Keskeiset pelaajat, jotka haluavat hyödyntää japanilaista salausmarkkinoiden romahdusta

mainos Phemex

Äskettäin viidessä japanilaisessa salauspörssissä lopetettiin toimintansa sen seurauksena, että Japani kiristi pulttia. Kaikki alkoi Coincheck-hakkeroinnista tämän vuoden alussa, mikä sai Japanin rahoituspalveluviraston (FSA) tulemaan esiin ja tehostamaan salausvaluutan vaihtoa.

Tämä on herättänyt ravistelua Japanin salausmarkkinoilla, mikä on johtanut suurten nimien, kuten Line, Monex Group ja Yahoo Japan, tuloon tälle tuottoisalle teollisuudelle. Kun kryptovaluutan kokonaismarkkinakoko on noin 250 miljardia dollaria, ei ole järkyttävää, että kaikki syövät salamarkkinoita.

Sadat yritykset, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan japanilaisia ​​salauspörssejä

Coincheckin romahduksen jälkeen FSA ottaa käyttöön lain, joka edellyttää salauksenvaihtoa rekisteröitymään huhtikuusta 2017 lähtien. Tämän lain valossa FSA teki paikan päällä tarkastuksia ja havaitsi, että monista näistä vaihdoista puuttui hallinnointi ja sisäinen valvonta.

Virasto pyysi operaattoria tekemään tarvittavat muutokset ja antoi heille mahdollisuuden lopettaa liiketoimintansa vapaaehtoisesti ennen kuin FSA tilasi saman. Tiukempien säännösten vuoksi viisi vaihtoa perui rekisteröintihakemuksensa ja lopetti liiketoimintansa.

Markkinoilla on kuitenkin paljon uusia toimijoita, jotka kaikki ovat valmiita korvaamaan heidät. Yli 100 yritystä on ilmoittanut olevansa kiinnostunut salauksen vaihdosta.

Jos lähteisiin uskotaan, suosittu chat-sovellus Line ja Internet-palveluyritys CyberAgent ovat myös kilpailussa.

Monex-ryhmä tarkkailee levottomaa Coincheckia

Coincheck-hakkeroinnin jälkeen salausmarkkinat ovat kutistuneet, mutta se on johtanut yhteen hyvään asiaan. Markkinat eliminoivat nyt huonoja toimijoita eli niitä salauspörssejä, jotka eivät olleet varovaisia ​​asiakkaiden omaisuuden suhteen. Suurten toimijoiden tulon myötä salamarkkinat näkisivät pian uuden puomin.

Kun kyseessä on salauspörssi, yritykset voivat ansaita suuria voittoja transaktiomaksuista ja laajentaa asiakaskuntaansa.

Vuonna 1999 perustettu rahoituspalveluyritys Monex Group neuvottelee parhaillaan viimeisessä vaiheessa olevasta yrityskaupasta. Kauppa, johon odotetaan osallistuvan useita miljardeja jenejä, ilmoitetaan todennäköisesti tällä viikolla.  

Hakkeroinnin jälkeen FSA ei ole vielä päättänyt Coincheck-rekisteröinnistä, koska talousvalvoja on pyytänyt vaihtoa parantamaan liiketoimintakäytäntöjään. Mutta jos Monex osallistuu toimintaan, virasto olisi paljon taipuvaisempi hyväksymään rekisteröintihakemuksen.

Lue myös: Suurimmat yhdistykset taistelemaan Googlen salauksen estämistä vastaan ​​toukokuussa

Yahoo Japan on myös salausseoksessa

Salausmarkkinoiden etenemisen myötä on todennäköistä, että suuret teknologia- ja rahoitusyhtiöt muokkaavat salausteollisuutta. Toinen iso nimi on Yahoo Japan, joka aikoo ostaa noin 40 prosenttia BitARG Exchange Tokiosta ensi kuuhun mennessä vuoden 2019 käynnistämiseen.

BitARG ei ole aktiivinen salausvaihto tai rajoittuu vain bitcoin-kaupankäyntiin, vaikka se onkin rekisteröity FSA: lle. Yahoon liittyminen auttaa kuljettamaan tällä hetkellä kelluvaa salauksenvaihtosektoria eteenpäin.

Pyrimme luomaan uskottavan salauksen ekosysteemin

Tällä hetkellä myrskyisässä salausteollisuudessa yritysostot ovat saamassa vauhtia. Salausvaihdot, jotka eivät täytä FSA-standardeja, joko työnnetään yhteistyöhön suuren yrityksen kanssa tai yksinkertaisesti suljetaan.

FSA ei aio pysähtyä tähän, se laajentaa tarkastuksiaan jopa rekisteröidyille pörsseille ja toteuttaa tarvittaessa korjaavat toimet. Kuten FSA: n virkamies on selvittänyt:

“Toistaiseksi vahvistamme säännöksiä ja selvitämme mädäntymisen. Se johtaa terveellisempään liiketoimintaympäristöön tulevaisuudessa. “

Se saattaa näyttää viraston negatiiviselta siirtymiseltä ensi silmäyksellä, mutta tämän kautta viranomaiset kannustavat luottamus ja uskottavuus salausmarkkinoiden potentiaalisille sijoittajille. Se auttaisi edelleen kitkemään niitä yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka yksinkertaisesti etsivät nopeaa voittoa.  

Hallituksen on kuitenkin löydettävä hyvä tasapaino markkinoiden sääntelyn ja kasvun mahdollistamisen välillä.

Mitkä ovat näkemyksesi siitä, että FSA on tiukka japanilaisten salausten vaihdossa? Luuletko suurten pelaajien pääsyn lopulta hyväksi salausteollisuudelle? Jaa ajatuksesi kanssamme!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me