Salaus vs RBI – Neuvonantaja esittelee vahvan tapauksen RBI: n salauskiellosta

mainos Phemex

Aikaisemmassa 14. elokuuta pidetyssä kuulustelussa salausyhteisö todisti Internetiä & Intian mobiililiiton (IAMAI) kanta kryptovaluuttaan, joka kehotti hallitusta luomaan säännöksiä kryptovaluuttojen ympärille sen sijaan, että ne kiellettäisiin. Tämän päivän kuulemistilaisuudessa keskityttiin enemmän siihen, miksi RBI: n kryptovaluuttakielto on epäoikeudenmukainen eikä sillä ole ollut mitään tarkoitusta.

Live-päivitysten mukaan jaettu Crypto Kanoon, intialainen salausalusta, joka tarjoaa tietoa kryptovaluuttojen tilasta maassa. IAMAI: n neuvonantaja Ashim Sood jatkoi argumenttejaan kryptovaluuttojen sääntelyn puolesta. Pitkässä kuulemistilaisuudessa keskityttiin siihen, kuinka muut maat sääntelevät kryptovaluuttoja ja kuinka RBI kielsi ne väärin muiden aiheiden joukossa. Väite ei ole vielä ohi, ja sitä jatketaan huomenna.

Voit seurata aikaisemman kuulustelun aikana 14. elokuuta esitettyä argumenttia – TÄSTÄ

IAMAI-neuvonantaja – salaus ei voida kieltää yksinkertaisesti siksi, että siihen liittyy riski

Mitä tulee tämänpäiväiseen kuulemistilaisuuteen, Sood vaati, että RBI: n asetus on “suhteellisuusopin vastainen”, mikä tarkoittaa, että RBI: n vuoden 2018 kiertokirje salauksen kieltämiseksi oli liian ankara. Se ei ollut oikeassa suhteessa kryptovaluuttojen aiheuttamaan ongelmaan. Neuvonantaja esitteli eri lähestymistapoja salaukseen, jota sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa käyttävät korkeimpaan oikeuteen, mukaan lukien Wyoming, Yhdysvaltojen lait salausvaroihin ja säilytyspalveluihin, New Yorkissa käytetyt lisenssivaatimukset ja G20-maiden ohjeet salauksen sääntelemiseksi.

Jaettuaan Yhdistyneen kuningaskunnan tunnusluokituksen, neuvonantaja vertaili RBI: n kieltoa Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomaisten lähestymistapaan. Crypto Kanoon ilmoitti;

Iso-Britannia on yksi esimerkki, jolla oli samat riskit kuin Intiassa. Sääntelyviranomaiset käyttivät valtaansa älykkäästi ja tutkivat tekniikkaa. UK tajusi, että et voi estää ketään hoitamasta salakirjojaan. RBI ei ole käyttänyt mieltä.

Herra Soodin väitteet jatkuivat sen suhteen, kuinka RBI-kiertokirje ei paljasta mitään tarkoitusta, ja se osoittaa, että mitään tutkimusta ei tehty ennen kiellon täytäntöönpanoa. Hän korostaa, että Intian sääntelyviranomaiset ehdottavat salauskieltoa yksinkertaisesti siksi, että siihen liittyy riski, mutta jopa osakemarkkinoihin liittyy riski. Ihmiset ovat siirtyneet keskitetystä salausvaihdosta P2P-salausvaihtoon, ja siksi RBI ei ole saavuttanut mitään, huolimatta vuoden 2018 alun pankkikiellosta.

RBI toteutti väitetysti toimia kuluttajansuojassa, rahanpesun torjunnassa, terrorismin rahoituksessa jne..

Koska Intiassa on jo voimassa kuluttajansuojalainsäädäntö, Sood sanoi, että niitä voitaisiin soveltaa salaukseen, kun taas muita / erityisiä säännöksiä voitaisiin myös muotoilla erityisten tilanteiden käsittelemiseksi..

Tuomari – Raportti näyttää ohjaavan vain tekniikkaa eikä salausta

Mr.Soodin pitkän riidan jälkeen Ld. Vanhempi asianajaja, Nakul Dewan, joka edusti pörssin vetoomusta, selitti, mistä rahalla on kyse ja mitä salaus vs. fiat tarkoittaa. Hän esitteli, kuinka Intialla ja Iranilla oli mahdollisuus vertaisverkko-operaatioihin polttoaineen saamiseksi, kun Yhdysvallat vastusti sitä. Lisäksi RBI: n kuusi kriittistä huolta esitettiin vastalauseilla.

rbiLähde: Twitter

Kun otetaan huomioon yksityiskohtaisesti esitetyt tosiasiat yhdessä ministerien välisen komitean raportin (IMC) kanssa, tuomari vastasi lopulta sanoen: “Tämä raportti näyttää ohjaavan vain sitä näkökohtaa, miten tekniikkaa voidaan käyttää pankkien sisäisissä / pankkien välisissä siirroissa. Ja ei salausta ”.

RBI – Bitcoin ja Crypto on Ponzi-järjestelmä, hintakupla

Tuomioistuin jatkoi istuntoa lounaan jälkeen ja riita alkoi RBI: n toiminnan puolesta. Siinä hahmoteltiin, kuinka salalla, jolla on vähän rahaominaisuuksia, oli suora vaikutus raha- ja maksujärjestelmään.

Jos yhä useammat ihmiset käyttävät niitä edelleen maksuvälineenä, se saattaa vaarantaa rahajärjestelmämme pahasti. Sillä on myös kyky suorittaa rajat ylittäviä liiketoimia. Siellä ongelma on.

Neuvonantaja toi esiin myös entisen valtiovarainministerin Arun Jaitelyn raportin, joka antoi hyväksynnän Blockchain-tekniikalle, mutta kielsi salausvaluuttojen harkinnan. Kuulemisessa korostettiin myös RBI: n suurempaa huolta kryptovaluutoista – sen käytöstä laittoman toiminnan maksuvälineenä.

Tänään pidetystä kuulemistilanteesta ei tullut ratkaisevaa päätöstä, mutta istunto jatkuu huomenna.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me