Binance Exchange -katsaus | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

Tänään tarkastelemme Binance-vaihtoa, suosittua alustaa, joka sisältää erilaisia ​​salausparia ja jota kunnioitetaan yhteisössä sen avoimesta lähestymistavasta. Annamme sinulle kaikki tarvittavat tiedot kryptovaluuttasi käsittelemiseksi.

Binance Exchange -yleiskatsaus

Binance on tunnettu kryptovaluutanvaihto, joka tuli esiin vuonna 2017 Kiinassa onnistuneen ICO: n jälkeen, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa suurella määrällä salausvaroja. Binance perustui alun perin Hongkongiin ja muutti myöhemmin Tokioon. Viime aikoina pörssi on muuttanut pääkonttorinsa Maltalle, joka on erittäin ystävällinen kansa kohti salausta.

Pörssin toimitusjohtaja on Zhao Changpeng, joka on erittäin aktiivinen sosiaalisen median tileillä ja nopea varoittamaan yhteisöä Binancen toiminnasta. Ennen yhden suosituimman salausalueen käynnistämistä toimitusjohtaja työskenteli Tokion pörssissä ja Bloombergissa.

Yhtiö on perustanut monia muita alayksiköitä, kuten Binance USA, Binance Uganda, ja on myös kehittänyt useita alustoja luotonannolle, panostukselle ja marginaalikaupalle.

Binance DEX ja Binance-ketju

Jos luet tätä Binance-katsausta, on tärkeää ymmärtää, että Binance on hajautettu vaihto. Sen lisäksi alusta on julkaissut myös oman blockchain-verkon nimeltä Binance-ketju.

Vaikka keskitetty vaihto on nopeaa ja käyttäjäystävällistä, hajautetut alustat ovat jäljessä. Binance yrittää muuttaa tätä Binance DEX -ratkaisullaan. Tämä foorumi on jo julkaistu markkinoilla, ja se on houkutellut useita kauppiaita.

Binance-ketju on myös massiivinen projekti Binancelle. Jotkut yritykset ovat jo julkaisemassa tunnuksiaan tämän itsenäisen blockchain-verkon päälle.

Nykyään projektit voivat yksinkertaisesti alkaa työskennellä Binance-ketjun parissa ja luoda omia ratkaisuja. Jotkut yritykset ovat jo lanseeranneet vakiotuotteita, ja koko Binance DEX on käynnissä sen päällä.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Binancessa on laaja valikoima kolikoita, jotka laskevat satoja kryptoja alustalla. Jotkut tuetuista kolikoista sisältävät Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Ripple ja OmiseGo.

Vaihto on myös poistanut useita kolikoita ja pareja alustalta, mukaan lukien ANKR / PAX, ANKR / TUSD, ANKR / USDC, BCPT / PAX, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, POLTTOAINE / ETH, GTO / PAX, GTO / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC, WAVES / PAX, WIN / BTC. Bitcoin SV oli myös poistettu listalta.

Binance on käytettävissä kaikissa maissa ympäri maailmaa seuraavia lukuun ottamatta:

 • Afganistan;
 • Kiina;
 • Kongo (Brazzaville);
 • Kongo (Kinshasa);
 • Kuuba;
 • Korean demokraattinen kansantasavalta;
 • Eritrea;
 • Iran;
 • Irak;
 • Norsunluurannikko;
 • Kirgisia;
 • Libanon;
 • Libya;
 • Eteläsudan;
 • Sudan.

Binance-palvelut eivät myöskään ole käytettävissä Yhdysvaltain asukkaille seuraavista osavaltioista: New York, Connecticut, Havaiji, Georgia, New Mexico ja Washington.

Binance Jersey ja Binance USA tukevat kaikkia Yhdysvaltojen asuinpaikkoja.

Yhteensopivuus

Pörssi on kehittänyt kaupankäyntialustalleen työpöytäsovelluksia, jotka ovat yhteensopivia Microsoftin ja MAC-käyttöjärjestelmien kanssa, sekä mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille. Alustalle pääsee myös avaamalla minkä tahansa verkkoselaimen.

Käyttöliittymä ja kokemus

Alustalla on kaksi vaihtoehtoa kauppiaille: perus ja edistynyt.

Edistyneen version avulla käyttäjät voivat tarkastella teknistä kattavaa analyysiä digitaalisen valuutan hinnasta ajan myötä. Perusversion hallintapaneelissa on useita kaavioita ja kaavioita parien kaupankäynnille, tilauskirjojen ja kolikon kauppahistorian lisäksi.

Perusvaihtoehdolla on esteettinen ja puhdas käyttöliittymä, joka näyttää vasemmalla hinnat, kaaviot keskellä ja oikealla osto- ja myyntiruudut sekä kaupan historian.

Binance Trading -näyttö

Edistyneessä näkymässä on tumma teema, kaupankäynnin kaaviot ovat laajentuneet ja nykyiset kauppahinnat ovat oikealla, niiden alla olevilla osto-myynti-laatikoilla..

binance-tiliBinance Exchange -tilin saaminen

 • Siirry Binance-verkkosivustolle ja rekisteröidy tilille.
 • Anna voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana.
 • Napsauta sähköpostiosoitteeseesi lähetettyä vahvistuslinkkiä.
 • Vahvista henkilöllisyys lataamalla kansallinen henkilötodistus; selfie, jossa on henkilötodistus ja muistiinpano, on suositeltavaa.
 • Odota, että yritys lähettää sinulle vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan, että henkilöllisyytesi on vahvistettu.

Kuinka käyttää Binance Exchangea

Salakirjojen ostaminen

 • Valitse salaus, jonka haluat tallettaa Binance-tilillesi.
 • Kolikoiden lähettämistä koskeva talletusosoite näkyy vaihtoehtoluettelossa. Voit myös ostaa huippukolikoita, kuten BTC tai ETH luottokortilla.
 • Napsauta “Exchange” ja valitse “Basic”. Voit myös napsauttaa kaupankäynnin kohteena olevaa kolikkoa näytön keskellä olevasta luettelosta, jotta pääkaupan sivu tulee näkyviin.
 • Näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy kaupankäynnistä kiinnostunut pari. Alla on esitetty osto- ja myyntitarjousten tilauskanta.
 • Napsauta hintaa, jonka haluat ostaa kolikon, ja tilauslomake täyttyy automaattisesti. Voit myös kirjoittaa kauppatilausruutuun (markkina-, rajoitus- tai stop-limit-tilauksen) haluamasi summan.
 • Odota, että tilaus toteutetaan ja uudet kolikot talletetaan Binance-lompakkoon.

Varojen nostaminen

 • Napsauta Näytön yläosassa olevasta Rahat-kohdasta Nostoa.
 • Valitse salaus, jonka haluat peruuttaa, ja liitä lompakon osoite.
 • Kirjoita nostettava summa ja napsauta Lähetä.
 • Lähetä kaksivaiheinen Google-todennuskoodi.
 • Napsauta sähköpostissa lähetettyä vahvistuslinkkiä.
 • Vahvista kotiutus.

Binance Exchange -maksut

Binancella on keskimääräinen maksu 0,1% liiketoimistaan. Käyttäjien, jotka haluavat suorittaa maksuja Binance Coinilla (BNB), maksuja voidaan alentaa huomattavasti.

Luottokorttimaksuissa muissa yksiköissä USD tai EUR on tavanomainen käsittelymaksu 3,5% (vähintään 10 dollaria) tapahtumaan.

Nostomaksut vaihtelevat vaihdettavan kolikon mukaan.

maksutavat

Binance-alusta tukee salaustalletuksia ja nostoja, mutta viime vuosina se on myös lisännyt fiat-ostoksia ja nostoja luottokorteilla. Luottokorttivaihtoehto on kuitenkin rajoitettu useisiin salauksiin:

 • Bitcoin;
 • XRP;
 • Binance-kolikko;
 • Ethereum;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash ABC.

Voit maksaa myös kaupankäyntimaksuillesi käyttämällä Binance Coinia, alustan alkuperäistä kolikkoa. Tämä tarjoaa sinulle 25%: n alennuksen, mikä tarkoittaa, että 0,1%: n normaalista kaupankäyntimaksusta joudut maksamaan vain 0,075%. Alennetut palkkiot laskevat ajan myötä, kun seuraava prosenttiosuus vähennetään 12,5%.

Tapahtuma-ajat

Talletusajat vaihtelevat toiminnassasi käyttämäsi kolikon verkon liikenteen mukaan. Nostot voivat kestää jopa 12 tuntia, koska yritys ilmoittaa, etteivät ne pysty tarjoamaan välitöntä nostoa.

Tapahtumarajat

Tällä hetkellä ei ole rajoitusta siihen, kuinka monta kolikkoa voit tallettaa tilillesi. Käyttäjillä, jotka eivät ole vahvistaneet tilinsä, on nostorajoja, kun taas vahvistettuja “tason 2” käyttäjiä ei ole rajoitettu.

Suojausominaisuudet

Binance-alusta on ottanut käyttöön ISO / ICO_27001: 2013- ja CCSS-suojausprotokollat. Tilit käyttävät SMS-kaksivaiheista todennusjärjestelmää ja Google Authenticatoria peruuttamisen vahvistamiseen ja suojausmuutoksiin. Käyttäjillä on oltava yksi näistä ominaisuuksista aktivoitu, jotta heidän tilinsä voidaan vahvistaa.

Binancen tietosuojakäytännön mukaan vaihto tallentaa käyttäjätietoja, kuten IP-osoitteita, ja tallentaa tiedot palvelimilleen.

Alusta oli hakkeroinnin kohde maaliskuussa 2018, jossa hyökkääjät yrittivät varastaa käyttäjien varoja, mutta sen automatisoidut järjestelmät estivät yrityksen. Hakkerit olivat keränneet kuukausia ihmisten kirjautumistietoja tietojenkalastelusivuston kautta, joka salaa asensi API-pääsyn tartunnan saaneisiin tileihin. Sitten uhrien tileillä olevat varat muunnettiin BTC: ksi ja sijoitettiin Viacoiniin, jolloin kolikko nousi. Tämän jälkeen hakkerit myivät omaa Viacoin-tarjontaansa korkeimmalla hinnalla, ennen kuin he yrittivät siirtää BTC: n omiin lompakkoihinsa.

binance turvallisuus

Mutta onneksi he eivät onnistuneet varastamaan varoja, koska ne saatiin kiinni ajoissa, ja hakkereiden varat luovutettiin hyväntekeväisyyteen.

Koska tämä hakkerointi tapahtui, koska ihmiset kirjoittivat sivuston kirjautumistietoja ja 2FA-tietoja väärennetylle verkkosivustolle, tarkista aina, että sinulla on oikea Binance-URL ennen sisäänkirjautumista.

Tämän hakkerointiyrityksen jälkeen Binance esitteli Secure Asset Fund for Users (SAFU) -järjestelmän vuonna 2018. SAFU-toiminto on vararahasto, joka on tarkoitettu kattamaan hakkeroinnin mahdolliset tappiot. SAFU-varanto ottaa 10% kaikista Binancen kaupankäyntimaksuista.

Toukokuussa 2019 alustaa hakkeroitiin, hakkerit varastivat 7000 Bitcoinia, jonka arvioitiin tuolloin olevan noin 40 miljoonaa dollaria. Mutta koska pörssillä oli SAFU-tili tappioiden kattamiseksi, kukaan asianomaisista Binance-asiakkaista ei menettänyt rahaa.

Sääntelyn kannalta Binancea säännellään Maltalla, ja se toimii Virtual Financial Assets (VFA) -lain nojalla. Alusta noudattaa rahanpesun vastaisia ​​velvoitteita, mutta mikään muu sääntelyelin ei ole antanut siihen lisenssiä.

Muille alustoilleen, Binance USA: lle ja Binance Jerseylle, yritys on hakenut ja hankkinut tarvittavat lisenssit tarjoamaan salausta fiatille ja päinvastoin maissa, joissa nämä alustat toimivat.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen kuvake

Binancen tukea tarjotaan tukilippujen muodossa, jotka lähetetään heidän verkkosivustollaan olevan online-lomakkeen kautta, ja vastaukset annetaan sähköpostitse. Pörssin virallisella Reddit-sivulla todetaan, että lippuihin vastaa tukiasiamies, joka tuntee käyttämäsi järjestelmän. Live-chat-tuki ja puhelinnumero eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.

Alusta on kuitenkin erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Telegram ja Twitter, joten on myös ilmoitettu noudattavan näitä tilejä tiedoksi. Heidän bloginsa ja UKK Pääosassa oleva osio vastaa myös moniin kysymyksiin ja antaa tietoja yrityksestä, sen alustoista, pareista ja muista asioista.

Binance Exchange -maine

Hakkeroinnistaan ​​huolimatta Binancea pidetään erittäin yhtenä parhaista pörsseistä salausmaailmassa, koska se on onnistunut käsittelemään kaikki tappiot ja olemaan täysin läpinäkyvä, kun alustalla tapahtuu jotain.

Binance Exchange Review: Tuomio

Binance on yksi merkittävimmistä kryptovaluutanvaihdoista, joka on kehittynyt tarjoamaan erilaisia ​​alustoja ja tuotteita kryptoalan kauppiaille. Vaihto on helppokäyttöinen ja osoittautunut luotettavaksi.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 29. lokakuuta 2018, ja se on päivitetty täysin sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 10. maaliskuuta 2020..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me