Mitä Venezuelan voimaharjoittelu voi merkitä petrolle ja kryptovaluutalle

mainos Phemex

Presidentti Nicolas Maduron uutisten jälkeen näennäinen syrjäytys vallasta kolmen myrskyisän vuoden jälkeen Venezuelasta, on viitteitä siitä, että Yhdysvaltain tukeman oppositiohaastajan Juan Guaidon taivaaseenastuminen voisi saada aikaan lopputuloksen yhdelle maailman mielenkiintoisimmista kryptovaluuttakokeista.

Petro on ollut merkittävien kiistojen lähde, kun Maduro julisti kerran Venezuelan tulevaisuudeksi, ja kriitikot osoittaa että se ei koskaan näyttänyt todella toimivan milloin tahansa. Vaikka presidentti Maduro on jatkuvasti väittänyt, että maan taloudellinen tulevaisuus liittyy erottamattomasti hallituksen tukemaan salaushankkeeseen, jotkut uskoivat, että paljon julkistettu Petro ICO oli vähän muuta kuin keino korottaa kovaa valuuttaa käteisnälkään menevällä järjestelmällä maasta, jolla on maailman korkein hyperinflaatio.

Eilen Yhdysvaltain presidentti Donald Trump otti ennennäkemättömän askeleen ilmoitetaan virallinen Yhdysvaltojen tunnustus Guaidólle – kanta, jonka suuret alueelliset voimat, kuten Brasilia, Kolumbia ja Kanada, omaksui nopeasti. Yhdysvaltojen Guaidó-tuen ilmoituksen myötä tulee muutama mielenkiintoinen skenaario Petron ja salausvaluutan käytöstä koko Venezuelassa.

USA: n tukema hallitus kertaisi Petron loppu

Jos Guaidó onnistuu pyrkimyksissään irrottaa Maduro lopullisesti, Petro on melkein varmasti tuomittu vanhentumiseen, koska Yhdysvaltain viranomaiset ovat vastustaneet sitä alusta alkaen. ICO: n aikana Yhdysvaltain hallitus ilmoitti, että Yhdysvaltain kansalaisten oli laitonta sijoittaa siihen, eikä itse asiassa ole koskaan ollut mitään todisteita siitä, että Petro olisi listattu mistä tahansa arvostetusta pörssistä.

Petron taustalla olevan ajatuksen koko syy oli se, että Yhdysvaltojen pakotteet eivät vain heikentäneet Venezuelan taloutta merkittävästi, vaan ne jättivät myös maan epätoivoisesti kaivattua kovaa valuuttaa, mikä oli osittain vastuussa maailman johtavista hyperinflaatioluvuista. Petron piti tarjota Venezuelalle uusi ulkomaisten investointien lähde, joka ohitti maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän, joka kuuluu Yhdysvaltojen viranomaisten lainkäyttövaltaan dollarin maailmanlaajuisen kaupan ja varantovaluutan takia.

Pakotteiden peruuttaminen ja taloudellisten siteiden normalisointi tekisivät Petron tarpeettomaksi, ja myös Yhdysvaltain viranomaiset haluaisivat päästä eroon hankkeesta, joka teki lyhyen, jos epäonnistunut yritys haastaa Amerikan maailmanlaajuinen taloudellinen hegemonia.

Mahdollinen vaikutus salauksen käyttöönottoon Venezuelassa

Vaikka Petron ennuste ei näytä hyvältä siinä tapauksessa, että Maduro on istumaton, samaa ei välttämättä voida sanoa salauksen yleisestä käyttöönotosta. Venezuelalaiset ovat jo maailman tuotteliaimpien vertaisverkko-valuuttakauppiaiden joukossa, ja jopa taloudellisten siteiden normalisointi Yhdysvaltojen kanssa ei riitä vakuuttamaan heitä luopumaan fiat-salauksesta.

Ensinnäkin on epätodennäköistä, että investointeja olisi tullut lähelle kokonaistalouden uudistamiseen tarvittavaa mittakaavaa. Ilman tällaisia ​​investointeja Venezuelan öljyriippuva talous pysyy suurimmaksi osaksi muuttumattomana suurimmalle osalle ihmisiä, mikä tarkoittaa, että heidän parin viime vuoden aikana valitsemat transaktio- ja arvonsiirtomenetelmät pysyvät voimassa melko pitkään. jonkin aikaa.

Coingape kertoi äskettäin, että Dash on päässyt merkittävästi Venezuelan kuluttajamarkkinoille sitomalla kauppiaiden ja jälleenmyyjien kanssa Kripto Mobile, eteläamerikkalainen matkapuhelinvalmistaja, joka myy puhelimia, joissa on valmiiksi Dash-ekosysteemi. Tällainen innovaatio ei todennäköisesti lopu, ellei Venezuelaa kirjaimellisesti upota amerikkalaisen fiat-rahan tulva – joka ei näytä olevan kortilla.

Riippumatta siitä, onko Petro hengissä vai kuolee, ei epäilystäkään jää mielenkiintoiseksi vertailukohdaksi kryptovaluuttojen kehityksessä, ja se on itse asiassa saattanut synnyttää seuraajia Iranin kaltaisissa pakotekohtaisissa maissa.

Coingape tuo lisää päivityksiä Venezuelan tilanteesta sen kehittyessä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me