Vaaka-senaatin kuulemispäivä 2: Kongressi päättelee, että vaaka ei ole kryptovaluutta

mainos Phemex

Tämän päivän Vaaka-senaatin kuulemistilaisuus alkoi itse asiassa bitcoinin nousussa. Kongressin jäsenen mukaan Patrick McHenry,

“Maailma, jonka Satoshi Nakamoto… kuvitteli ja muut rakentavat, on pysäyttämätön voima. Meidän ei pitäisi yrittää estää tätä innovaatiota,

ja hallitukset eivät voi pysäyttää tätä innovaatiota, ja ne, jotka ovat yrittäneet, ovat jo epäonnistuneet. “

Facebook Libra: n senaatin kuulemistilaisuuden toinen päivä keskittyi enemmän eroon Vaaka ja tyypillinen kryptovaluutta, ja toisin kuin eilen, muutamat kongressin edustajat mainitsivat bitcoinin.

Kuten odotettiin, Libran toimitusjohtajan David Marcuksen todistus oli erityisen hankala senaattoreiden esille ottamien teknisten kysymysten ja kysymysten suhteen. Vaikka asiasta ei sanottu paljoakaan, harvat lainsäätäjät esittivät eilisen kuulemistilaisuuden kysymyksiä Facebookin tietovuodon taipumus- ja tietosuojakäytännöistä.

Onko Vaaka Salausvaluutta?

David Marcus kastelee jatkuvasti jokaisen hänelle esitetyn vaikean kysymyksen jälkeen. Muutaman kongressin edustajan tullessa osoittamaan ymmärrystään tyypillisestä kryptovaluutasta ja siitä, miten Vaaka-anatomia etenee hieman erilaisessa suunnittelussa, kongressiedustaja Gonzalez nosti ensimmäisenä kysymyksen. Gonzalezin mukaan koko Vaaka-ajatus on loistava, mutta ajatus keskushallinnosta tekee siitä erilainen kuin tyypillinen kryptovaluutta. Se vain herätti kysymyksen

“Onko vaaka hajautettu tai hallinnoitu …”

Vastauksena dilemmaan David Marcus ryhtyi toimiin tehdäkseen selväksi, että vaikka Vaakojen oli tarkoitus olla luvattomassa verkossa, siellä olisi todellakin jonkinlainen keskittäminen johtuen fiat-valuuttavarannosta jokaiselle muodostetulle Vaaka-yksikölle . Marcuksen mukaan tämän tarkoituksena oli varmistaa, että Vaaka pitää periaatteet sääntelyssä.

Lisäksi, kun kongressiedustaja Gonzalez kysyi Facebookin ja Vaakojen välisistä tiedoista, David väitti, että mitään Vaaka-asiakkaiden taloudellisia tietoja ei jaeta edes Facebookin kanssa.

Kuulemisen edetessä kongressiedustaja Hollingsworth päätti viettää noin 5 minuuttia herra Gonzalezin aiemmin käsittelemän asian painostamiseen. Tällä kertaa herra Hollingsworth väitti kuitenkin, että Vaaka, ilmeisistä syistä, ei ollut rakennettu luvattomaan verkkoon. Lisäksi kysytään, kuinka Vaaka eroaa salauksesta, kuten bitcoin.

David käytti kahta lähestymistapaa selittääkseen tämän: ensinnäkin se, että Vaaka oli Yhdysvaltain dollarin tukema vakiokolikko ja toiseksi, sillä on nopeuskäyttöön suunniteltu mittakaava..

Luottamus ongelmia

Pian sen jälkeen, kun David joutui käsittelemään kysymyksiä vaakojen ja tyypillisen kryptovaluutan erottamisesta, tuli kysymys siitä, voidaanko Libraan luottaa. Tällä kertaa lainsäätäjät väittivät, että vaikka Vaaka tunnustettiin Facebookin tytäryhtiöksi, se todennäköisesti jakaa tietoja Facebookin kanssa.

Vastauksena näihin uteliaisuuksiin David Marcus vakuutti kongressille, että tytäryhtiön ja sen emoyhtiön Facebookin välillä ei koskaan tapahdu tietojen jakamista. Antaessaan syitä, miksi Libraan tulisi luottaa, David väitti haluavansa Calibra-yhdistyksen menestyvän ja sitoutuneensa täyttämään kaikki tältä osin annetut lupaukset.

Calibra riippuu välittäjistä, se on toisin kuin salaus

Kongressiedustaja Emma tunnusti bitcoinin vuosikymmenen mittaisessa olemassaolossaan tekemät vaikutukset ja ilmaisi yleisön osoittamat pelot ja kysymykset siitä, kuinka paljon tietoa Facebookilla jo on. Emma kertoo, että ihmiset ovat jo varovaisia ​​luottamaan Facebookiin rahoillaan.

Samalla edustaja Emma huomautti, että salaus on alun perin rakennettu vertaisoperaatiomallille, joka ei välttämättä sisällä välittäjiä. Kuitenkin bitcoinin sijoittajaryhmillä, jotka sattuu olemaan teknisesti jättiläisiä, vaaka ei ole monta kryptovaluutan ominaisuutta, koska sen sijaan, että toimisi ilman välittäjiä, Vaaka riippuu heistä.

Valuutanvalta-kamppailu

Yhdessä tämän päivän Vaaka-kuulemisen tärkeimmistä näkökohdista kongressiedustaja Green esitti hyvin vakuuttavan kysymyksen. Hänen mukaansa,

“Tiedät, että valuutan ylivalta kilpailee … Dollari on valuuttamme, jolla vaikutamme maailman talouteen… vaikutus. Kuinka Vaaka vaikuttaisi dollariin? Luovutammeko ylivaltaamme vastineeksi kryptovaluutasta?

David Marcus vastasi yksinkertaisesti “ei” ja selitti edelleen, että Vaaka ei ollut valuuttakilpailussa Yhdysvaltain dollarin tai minkään muun valuutan kanssa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me