Intian tuloveroviranomaiset antavat veroilmoituksia salauksen kauppiaille

mainos Phemex

Intialainen riippumaton blockchain-ryhmä IndiaBits julkaisi äskettäin Intian tuloveroviranomaisten julkaisemat viralliset asiakirjat. Nämä asiakirjat ovat veroilmoituksia, jotka lähetetään salaussijoittajille ja kauppiaille ympäri maata. 

Intian IT-osasto lähettää ilmoituksia salauksen kauppiaille / sijoittajille

Huolimatta äskettäisestä salausvaluutta-asetusehdotuksesta, Intian kryptovaluutta on edelleen epäselvä. Intian tulovero-osasto on kuitenkin lähettänyt veroilmoituksia kryptovaluuttakauppiaille ja sijoittajille huolimatta kryptovaluuttojen tilan epävarmuudesta. 22. heinäkuuta 2019 päivätyissä ilmoituksissa on luettelo 26 kysymyksestä, jotka koskevat vastaanottajan tuloja, irtainta ja kiinteää omaisuutta sekä hänen osallistumistaan ​​kryptovaluuttaan ja bitcoiniin. Kolmen sivun ensimmäinen sivu sisältää ilmoituksen, jonka mukaan vastaanottajat määrätään tulemisen tuloveroviraston apulaisjohtajan toimistoon tiettynä päivänä, toimittamaan todisteet joko kirjanpitoon tai muihin asiakirjoihin ja “olemaan lähtemättä, ennen kuin he saavat luvan virkamiehet tekemään niin ”. Lisäksi se ilmoittaa käyttäjälle mahdollisesta sakosta, joka on enintään 10 000 Rs, jos hän ei tule läsnä ja toimittaa vaaditut todisteet.

Osastolla on kysyi yhteensä 26 kysymystä, jotka liittyvät käyttäjien yhteenliittymään salausteollisuudessa, jossa ensimmäinen kysymys on “Mitkä ovat tulonlähteet”. Lisäksi kysymykset keskittyvät siihen, kuinka kauan käyttäjä on ollut mukana kryptovaluutoissa ja mitä erityisiä kryptovaluuttoja vastaanottaja tällä hetkellä käsittelee.

IT-viranomainen on myös esittänyt kysymyksiä vaihdoista, joita käyttäjät käyttävät liiketoimintaansa kryptovaluutoissa. Ilmoituksessa vaaditaan mainitsemaan Intian mahdollisten salauspörssien nimi.

Lähetä kaikkien sinun ja perheenjäsentesi omistamien yksilöllisten asiakastunnusten / lompakoiden tiedot Bitcoin / Cryptocurrency Exchange -palvelussa Intiassa ja ulkomailla.

Useiden kysymysten tarkoituksena on selvittää tapoja, joilla intiaanit ovat käyttäneet sijoittamista tai kauppaa kryptovaluuttoihin huolimatta ankarasta pankkikiellosta minkäänlaisille kryptovaluuttatoimille. Mielenkiintoista on, että ilmoituksessa korostettiin erityisesti, onko käyttäjä käyttänyt “localbitcoins.com” -sivustoa.

Ole hyvä ja osta, ostatko / myytkö bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja osoitteesta localbitcoins.com. Jos kyllä, mikä oli suoritettu / vastaanotettu maksu? Lähetä tiedot.

Indian️ Intian tulovero-osasto lähettää jälleen ilmoituksia kryptovaluutta-kauppiaille & Sijoittajat

ℹ️ Siksi Crypto tarvitsee positiivisia säädöksiä Intiassa. Epäilemättömät kauppiaat ja sijoittajat viedään tuloverotuksen monimutkaisuuteen. pic.twitter.com/uXi6u3kzer

– IndiaBits (@ indiabits21) 30. heinäkuuta 2019

Ei ensimmäinen kerta

Toisaalta Iranin kaltaiset maat ovat virallisesti ilmoittaneet salauksen louhinnan sallimisesta teolliseksi toiminnaksi, toisaalta Intian kaltaiset maat tutkivat edelleen salauksen louhinnan haitallisia vaikutuksia. Kaivostoiminnan osalta viranomainen pyysi myös käyttäjiä jakamaan tietoja “jos he ovat investoineet salauksen louhintaan;

  • Olitpa mukana kaivoksessa sijoittamalla omaan fyysiseen kokoonpanoon
  • Riippumatta siitä, onko sinulla investointipeltiä Pilvikaivos, Hash Mining
  • Yksityiskohtaiset tiedot koko kaivosinvestoinnista tilikauden kannalta
  • Yksityiskohdat palkkioista, jotka ansaitsevat Bitcoinsin ja muiden kryptovaluuttojen kaivostoiminta tilikaudelta
  • Tiedot kaivosyrityksistä, joihin olet sijoittanut, sekä yksityiskohdat palkkioista, jotka on ansaittu tilikaudella, toimittaa yksityiskohtainen pääkirja Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen louhinnasta

Ilmoitus päättyi kysymykseen, joka vaatii käyttäjiä jakamaan tietoja, jos he ovat koskaan maksaneet veroa salaustapahtumista saamastaan ​​voitosta.

IT-Intia

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun tällaista ilmoitusta on jaettu salauksen kauppiaiden ja sijoittajien keskuudessa. Blockchain-asianajajan Varun Sethin mukaan vastaavia ilmoituksia levitettiin myös vuonna 2018. Sethi totesi sen;

Riippumatta hallituksen oikeudellisesta kannasta virtuaalivaluuttoihin, tällaisen veroilmoituksen seurauksena annetulla toimeksiannolla vahvistetaan epäsuorasti virtuaalivaluuttojen laillisuus, jolloin veroviranomaisen on ehkä joko käsiteltävä virtuaalivaluuttojen kaupasta saatavia voittoja. joko yritystulona tai myyntivoittona, mikä välillisesti antaa sen laillisen pätevyyden.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me