig åbne flodportene for så vidt som mulighederne for den hurtige anvendelse af kryptokurver på en endelig måde. Hvordan påvirker det Bitcoin for så vidt angår spilscenen?

Naturligvis tjener spilwebsteder penge ved at give huset en fordel i forhold til spilleren, men de kan også tjene penge til at opkræve gebyrer. Da spiloperatører bruger kryptokurrency for at forsøge at undgå at beskæftige sig med tredjeparts betalingsudbydere som PayPal, kan det være fornuftigt for disse operatører at også sælge Bitcoin direkte.

Vil spillesider til sidst slutte sig til PayPal og tilbyde spillere en rampe til krypto uden at skulle bruge en tredjepartshandler?

Hvordan spilwebsteder kunne tilbyde Bitcoin direkte

Som med ethvert stort træk, der øger antagelsen af ​​krypto, ville spilverdenen have brug for en stor domino for at falde for at hard-core spillere kunne tage det alvorligt. Så håbet ville være, at en større spiloperatør som Bovada måske var den første domino.

Bovada var tidligere ejet af en canadisk milliardær ved navn Calvin Ayre, der tilfældigvis også er statsborger i Antigua, en caribisk nation, der giver spiludbydere et gunstigt lovgivningsmiljø. Ayre har dybt nok lommer til at ansætte blockchain-udviklere og skabe sin egen børs. Han er også kyndig nok til at fremme dyderne ved kryptokurver. Ayre er en stor fan af Bitcoin SV, og hans mediefirma driver også et bemærkelsesværdigt kryptovaluta-websted.

Hvis han ville, kunne Ayre simpelthen oprette en kryptobørs, finde nogle velhavende mennesker til at give likviditet til den børs og ansætte udviklere til at køre den ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Det er kun naturligt, at han tilbyder nævnte service til sit tidligere firma Bovada. Selvfølgelig kunne Bovadastyring let ansætte en tredjepartshandlerudbyder i Bitcoin-rummet som BitPay eller Coinbase for simpelthen at integrere tegnebogskapaciteter direkte i Bovadas platform. Det ville faktisk være en rigtig nem overgang for et så stort og så populært brand som Bovada at give spillere mulighed for at købe Bitcoin direkte på Bovadas websted.

Brug af Blockchain til at levere Bitcoin direkte på spilwebsteder

Bortset fra at skulle ansætte udviklere eller direkte omfavne et partnerskab med en kryptobørs, er en mulighed for mindre spiloperatører simpelthen at bruge blockchain-projekter dedikeret til at tilbyde købmandstjenester på en decentral måde til en stor rabat i forhold til Visa, MasterCard eller endda PayPal.

Et sådant projekt kaldes Flexa. Flexa bruger et decentraliseret netværk og en sikkerhedsvenlig model, der afregner betalinger på mindre end et sekund. Dets netværk garanterer nul risiko for svig og tilbageførsler. Det giver også brugerne mulighed for at bruge kryptokurrency, mens modtageren af ​​disse betalinger (i dette tilfælde spiloperatører) kunne vælge at modtage betaling i krypto eller traditionelle nationale valutaer. Dette gør det effektivt, rentabelt og sikkert at acceptere kryptokurrency uden at skulle ansætte udviklere, oprette en børs eller gøre forretninger med dyrere tredjepartsbetalingsudbydere som Paypal.

Hvis det er så let, hvorfor sælger ikke spiloperatører Bitcoin direkte?

Virkeligheden er, selv for en stor spiloperatør som Bovada Bitcoin Casino, der allerede accepterer kryptokurrency for at satse, er markedet for spillere, der er sultne på at købe Bitcoin direkte fra en operatør, sandsynligvis stadig ret lille. Hvis PayPal faktisk bekræfter et stort skridt i at købe og sælge Bitcoin i løbet af det næste år, skal enhver virksomhed, der bruger PayPal eller andre tredjepartsbetalingsprocessorer som Visa eller MasterCard, overveje at gøre det samme.

Onlinespilindustrien, der allerede viser sig at være kryptovennlig, vil sandsynligvis være en af ​​de første brancher, der følger efter, når PayPal viser, at det er rentabelt at engagere sig i kryptotransaktioner og tilbyde en direkte rampe. Det sjove er, at PayPal, der gør et stort træk, i sidste ende kan lære folk ikke at bruge PayPal og lignende tjenester, men den samme fare eksisterer ikke i spilverdenen, fordi spillesider i sidste ende vender det meste af deres fortjeneste takket være husets fordel og ikke så meget på grund af betalingsrelaterede gebyrer.

Se efter at tilbyde direkte Bitcoin købs- og salgsmuligheder for at være et godt spil for spiloperatører i fremtiden. Det er kun et spørgsmål om tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me