Rikkominen: Robinhood poistaa $ GME: n hintojen noustessa, vaatimus ryhmäkanteista kasvaa, kun Yhdysvaltain kongressiedustaja AOC vaatii tutkimusta

mainos Phemex

Robinhood, suosittu kaupankäyntisovellus, on ilmoittanut suosittujen Gamestop (GME) -osakkeiden poistamisesta listalta, kun se on eilen rajoittanut kauppaansa vain myyntiin. Päätös sai voimakasta vastahyökkäystä kaikilta, etenkin salausyhteisöltä.

Se, mitä RobinHood teki, on todella inhottavaa. Toivon, että ihmiset jättävät sovelluksen joukkoina ja heillä on riittävästi oikeusjuttuja lopettaakseen toimintansa. $ AMC $ GME BB BB $ NAKD

– Frederick Joseph (@FredTJoseph) 28. tammikuuta 2021

Robinhood-kaupankäyntisovellus kohtasi eilen myös useita seisokkeja hinnan nousun, korkean paikan päällä tapahtuvan kaupankäynnin määrän ja lyhyiden positioiden voimakkaan selvitystilan, yli 13 miljardin dollarin, vuoksi..

Robinhoodin kaltaiset välityssovellukset kohtaavat suuria katkoksia kaupankäynnin volyymin nousun jälkeen, kun Reddit / Wall Street Bets -kauppasaaga jatkuu. https://t.co/03gnvDK02K pic.twitter.com/5FrbIwsqGk

– CNBC (@CNBC) 28. tammikuuta 2021

Gamestop-osakkeista on tullut kaupungin keskustelu sen eilisen yli 300 dollarin hintojen nousun jälkeen, jonka Reddit-ryhmän wallstreetbets työntää suurelta osin siitä, mikä lopulta muuttui vähittäiskaupan ja pankkiirin taisteluksi.

Nasdaq tuli monien lyhyiden ostajien pelastukseen, kun se lopetti GME-tunnusten kaupan kutsumalla sitä manipulaatioksi sosiaalisen median hyppyjen vuoksi. Robinhood seurasi sarjaa ja pysäytti kaikki osto- ja vaihtokaupat spot- ja optiokaupoista.

AOC ja Ted Cruz vaativat tutkimusta robinhoodista, joka estää GME-kaupankäynnin

Robinhood on joutunut kuumiin vesiin, mikä saattaa johtaa sen sulkemiseen, koska kaupankäyntisovellusta vastaan ​​nostetut rikosoikeudelliset oikeudenkäynnit ovat herättäneet Yhdysvaltain kongressiedustajan Alexandria Ocasio-Cortezin huomion, joka vaati tutkimusta kauppasovelluksesta GME-osakekaupan estämiseksi vähittäissijoittajien hinnan huipulla, kun taas hedge-rahastot voivat silti käydä kauppaa sillä vapaasti ilman rajoituksia.

Tätä ei voida hyväksyä.

Meidän on nyt tiedettävä lisää @RobinhoodAppPäätös estää yksityissijoittajia ostamasta osakkeita, kun taas hedge-rahastot voivat vapaasti käydä kauppaa osakkeilla sopivaksi katsomallaan tavalla.

Rahoituspalveluiden CMT: n jäsenenä tuen tarvittaessa kuulemista. https://t.co/4Qyrolgzyt

– Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 28. tammikuuta 2021

Kongressin nainen totesi, että tutkimus ei rajoitu Robinhoodiin ja että siihen sisältyisi muita vastaavan käytännön mukaisia ​​vaihtoa.

Jäätymispyyntöjä ei pitäisi rajoittaa pelkästään Robinhoodiin.

Tämä on vakava asia. Komitean tutkijoiden tulisi tutkia kaikki vähittäiskaupan palvelut, jotka jäädyttävät varastohankinnat mahdollisten tutkimusten aikana – erityisesti ne, jotka mahdollistavat myynnin, mutta jäädyttävät ostot.

Kongressinainen vaatii tutkimusta Robinhoodista ja muista GameStop-kaupan estämiseen turvautuvista pörsseistä on myös johtanut hyvin harvinaisiin hetkiin, kun republikaanien senaattori Ted Cruz sopi AOC: n kanssa nostavan Wall Streetin sanelemaan ehtoja vähittäiskauppiaille.

Täysin samaa mieltä. &# 128071; https://t.co/rW38zfLYGh

– Ted Cruz (@tedcruz) 28. tammikuuta 2021

Robinhood vetää voimakasta vastahyökkäystä hajauttamisvaatimusten keskelle

Robinhood-kaupankäynnin sovelluksen päätös ei mennyt hyvin monien varsinkaan salausyhteisön keskuudessa, joka juurtui Gamestopille likvidoimaan lisää lyhyitä positioita. Kaupan poistaminen luettelosta ja pysäyttäminen herättivät myös vaatimuksia hajautetummalle alustalle, jossa sitä ei ohjaa muutaman huipulla oleva monopoli..

YOLO – maailma kuuluu uuteen aikaan. On aika sopeutua.

Salausvarastot ovat seuraava asia vuosille 2020-2030 ?#GME $ YOLO $ SNM $ BTC $ Binance BNB $ BSC $ Blockchain

– SONM (@sonmdevelopment) 28. tammikuuta 2021

Salausyhteisö oli rallissa GME: n takana, koska sillä on samanlainen uskomus pankkiirien oikosulusta ja vaati jo yritystä investoimaan bitcoiniin ja listaamaan varastot salauspörsseihin tokenisaation avulla.

Monet uskovat, että Wall Street on turvautunut kiusaamistaktiikkaan hävittäessään kauppaa vastaan ​​vähittäiskauppiaita vastaan.

Se, että varakkaat tekevät kaiken voitavansa painostamaan robinhoodia ja muita sovelluksia lopettamaan GME AMC: n varastojen ostot jne., osoittaa vain, että he pelkäävät sitä, mihin me yhdessä pystymme. Teen aion tehdä parhaani pitääksesi niin kauan kuin voin

– Michael Kovach (@kovox) 28. tammikuuta 2021

Kaikki katseet ovat nyt Gamestopissa nähdäkseen, mitä he tekevät seuraavaksi useilla kaupankäyntialustoilla, jotka pyrkivät lopettamaan osakekaupansa ja poistamaan ne.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me