Indien kommer i fuld cirkel i legalisering af krypto; Indiske Crypto Startups mener, at det er en FUD

reklame Phemex

Det indiske finansministerium har efter sigende flyttet en note, der opfordrede forbuddet mod kryptokurver i Indien, efter at højesteret tilbagekaldte forbuddet i marts 2020. Indiske kryptoindflydende mener, at regeringen bør konsultere relevante mennesker i kryptosamfundet, inden de træffer en beslutning.

Indian Crypto Scene tager 360 graders drejning

Med hensyn til vedtagelse har kryptovalutaindustrien været vidne til en betydelig stigende tendens. Mens disse digitale aktiver er blevet legaliseret i visse lande, ser nogle få andre regeringer, at det er en valuta, der baner vejen for ulovlige aktiviteter. Imidlertid forbliver kryptokurrency-scenen i mange andre nationer stadig usikker.

Indien, et land med en befolkning på mere end 1 milliard mennesker, kunne have drevet adopteringsgraden af ​​kryptokurver til nye højder. Mens status for digitale aktiver i landet var usikker i mange år, havde Subhash Chandra Garg, den tidligere finanssekretær i landet, sidste år i juli udarbejdet en lov, der opfordrede til et forbud mod kryptokurver, der ville forbyde indiske borgere at udvinde og holde , sælger, køber eller bruger kryptokurver på nogen måde. Borgere, der gik imod loven, skulle få en bøde på Rs.25 crore sammen med 10 års fængsel.

4. marts 2020, den dag, det indiske kryptosamfund havde forventet, da højesteret i landet havde tilbagekaldt Reserve Bank of India’s forbud mod kryptovalutaer. Mens SC børstede RBIs forbud med at mærke det som “forfatningsstridig”, glædede landet sig over legaliseringen af ​​kryptokurver.

Den seneste rapport fra De økonomiske tider oplyser, at det indiske finansministerium igen har brændt forbuddet mod kryptokurver. En regeringsembedsmand afslørede, at et forslag først ville blive forelagt for Parlamentet, efter at det er gennemgået af Unionens Ministerråd. Sagde embedsmanden,

“En note er blevet flyttet (af finansministeriet) til høringer mellem ministerierne.”

Mens kryptosamfundet igen er sat under en usikkerhed, har fremtrædende ansigter fra den indiske kryptoscene undersøgt sagen. Nischal Shetty, grundlæggeren af ​​den Binance erhvervede platform, WazirX fortalte CoinGape, at status quo i sagen forbliver tvetydig, da samfundet har ventet på at få adgang til oplysningerne på sedlen. Shetty foreslog, at det indiske finansministerium kunne arbejde på den gamle kryptoregning eller også arbejde på at udrulle en opdateret regning.

Shetty tilføjet,

”I øjeblikket arbejder Internet and Mobile Association of India (IAMAI) på en adfærdskodeks for kryptovaluta-virksomheder i Indien. Vi har en kladdeversion klar og arbejder på at opdatere retningslinjerne i tråd med de teknologiske ændringer, der er sket de sidste par år. ”

Desuden insinuerede han, at regeringen snarere skulle bruge kryptokurver som flere konti, og handler kunne spores for at identificere kriminelle end at forbyde kryptorelaterede virksomheder. Bekæmpelse af kriminalitet og fremme af innovation bør gå hånd i hånd, sagde Shetty.

CoinDCXs medstifter og administrerende direktør, Sumit Gupta talte også om den seneste opdatering med CoinGape. Gupta foreslog, at kryptosamfundet skulle se på nyhederne med en objektiv linse i stedet for at sprede misinformation og opdrætte panik. Han sagde yderligere,

”Vi stoler på og tror på, at den indiske regering vil høre de relevante interessenter fra det indiske kryptosamfund og lytte til vores stemmer, inden der træffes beslutninger. Smart og fornuftig kryptoregulering er den rigtige vej fremad, og CoinDCX såvel som det indiske kryptosamfund er parat til at fremme åben og gennemsigtig dialog med regeringen for at præsentere vores sag for, hvorfor krypto har en fremtid i Indien. ”

Højesterets grønne signal mod kryptokurver havde givet anledning til en række børser, der vovede ind i landet. De seneste nyheder kan dog bringe disse kryptovalutabørsers skæbne i fare. I en kommentar til det samme fremhævede Gupta det faktum, at Højesteret ophæver forbuddet mod kryptokurver har styrket den indiske økonomi såvel som kryptoindustrien i Indien. Han tilføjede,

”Resultatet af dette var, at kryptomarkederne blomstrede, og vi har set rekordantal i handelsvolumener og brugeroptagelse af kryptovalutaer efter

beslutning, der viser sin styrke som en aktivklasse til at beskytte de indiske investorers rigdom. ”

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me