CEX.IO vaihtoarviointi Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

CEX.IO-arvostelu

Tämänpäiväisessä katsauksessa tarkastelemme suosittua brittiläistä vaihtoa, CEX.IO, ja analysoi tämän palvelun ominaisuuksia, turvallisuutta, etuja ja haittoja.

CEX.IO-arvostelu: Pörssin yleiskatsaus

CEX.IO LOGOCEX.IO perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013 Lontoossa aloittaen Bitcoin-vaihto- ja pilvikaivospalveluna. Sen kaivosallas tunnettiin nimellä Ghash.io, ja jossain vaiheessa se onnistui keräämään 42% verkon koko kaivosvoimasta.

Mutta tammikuussa 2015, CEX.IO sulki pilvikaivostoimintansa ja tarjoaa nyt vain kryptovaluutanvaihtopalveluja.

Pörssi on rekisteröity osakeyhtiöksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se on Yhdysvaltojen FinCENin ja Ison-Britannian ICO: n mukainen, mikä tarkoittaa, että se noudattaa KYC: n (tunne asiakkaasi) ja AML: n (rahanpesun torjunta) vakiopolitiikkaa vaatia käyttäjän henkilöllisyyden vahvistamista.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

CEX.IO tukee 16 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ripple, Stellar lumens, BitTorrent, Tron, Gemini Dollar, Zcash, Ontology, Ontology Gas ja MetaHash. On huomattava, että joidenkin salausten avulla voit tehdä vain talletuksia, ostaa tai käydä kauppaa.

Alusta tukee myös neljää erilaista fiat-valuuttaa:

 • Yhdysvaltain dollari (USD);
 • Euro (EUR);
 • Englannin punta (GBP);
 • Rupla (RUB).

CEX on rekisteröity toimimaan 24 Yhdysvaltain osavaltiossa, mutta sitä ei tueta:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Guam, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Mississippi, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Tennessee, Texas, Yhdysvaltain Neitsytsaaret, Vermont, Virginia ja Washington.

Vaihto on käytettävissä melkein kaikissa maissa, mutta maksutapoja voi olla rajoitettu.

Islanti, Vietnam, Afganistan, Algeria, Bahrain, Irak, Kuwait, Libanon, Libya, Nigeria, Oman, Pakistan, Palestiina, Qatar, Saudi-Arabia ja Jemen ovat rajoitettuja luottokorttiostoksille.

Näiden maiden asukkaat eivät voi tehdä ostoksia pankkisiirrolla: Afganistan, Kongon demokraattinen tasavalta, Norsunluurannikko, Eritrea, Etiopia, Guinea-Bissau, Haiti, Iran, Irak, Kenia, Liberia, Libya, Guinea, São Tomé ja Príncipe , Somalia, Sudan, Syyria, Tansania, Tunisia, Turkki, Vietnam, Jemen ja Zimbabwe.

CEX.IO-yhteensopivuus

Alustaa voidaan käyttää kaikissa PC-käyttöjärjestelmissä, verkkoselaimissa sekä iOS- ja Android-laitteissa.

Käyttöliittymä ja kokemus

Sivusto on esteettinen ja intuitiivinen, joten löydät kaiken tarvitsemasi yhdellä napsautuksella. Kaupankäyntirajapinnan on ilmoitettu olevan käyttäjäystävällinen ja sen latausnopeus on nopea.

Pörssissä on myös mobiilisovellus sekä Androidille että iOS: lle, jonka avulla voit tehdä salaustalletuksia, asettaa markkinatilauksia, tarkastella saldoja ja hallita tilauksia. Mutta verkkosivustopalveluihin verrattuna mobiilisovelluksella on vain murto-osa sen kaupankäyntiominaisuuksista. Esimerkiksi marginaalikauppa ei ole käytettävissä siinä.

Sovellus on saanut sekä hyviä että huonoja kommentteja, ja suurin osa valituksista koskee sitä, että sovellus ei toteuta tilauksia, ei näytä yksityiskohtaisia ​​kaavioita ja vaikeuttaa sisäänkirjautumista..

Vaihto tarjoaa myös sovellusohjelmointirajapinnan (API) kehittäjille, jotka haluavat luoda mukautettuja sovelluksia. API: ita on kolmen tyyppisiä: Lepo markkinatietojen saamiseksi, WebSocket ammattimaisille kauppiaille ja Fix institutionaalisille kauppiaille.

Kaupankäynnin sovellusliittymällä on raja 600 pyyntöä 10 minuutin välein, mutta kapasiteettia voidaan lisätä ottamalla yhteyttä tukeen.

CEX.IO-käyttöliittymä

Kuinka saada CEX.IO-tili

Rekisteröityminen CEX: ään

Voit rekisteröityä Facebook-, Google-, VK- tai Github-tilillä tai mennä heidän sivustolleen ja napsauttaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröi-linkkiä..

 1. Anna sähköpostiosoite ja salasana, täytä captcha ja hyväksy ehdot;
 2. Klikkaus “Rekisteröidy”;
 3. Napsauta Jatka-painiketta;
 4. Napsauta CEX.IO-tiimin vahvistusviestissä olevaa linkkiä;
 5. Anna puhelinnumerosi vahvistus loppuun.
 6. Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön;
 7. Lähetä luottokorttisi tarkistettavaksi. Täytä lomake, jossa on nimi kortilla, kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä. Lataa kolme värikuvaa, jotka todistavat kortin omistajuuden.
 8. Lähetä henkilötodistus ja valokuva;
 9. Lataa selfie, jossa on sekä luottokortti että valtion myöntämä henkilötodistus.
 10. Lataa selfie, jonka henkilöllisyystodistus on näkyvissä.
 11. Vahvista toimitetut tiedot.

CEX.IO-rekisteri

Vahvistetun tilin päivittämiseksi sinun on annettava lisätietoja:

 1. Lähetä viranomaisen myöntämän henkilöllisyystodistuksen yksityiskohdat, kuten passi, henkilökortti tai ajokortti;
 2. Täydellinen lomake, jossa on sukupuoli, etunimi, sukunimi, syntymäaika, syntymäpaikka, yhteyshenkilön numero ja asuinosoite;
 3. Lähetä skannaus tai valokuva muutamista henkilöllisyystodistuksista asuinpaikkasi todistamiseksi.

CEX.IO hyväksyy yleislaskut (ei matkapuhelin-, TV-sopimus- tai painetut Internet-laskut), sähkölaskut, tiliotteet tai veroilmoitukset.

Kuinka käyttää CEX.IO Exchangea

Salakirjojen ostaminen

 1. Kirjaudu CEX.IO-tilillesi;
 2. Napsauta “Osta Bitcoin VISA: lla tai MasterCardilla”.
 3. Valitse fiat-valuuttasi oikealla olevasta avattavasta valikosta.
 4. Valitse vasemmalta salaus, jonka haluat ostaa.
 5. Valitse tietty summa. Voit myös ostaa bitcoineja kiinteään hintaan (100, 200, 500, 1000);
 6. Syötä kortin tiedot;
 7. Napsauta “OSTA” -painiketta.

Varojen nostaminen

 1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Nosta-linkkiä.
 2. Valitse nostotapa (Maksukortti / Pankkisiirto / Salauspääoma);
 3. Valitse fiat-valuutta ja syötä summa. Syötä sitten lompakon osoite salauksen nostoa varten;
 4. Napsauta Nosta-painiketta;
 5. Odota vahvistussähköpostia CEX.IO: lta;
 6. Napsauta kyseisen sähköpostin linkkiä ja todenna 2FA: lla.

Kaupankäynnin ominaisuudet

 • CEX.IO tarjoaa lukuisia kaupankäyntitilauksia, jotka on tarkoitettu sekä edistyneille että aloittelijoille.
 • Fill-or-Till-välitystoimeksiannot (tunnetaan myös nimellä FOK) välitystoiminnassa: FOK-toimeksiannot toteutetaan välittömästi ja kokonaisuudessaan (soveltaa välityspalveluista 7 prosentin preemioita);
 • Marginaalikauppa CEX.IO Brokerilla sisältää salausvaluuttakaupan CFD: n kautta ja sisältää erilaisia ​​toimeksiantotyyppejä, teknisiä analyyseja ja kaupankäyntityökaluja;
 • Markkinoi, pysäytä ja rajoita toimeksiantoja kaupankäyntialustalla.

CEX.IO-vaihtopalkkiot

Kaupankäyntimaksut perustuvat valmistajan-ottajan palkkiojärjestelmään, joka lasketaan 30 päivän kaupankäyntimääränne perusteella.

Cex.io-kuva

Visa- ja MasterCard-talletuksissa on peritty maksu, joka on prosenttiosuus koko tapahtumasta ja erillinen pieni maksu. CEX.IO on eri maksut riippuen käytetystä valuutasta:

Cex.io-kuva 1

Pankkisiirroista ja kryptovaluuttatalletuksista ei peritä maksuja. Kaikki fiat-valuutat paitsi rupla voidaan siirtää pankkien kautta.

Marginaalikaupan palkkiot

CEX.IO sovelsi 0,2%: n maksua avatessaan 2 tai 3 vipuvaikutuksen omaavan position 0,1%: n siirtymiskustannusten lisäksi; kun suljet sijainnin, maksuja ei veloiteta.

Cex.io-kuva 2

Suurin ongelma CEX.IO: n kanssa on, että sillä on piilotettuja maksuja. Alusta perii 7%: n maksun palvelustaan, ja siksi Bitcoinin hinta on korkeampi kuin muissa pörsseissä näytetty hinta.

Maksutavat

CEX.IO antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä talletuksia ja nostaa useita tapoja, mukaan lukien luottokortti:

 • Luottokortti;
 • Kryptovaluutta;
 • Luottokortti;
 • Pankkisiirto (SEPA);
 • SWIFT;
 • Salauspääoma.

Siirtorajat

Alustalla on neljä eri tilitasoa riippuen henkilöllisyytesi vahvistustilasta, ja jokaisella tilityypillä on erilaiset ostorajat ja ominaisuudet.

Perus tilien enimmäisostoraja on 400 dollaria bitcoineja päivässä ja kuukausittainen raja 2000 dollaria. Talletusrajoilla on päivittäinen 1000 dollarin raja. Perustileillä ei voi tehdä ostoksia pankkisiirroilla, vaan vain Visa- ja MasterCard-ostoksilla.

Vahvistettu tileillä on päivittäinen ostoraja enintään 10000 dollaria bitcoineja tai kuukausittainen enimmäisostoraja 100000 dollaria sekä luottokortti- että pankkisiirtovaihtoehdoilla.

Vahvistettu plus & Yritys tileillä ei ole ostorajoituksia.

Suojausominaisuudet

CEX.IO ei ole toistaiseksi koskaan menettänyt varoja hakkerointitapahtumien takia. Se pitää suurimman osan kryptovaluuttavarastoistaan ​​kylmissä lompakoissa, joita ei ole kytketty Internetiin.

Vaihto on maksukorttialan tietoturvastandardin (PCI DSS) mukainen, joka todistaa, että palveluntarjoaja voi turvallisesti tallentaa, siirtää ja käsitellä kortinhaltijan tietoja. He päivittivät myös PCI DSS -sertifikaatinsa tasolle 2 vuonna 2016, joka on huipputurvallisuusstandardi.

CEX.IO-turvallisuus

Yritys auditoidaan myös kerran vuodessa, koska sitä vaaditaan vaatimusten noudattamiseksi.

CEX.IO on rekisteröity toimimaan sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa. Yhdysvalloissa sitä valvoo Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), ja Isossa-Britanniassa se on rekisteröity Information Commissionin toimistossa.

Asiakaspalvelu

CEX.IO-asiakastukiAlustalla on raportoitu olevan keskimäärin kunnollinen asiakastuki. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukeen sähköpostitse tai etsiä kyselyjä yksityiskohtaisesta UKK-osiosta.

Kaikki CEX: n asiakastukea koskevat online-valitukset osoittavat, että heillä on aikaa vastata käyttäjien kritiikkiin.

CEX.IO Exchange -maine

Verkossa on ollut sekä positiivisia että kielteisiä arvosteluja, mutta suuri osa niistä on ollut hyviä, ylistämällä yritystä sen tukitoiminnasta ja innosta auttaa.

Suurin osa valituksista koskee fiat-rahan nostoviivästyksiä, mutta monet heistä ilmoittivat myöhemmin saaneensa rahansa.

Toinen yleinen valitus koskee CEX.IO-salausvaluutan hintoja ja piilotettuja maksuja. Vaikka vaihto on vähentänyt joitain niistä vuosien varrella, useimmat ihmiset eivät pidä ylimääräisestä 7%: n maksusta.

CEX.IO Exchange Review: Tuomio

CEX.IO on hyvämaineinen salausvaihto, joka soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille. Vaikka välitysalustalla palkkiot ovat korkeammat, CEX.IO: n kaupankäyntialustalla on markkinahinnat. Toivoimme, että tarkastuksemme on auttanut sinua päättämään, onko tämä palvelu yhteensopiva sinun tarpeidesi kanssa.

CEX.IO Exchange: Plussat ja miinukset

Plussat:

 • Hyvä turvallisuus;
 • Säännelty;
 • Saatavana joissakin Yhdysvaltain osavaltioissa;
 • Suuri maantieteellinen kattavuus;
 • Useita maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien kortit;
 • Useita fiat-vaihtoehtoja;
 • Ihmisarvoinen salauslistaus;
 • Reagoiva tuki;
 • Erilaiset kaupankäyntivaihtoehdot.

Haittoja:

 • Korkeat korttiostot;
 • Vaativa vahvistusprosessi.

Esillä oleva kuva: blog.cex.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me