Sydkoreas nye Cryptocurrency-regler er et eksempel for andre

reklame Phemex

Reglerne for at tackle hvidvaskning af penge blandt andre forbrydelser på kryptokurrencymarkedet trådte fuldt ud i Sydkorea tirsdag. Det forventes, at disse nye regler for kryptokurrency vil være positive på lang sigt og vil bringe legitimitet til kryptokurrencymarkedet. Tidligere på denne måned havde planerne om at indføre regler oprindeligt skræmt de sydkoreanske investorer. I kølvandet på begivenheder, der fremskyndede udviklingen af ​​nye regler for kryptokurrency, viser landet et godt eksempel for andre økonomier at udvikle deres egne kryptoregler.

Nye Cryptocurrency-regler træder i kraft i Sydkorea

Tidligere på måneden planlagde Sydkoreas regulerende myndighed at tackle de investorer, der er skræmt af spekulationerne omkring kryptokurrency. Med de nye regler, der træder i kraft tirsdag, er kryptokurrencymarkedsdeltagerne meget gladere og positive.

Ifølge en mediekilde bekræftede Financial Services Commission (FSC) i Sydkorea tirsdag, at de nye foranstaltninger, der er skitseret i et dokument af organet i begyndelsen af ​​måneden, nu er gennemført. En talsmand for FSCF sagde imidlertid, at det endnu er for tidligt at drøfte virkningerne af disse regler.

I henhold til det dokument, der skitserer reglerne og blev offentliggjort den 23. januar, tillader regulatoren kun handel med kryptokurver fra de rigtige bankkonti fra og med 30. januar. Reglerne vil dybest set gøre det muligt for bankerne at overholde KYC AML dvs. kender din kunde, hvidvaskning af penge, forpligtelser som forklaret i dokumentet.

Investorer mener, at de nye regler vil vise sig at være positive på lang sigt

FSC tilføjede yderligere i dokumentet, at hensigten bag de skitserede foranstaltninger grundlæggende er at reducere chancerne for, at kryptokurrency-transaktioner bliver udnyttet til ulovlige formål som skatteunddragelse, forbrydelser og hvidvaskning af penge..

Julian Hosp, medstifter og præsident for kryptovaluta-opstarten, talte positivt om disse regler for nye Cryptocurrency Rules forklarede, at:

”Jeg tror, ​​det er starten på en nedbrydning af anonymitet og de ulovlige brugssager, som nogle kryptokurver muligvis har. Hvis bagefter investorer og virksomheder har mere juridisk sikkerhed i økosystemet, vil det have nogle kortsigtede ulemper, men på lang sigt vil det få et virkelig, virkelig stort løft. ”

Beslutningen om at implementere de nye regler kom efter de blandede reaktioner fra de sydkoreanske embedsmænd om regulering.

John Sarson, administrerende partner hos Blockchain Momentum, der investerer i blockchain og kryptokurrency relaterede virksomheder sagde, at disse regler muliggør legitimitet og større skala:

”Protokoller til beskyttelse af investorer har været, hvad kryptokurrencymarkederne mangler, og det er det, som lovgivningen i Sydkorea søger at gennemføre. Det er en god ting, når som helst en investeringsudveksling kender deres klient og sørger for, at deres klienter gør ting, der er over bord lovligt. “

Ifølge Cryptocompare har Korea omkring 4% pålydende værdi i bitcoinhandel, hvor 40% er transaktioner i japansk yen og 30% i dollar. Trods at have en lille andel, er det sandsynligt, at Sydkoreanske regler vil have stor indflydelse på markedet.

Med hacket på 530 millioner dollars i kryptokurrency fra Japansk udveksling Coincheck, regler har taget rampelyset igen.

Forfatterens note

Sidste år, da de sydkoreanske myndigheder talte om en potentielt forbud mod kryptokurrencymarked, en embedsmand andragendet blev underskrevet af sine borgere mod regeringens skridt. Med over 250.000 underskrifter fik andragendet regeringen til at genoverveje sin tilgang til kryptokurver. Dette resulterede i oprettelsen af ​​et sæt regler, der arbejder hen imod legitimitet og et meget bedre kryptokurrencyrum.

Da virtuel valuta er et meget vigtigt emne for både investorer og myndigheder over hele kloden, er Sydkoreas skridt til at implementere de nye regler noget, som andre lande kan se frem til. Sydkorea er en vigtig kryptovaluta-regulator, der kan tages som en model til at skabe demografiske og topografispecifikke kryptoregler.

Hvad tror du vil være effekten af ​​disse regler på kryptokurrencymarkedet? Fortæl os dine tanker i vores kommentarsektion nedenfor! 

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse før investering i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

 Følg os på

Twitter , Facebook , Reddit

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me