Intia: Toinen salauspörssi Koinex ilmoittaa sulkemisesta; Tässä miksi!

mainos Phemex

Samalla kun salausyhteisö keskustelee edelleen #CoinbaseDownista, intialainen salausyhteisö ilmaisee Koinexin, yhden vanhimmista kryptovaluutanvaihdosta, äkillisen Shutdown-ilmoituksen.

Koinex sammuu

27. kesäkuuta 2019 Intian Koinex-salausvaihto julkaisi uuden ilmoituksen, joka oikeutti “Koinexin sammutusilmoituksen – Vaihtopalvelujen lopettaminen” perustellusti viittaamalla sääntelyviiveisiin & pankkipaine työntekijän pankkitilille. Koinex onnistui olemaan yksi luotetuista pörsseistä lyhyessä ajassa sen käynnistämisen jälkeen elokuussa 2017 – mutta totuus on sanottava, Koinexin sulkemisen pelko ilmestyi sosiaalisessa mediassa, kun he poistivat NEO-, GAS- ja ACT-tokenit pois pian sen jälkeen, kun Coindelta ilmoitti sulkemisesta huhtikuun 2019 aikana.

U voi löytää tuhansia ihmisiä, jotka pitävät kiinni $ neo elinajaksi. Sen sääli, että sinulla ei ole tarpeeksi äänenvoimakkuutta.

– N Baramy (@ naseef36) 10. huhtikuuta 2019

Itse asiassa näinä päivinä Koinexin käyttäjät huusivat sosiaalisessa mediassa odottavaa nostopyyntöään Koinex-pörssissä. Olemme tavoittaneet Nischal Shetty, Intian WazirX-pörssin toimitusjohtaja ja tiedusteli mikä olisi mahdollinen ja perussyy paitsi pankkikielto. Shetty sanoi, että pankkikielto oli tietysti suurin syy tähän asti Intian pörssin lopetuksiin, ja lisäsi, että hän jatkoi;

Niiden volyymit olivat laskeneet rajusti, mikä vaikeuttaa vaihtoa, koska volyymit ohjaavat tuloja. Jos heillä olisi nyt hyvät volyymit, olen varma, etteivät he olisi sulkeneet.

Tämän jälkeen pörssi on vihdoin ilmoittanut lopettavansa toimintansa 27. kesäkuuta ja ilmoittaneen, että kaupankäynti keskeytetään torstaina 27. kesäkuuta 2019 klo 14.00 IST..

Koinexin sulkemisilmoitus – Vaihdon lopettaminen Digitaalisen omaisuuden kauppapalvelut poistetaan pysyvästi käytöstä kaikilla alustoillamme torstaina 27. kesäkuuta 2019 kello 14.00 IST. Kaikki tämän määräajan jälkeen avoimet tilaukset peruutetaan automaattisesti ja varat palautetaan vastaaville lompakot. Käyttäjiä pyydetään suunnittelemaan kaupankäyntitoimintansa huolellisesti ja sulkemaan kauppapaikkansa.

Mutta miksi?

Toistaiseksi monet intialaiset pörssit ovat sulkeneet kaupankäynnin Intiassa – mukaan lukien Zebpay, Coindelta, Coinome – ja hyvin yleinen syy, jonka jokainen pörssi on tarkentanut blogeissaan, on – sääntelyyn liittyvä epävarmuus salauksen valuutasta maan sisällä. Myöhemmin Koinex-pörssi kirjoitti blogikirjoituksen, joka lisäsi syyn sulkemiseen: “Valtion virastojen useita viivästyksiä kryptovaluuttojen sääntelykehyksen selkeyttämisessä”. Sääntelynäkökohtien lisäksi Koinex mainitsi myös vaikeudet, joita pankeilla ja maksuyhdyskäytävillä oli. Se mainitsi sen;

Olemme jatkuvasti kohdanneet maksupalvelujen epäämisen maksupalveluista, Koinex lisäsi. Yksi vaikeimmista käsiteltävistä asioista on selittää tiimimme jäsenille, miksi he saavat puhelun pankistansa joka kuukausi palkkahetkellä.

Lisäksi kysyimme muiden nykyisten pörssien perustajilta heidän tapojaan hallita työntekijän palkkoja, mutta kysymys on edelleen vastaamaton raportointiin asti.

Mitä nyt?

Lisäksi Koinex kertoo käyttäjilleen, että he kirjoittivat seuraavan viiden viikon kuluessa;

Seuraavien viikkojen aikana yritämme vapauttaa kaikki käyttäjän talletukset heidän rekisteröidylle pankkitililleen sen jälkeen, kun olemme perineet mukavuusmaksun (10 INR – 2000 INR, riippuen INR-lompakon saldosta). Digitaalisen omaisuuden lompakot jatkavat toimintaansa, ja käyttäjien on nostettava kaikki varat alustalta ennen 15. heinäkuuta 2019 klo 21.00 IST

Koinexin ilmoitus on osoittautunut potentiaaliseksi mahdollisuudeksi WazirX: n kaltaisille pörsseille, jotka huomauttavat nopeasti, että “se toivottaa tervetulleeksi kaikki Koinexin käyttäjät”. Mr.Shetty jatkoi keskustelua Coingapen kanssa;

Ei tarvitse olla paniikkia. Koinex on antanut tarpeeksi aikaa siirtää salausvarojasi, ja WazirX toivottaa kaikki tervetulleiksi Koinexista.

On syytä huomata, että pörssi on aiemmin saanut riskipääomarahoitusta, mikä herättää uuden kyselyn siitä, miksi ei vaihdolla ole varaa rekisteröidä toimistonsa Intian ulkopuolelle – Aivan kuten muutkin nykyiset pörssit ilmoittivat edistyneestä suunnitelmastaan ​​- jos sääntelyviranomaiset asettavat lainkaan tiukan kieltää.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me