Hvorfor Crypto: Scam-Hit PMC Bank svindler Indiens finansielle regulator og millioner af kunder

reklame Phemex

At sætte deres tillid til en centraliseret finansiel institution vist sig at være en dyr affære for millioner af forbrugere i Indien. Punjab og Maharashtra Cooperative (PMC) Bank har forhindret forbrugerne i at få adgang til midlerne på deres konti og dermed kastet deres liv i uorden. Ikke kun det, det har formået at gøre dette ved at smide støv i øjnene på Indiens vigtigste finansielle tilsynsmyndighed og centralbank, Reserve Bank of India (RBI). Er det tid, at forbrugerne begynder at skifte til krypto? 

PMC-debaklen

PMC Bank narrede RBI ved at fejlagtigt rapportere sine finansielle oplysninger til den finansielle tilsynsmyndighed. Banken indsendte manipulerede økonomiske oplysninger, som ikke indeholdt dataene for visse ikke-afslørede konti, til centralbanken til stikprøvekontrol. Ifølge rapporterne var flertallet af regnskaberne dem, der tilhørte Housing Development and Infrastructure Limited (HDIL), som efter inspektion af RBI viste sig at være misligholdte aktiver (NPA’er).

PMC Bank har også sanktioneret prioritetsgrænser til et datterselskab af HDIL, og interessant var direktøren for virksomheden ingen ringere end bankens formand, Waryam Singh. Singh havde endda afholdt et bestyrelsesmøde for godkendelse af et pantlån, hvilket igen var en overtrædelse af centralbankens normer.

Sagen er kommet frem og Singh er blevet arresteret, men bankens kunder går stadig fra søjle til post for at få deres penge tilbage.

Hvordan teknologien blev tweaked

Tech spillede en vigtig rolle i denne bedrageriske ordning. Ud af bankens 1.800 medarbejdere havde kun 25 specielle adgangskoder til HDIL-konti. De vidste, hvad der skete med regnskaberne, men resten af ​​personalet var ikke opmærksom på det. Parterne i sammensværgelsen manipulerede også med Management Information Systems og NPC Identification Process for at skjule oplysninger relateret til HDIL-konti. Scriptet til systemidentifikation af NPA’erne kunne ikke genkende HDIL-konti som NPA’er, fordi de var udeladt fra NPA-konti og listen over tilbagetrukne konti.

Således blev de oplysninger, der blev leveret til RBI, forfalskede, og det viste overskud blev oppustet.

Få Blockchain og Crypto til at blive en nødvendighed?

PMC-debacle styrker sagen for både crypto og blockchain. Crypto – fordi ejerskabet af valutaer ikke kan kompromitteres. Ejere af kryptokurver har fuld kontrol over dem, og hvordan de vil have dem. Flere Twitter-brugere delte de samme følelser om krypto i forbindelse med denne situation.

Indisk kryptoinfluencer Shalini fremhævede, hvordan traditionelle banksystemer overalt i verden svigtede, og det var derfor, der var behov for at skifte til Bitcoin.

Sidste uge var forfærdeligt for banker,

?Tyrkiet frøs 4 millioner konti uden advarsel

?Pengeautomater i Hongkong løb tør for kontanter

?Den indiske PMC Bank låser millioner af konti

?Indisk politi bekæmper banker i retten, efter at RBI Ban forhindrer dem i at indløse den beslaglagte Crypto

Det er derfor #bitcoin

– Shalini⚡ (@DesiCryptoHodlr) 7. oktober 2019

En anden bruger fremhævede, hvordan banker er grådige, og bitcoin kan være en frelser for de gennemsnitlige mennesker.

#PMCBankCrisis #PMCBankFraud PMC-bankkrisen viser den ynkelige tilstand af bankerne fyldt med grådighed. Bitcoin blev født for et gennemsnitligt menneske til at have en mulighed for banker. #saynotocentralbanks #bitcoin #freedomtothepeople #banksgoextinct #Crypto #BankFraud

– pranav rajan ?? (@ thoughguy1998) 6. oktober 2019

En Twitter-bruger med håndtaget KryptoSuperman også, at crypto var den bedste måde for folk at holde deres penge i deres kontrol.

#IndiaWantsCrypto

PNB / PMC … Nirav Modi … Malya … Og listen fortsætter!

På hvilket tidspunkt vil indiens befolkning indse, at krypto er den bedste måde at holde deres penge i deres hænder og ikke en bankkonto, hvor de ikke har kontrol over det?

– KryptoSuperman (@KryptoSuperman) 31. oktober 2019

Spørgsmålet nødvendiggør også implementering af blockchain-teknologi i det finansielle system. Blockchain sikrer, at alle poster opretholdes gennemsigtigt, og kontrol over dem ikke er centraliseret. Enhver manipulation med de data, der er optaget på blockchain, vil være synlig for medlemmerne på netværket, og de kan således ugyldiggøre denne post. Således har blockchain potentialet til at minimere muligheder for svig og gøre finansielle systemer mere sikre og pålidelige for alle.

Tror du, at blockchain er svaret på de eksisterende problemer i traditionelle finansielle systemer? Del dine synspunkter med os i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me