PR: India Dapp Fest Recaps – Meget vellykket Blockchain-konference i Indien

Vi tror ”Alene vi er en dråbe – sammen er vi et hav” – Og ja, vores seneste blockchain-konference, India Dapp Fest ’19 i Silicon Valley of India, var en stor succes, og det ville ikke have været muligt uden støtten og samarbejde mellem vores sponsorer, mediepartnere, opsøgende partnere, udviklere, publikum og hele samfundet, der spændt markerede deres tilstedeværelse på lokalet. 

IGEN TAK, ALLE, FOR AT GØRE DETTE BEGIVENHED EN STOR Succes! 

Hvis du stadig undrer dig over hvad Indien Dapp Fest handlede om, vi foreslår, at du gennemsøger ‘India Dapp Fest eller Blockchained India’ på din Google eller søgefelt i en hvilken som helst søgemaskine – du vil blive forbløffet over at se, hvor fremragende et blockchain-samfund organiserede en af ​​Asiens største blockchain-konferencer i løbet af juni 2019. 

Arrangør og hurtig glimt! 

Organiseret af Blocumen Studios og drevet af Blockchained Indien, India Dapp Fest var en fem dage visionær konference af mange blockchain og crypto entusiaster, fagfolk, udviklere, crypto fortalere, blockchain startups og eksperter i Indien. Arrangementet blev efterfulgt af landsdækkende roadshows, der blev gennemført på tværs af større byer i Indien for at øge bevidstheden om nye tendenser og samle meninger og stemmer fra blockchain & kryptoforkæmpere for landet. Dette var beregnet til senere at udarbejde et blockchain-venligt reguleringsudkast til rapport og præsentere det for lovgivere i landet. Derudover repræsenterede begivenheden nogle af de strålende hjerner bag de innovative produkter bygget oven på blockchain-teknologien – og debuterede sig selv som en platform for blockchain-hackathon og et perfekt podium til at kaste til deres kommende store idé i blockchain-rummet. 

Oven i alt var det en ideel scene for fremragende sind at være Draper University Hero, Silicon Valley’s bedste iværksætteracceleratorprogram! 

Resumé af Five Days of India Dapp Fest’19; 

Denne konference blev anset for at være en af ​​de største konferencer i Indien i år 2019 – fordi begivenheden oprindeligt indeholdt 3 dage til interaktiv workshop & hackathon hvor Matic Network (det berømte blockchain-projekt indsamlede midler fra Binance IEO og fik opmærksomhed fra Coinbase Ventures), Algorand, en tilladelsesfri, bevis-of-stake blockchain og teknologivirksomhed og Chain Security (et blockchain-sikkerhedsfirma) var nøgleaktører at interagere med deltagerne, guide dem, vejlede dem og bedømme dem til udvælgelse for at gå videre til projekt pitching session. Senere blev de sidste to dage af festen fokuseret på blockchain-konferencen med nogle fantastiske foredrag, interessante paneler, pitching-sessioner og endelig lanceringen af ​​Indiens længe ventede rapport om blockchain-venlige lovgivningsmæssige anbefalinger. 

IDF

Med de dedikerede tre dage af workshop og hackathon fra 11. – 13. juni, arrangeret på IndiQube Alpha Building Co-working space i Bangalore, mentorer & dommere afsluttede 8 deltagere, der blev tilbudt en mulighed for at stille op til den sidste session foran investorer og dommere. Senere fandt den fokuserede konference sted i to dage fra 14. juni til 15. juni på LaliT Ashok Bangalore med introduktionen af ​​arrangører og ånd bag hele ideen – Blocumen Studios og Blockchained India af dynamisk iværksætter og Draper University Hero, Akshay Aggarwal. 

14. juni, dag 1 i Indien Dapp Fest’19-konference

Scenen åbnede med en forbløffende samtale af Nitin Gaur Director, Digital Assets WW, IBM om ‘The Global Landscape of Digital Assets’, der talte om, hvordan IBM er på vej mod at udforske mere i blockchain-økosystemet, og hvordan skal andre virksomheder skabe deres benchmark i det globale landskab med blockchain-teknologi.  

Senere blev der organiseret et fremragende panel med moderator David Casey -CEO fra NuMundo om overraskende emne ‘Decentraliserede økosystemer rundt om i verden’, hvor talere var Anderson Tan – CEO og grundlægger af Alpha Omega Capital, Anna Melton -Founder – Decentralized Ventures, Mr. Aggarwal grundlægger af Blockchained India. 

IDF

Endnu et andet panel begejstrede derefter vores blockchain-entusiastiske publikum, som centrerede sig omkring det fantastiske emne – “Adgang & Kontrol på Blockchain: Offentlige, private og konsortiummodeller ”modereret af Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – Practice Partner – Blockchain hos Wipro Technologies, Gokul Alex – associeret direktør, PwC. Den vigtigste afhentning fra dette panel var, hvordan private og offentlige og konsortium blockchain fungerer og brugen af ​​disse modeller. 

Og så blev scenen fyldt med populariteten af ​​Matic Network, og hvordan indiske iværksættere med succes skabte midler fra den største kryptobørs, Binance’s IEO, også finansiering fra Coinbase Ventures, investeringsselskab af Coinbase crypto exchange. Mr. Sandeep Nailwal, medstifter & COO of Matic Network henvendte sig til publikum med sin vellykkede rejse med at lancere Matic Network med andre strålende sind fra Indien. Han talte om “Building to Scale: Side Chain Solutions”, som var et af de inspirerende publikum, der nogensinde har oplevet. 

IDF

Forud for dejlig frokosttid nød publikum to yderligere utrolige samtaler – første tale af Mr. Subbu Jois Founder, Aurigraph.io om ‘Quantum Cryptography & Protokoller for fremtiden ‘og en anden af ​​Kumar Anirudha IOTA-styregruppemedlem om universelle betalinger på Blockchain. 

I sit panel om kvantekryptografi siger Mr. Subbu Jois, at “Verden bevæger sig væk fra centraliseret database og applikationer og datahåndtering”, hvilket antyder, hvorfor et decentraliseret økosystem skal være afgørende for vores fremtid. 

I mellemtiden, vores mediepartnere og opsøgende partnere kunne ikke vente et eneste sekund med at tale med vores højttalere og interviewe dem til at blive vist på deres hjemmeside. Naimish fra CoinCrunchIndia interviewede Sam Noble, CTO for EOS Blockchain, mens Nidhi Kolhapur fra Coinpedia hurtigt fangede indsigten fra Nitin Gaur, IBM Blockchain. Også Shrikanth fra Blockmanity.com og Shiv fra Crypto Conversation satte sig ned for at diskutere den nuværende og fremtidige plan for Algorand med det brand ambassadør, Gokul Alex. 

Mens frokosttid var organiseret for at nyde lækker mad, ventede vores publikum ikke et øjeblik med at opbygge netværk og introducerede sig for højttalere og dignitarier fra blockchain-pladsen ved IDF.

IDF

Publikum, højttalere og IDF-teamet vendte derefter tilbage igen for at lytte til eksperter om endnu et meget interessant emne ‘Unicorns of Blockchain: For tidligt på dagen?’, Som fik opmærksomhed fra landets blockchain-iværksættere og grundlæggere af startup-virksomheder. Panelet blev modereret af Amrit fra Headstart med højttalerne Brij Bhasin fra Money Single, Manish Singhal og Anderson Tan fra Alpha Omega Capital. Panelet fremhævede, hvad der kræves for en blockchain-virksomhed at være en enhjørning, og hvad satte blockchain-projektet fra verden! Mens han behandler spørgsmålene, bemærker venturekapitalisten og den filippinske iværksætter Anderson Tan fra Alpha Omega Capital, at; 

  •   Timingen skal være korrekt
  •   Rockstjerneteam
  •   Grand Vision 
  •   Arbejdende forretningsmodel 
  •   Finansieringskrav

IDF

Mange andre interessante foredrag og paneler af begivenhederne var ‘Rising Stars of Crypto & stien fremad, som indeholdt nogle få største navne på kryptoen & blockchain-industri – herunder – Yeshu Agarwal CEO og grundlægger, Traden, Sumit Gupta medstifter & CEO, CoinDCX, Abhinav Ramesh CEO og medstifter, Murmur DApp, Edul Patel medstifter af Mudrex.com (YCombinator W2019), Panel om ‘Future of Work’ af Rishi Das medstifter & Formand, IndiQube, David Casey CEO for NuMundo, Jessica Zartler Blockchain Anthropologist.

Den første dag sluttede derefter med ”Draper University Pitch Competition”, bedømt af Akshay Aggarwal CEO Blocumen Studios, Alumni Ambassador, Draper University, Anderson Tan CEO og Founder, Alpha Omega Capital, Saurabh Arora Entrepreneur and Blockchain expert, og Nitin Gaur Director, Digital Aktiver WW, IBM. 

IDF

15. juni, dag 2 i Indien Dapp Fest’19-konference 

Energien var stadig på sit højeste .. !!! Med den enorme succes med den første dags konference var vi alle super begejstrede og fordoblet for at markere denne begivenhed som Asiens største blockchain-konference. 

IDF

Så dag 2 af Indien Dapp Fest-konferencen begyndte med Guarding Smart Contracts af Mr. Jitendra Chittoda fra Chain Security, der også interagerede med publikum og løste deres forespørgsler drejede sig om sikkerhed, smart kontrakt og blockchain. 

Derefter blev det fortsat med et spændende panel om “Locking Down Data on the Blockchain” med højttalerne Nilesh Trivedi fra Clear Tax, Amol Kulkarni fra Intel, Jitendra Chittoda fra Chain-sikkerhed – Modereret af Anirudha fra Acyclic Labs. 

Efter en fantastisk panelsession ventede publikum ivrigt på at lytte til Dr. Ajai Garg, der leder Department of Cyber ​​Security International Corporation og Startup Innovation, MeitY fra Indiens regering. Han talte om sine synspunkter på blockchain-teknologi, problemerne omkring denne nye teknologi og hvordan man løser det.

 I sin tale tilføjer han; 

Det største problem, som blockchain løser, er at gøre dig til ejer af dataene og hjælpe med at tjene penge på det. Han fortsatte med at tilføje; ”Behovet for os (af blockchain) er større end det for Vesten”. “Dagens unge er ikke klar til at tage en B-klasse livskvalitet”.

Efter en fascinerende samtale af Ajai Garg, udfyldte Gnana Lakshmi, Chief Technology Officer for Trustlin og en lederskab hos Women Who Code kvindernes succesånd og taler om Transcending the Binary ved at citere Women Who Code. Efter hendes hurtige snak blev det mest overbevisende panel organiseret, hvilket måske er essensen af ​​nutidens blockchain-rum. 

Et panel om ‘Kvinder i Blockchain’ blev også organiseret for at diskutere mangfoldighed, inspirere flere kvinder til at gå ind i blockchain-rummet og hvilken karrieremulighed de kan tilmelde sig. Panelet blev modereret af India Dapp Fests branding manager & uafhængig kryptojournalist Tabassum med højttalere Gnana Lakshmi Chief Technology Officer, TrustIn, Anna Melton Managing Partner & Grundlægger, Decentralized Ventures og Jessica Zartler, en Blockchain-antropolog. 

Senere tog indiske blockchain-pionerer anledning til et nyt panel med titlen ‘The Blockchain Landscape in India’ med talere Aanchal Thakur – Partner hos DayOrg Consulting Group, Anirudh Rastogi – Grundlægger af Ikigai Law, Sunil Aggarwal fra TalentSprint, Akshay Aggarwal, modereret af Vishal Krishna fra din historie.

Idf

Efter den mest interaktive paneldiskussion diskuterede en forfriskende tale af Sunil Aggarwal “Spiritual Politics of Blockchain Aspirants” og tilføjer fascinerende indsigt; 

”At frygte den bedste måde at herske effektivt på. Den sande essens i blockchain kommer fra at være frygtløs. Husk, blockchain er ikke kun en teknologi, men en filosofi. ”

Han talte yderligere om gældsbaserede penge og point; 

”Min bedstefar tjente 50 rupier om måneden med 7 børn, og han var en middelklasse. Min far tjente 500, havde fire børn, og han var en middelklasse, jeg tjente 50000 om måneden, og min kone tjente, og vi har et barn. Alligevel er vi en middelklasse. ”

Lancering af Blockchain-venlig udkast til rapport 

Dette var også dagen, da Blockchained Team (India Dapp Fest Organizer) lancerede lovgivningsmæssigt udkast til politisk rapport, og holdet delte beskrivende dias, der repræsenterede landsdækkende observation om blockchain og hvad der virkelig indiske blockchain & kryptosamfundets behov fra Indien i kryptoindustrien. Rapporten blev samlet, efter at 400+ mennesker deltog og gav deres mening om kryptoregler med 33% iværksættere, 32% fagfolk inden for informationsteknologi, 21,70% Blockchain entusiast, 8,60% studerende / praktikant, 6,50% forsker, 3,70% investor, 0,70% advokater, og 0,30% journalister. 

Rapporten blev hovedsageligt samlet fra Bangalore, Hyderabad, Mumbai og Delhi, hvor blockchain & kryptosamfund fra Mumbai & Hyderabad var højere for at give et svar og derefter efterfulgt af Bangalore og Delhi. Med den samlede rapportobservation fra fire topbyer i Indien tog Mr.Anirudh Rastogi, der er partner i Ikigai Law, derefter scenen og talte om anbefalinger til regeringen om at regulere kryptovalutaer. I sin tale tilføjer han; 

“Regeringen skal ændre tilgangen til regulering af kryptokurver” ved at bemærke, regulatorer er “Overvurdering af risiko og undervurdering af potentialet”. 

Han fortsætter med at tilføje Regulatory Sandbox-opdatering, som for nylig havde fjernet kryptoprodukter, herunder kryptoaktiver, ICO’er, kædemarkedsføringstjenester og sådanne produkter, mens han holdt en sikker note om ny teknologi inklusive blockchain. Med hensyn til den lignende konkurrence tilføjer han;

Selvregulering, samregulering kan gøre et bedre stykke arbejde med at regulere hurtigt nye teknologier. Sandkassemulighed er en mistet mulighed. 

Ud over udkastet til rapport endte andendagsbegivenheden med prisuddelingen af ​​Draper University Pitch-færdiggørelse. 

Andre højdepunkter ved begivenheden var ‘Bevidst decentralisering, en tale af Jessica Zatler, ekstraordinær paneldiskussion om “Crypto Surfing: How to Ride the Waves” af Neeraj Khandelwal medstifter & CTO, CoinDCX, Abhinav Ramesh CEO og medstifter, Murmur Dapp, Sainath Gupta CEO og Founder, Prime, endnu et fremragende panel om “Enterprise Diaries, lektioner til Iterate On” fra fire dignitarier – Prem Kumar fra PwC, Amol Kulkarni fra Intel , Ram Gullamuddi fra Zagg Protocol – modereret af Vipul fra NassComm. 

Pak ind!

Og så afsluttede vi Indiens største blockchain-konference med en netværkssession og tak. 

Vi takker hjerteligt alle, der gjorde denne begivenhed til en kæmpe succes, og vi vil snart indhente igen og håber, at den indiske regering også vil tage hensyn til blockchains kollektive stemme & kryptoprofessionelle forud for formulering af regler / lovgivningsmæssige politikker omkring krypto & blockchain-teknologi til indbyggere i Indien. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me