DIGIPULSE ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

Hei kaverit! Jos olet salausmaailman ihailija, sinun on oltava kuullut ICO: sta ja jos olet yksi niistä, jotka etsivät jatkuvasti suurta ethereumia tai bitcoinia, olet oikeassa paikassa! Joten tänään Coingape joukkue opastaa sinut läpi yhden onnistuneesti juoksevan DigiPulse ICO. Vaikka ICO: ta ei sellaisenaan ole olemassa kirjallisten standardien punnitsemiseksi, yritämme analysoida tätä ICO: ta joidenkin asiantuntijoiden valitsemien parametrien perusteella, jotta saadaan selkeä kuva.

Digipulse ICO -katsaus

Jos olet huolissasi digitaalisen omaisuuden menettämisestä tai jos ajatukset niiden luovuttamisesta sen oikeille perillisille häiritsevät sinua, niin tämä on yksi ICO-arvio, jota et saa ohittaa.

Kryptovaluutat ovat olleet melko menestyksekkäitä näyttämön rakentamisessa itselleen viimeisen vuosikymmenen aikana, ja vaikka nämä (kryptovaluutat) toimivatkin lähellä uuden ikäissijoittajien käteviä sijoitusvaihtoehtoja, ne toimivat moitteettomasti, kun on kyse omaisuuden luomisesta tulevaa sukupolvea varten. On kuitenkin olemassa suuri kysymys, joista useimmat eivät keskustele, mikä on perinnön siirtäminen sen lailliselle perilliselle.

DigiPulse on täällä selvittääkseen tämän ongelman. Pohjimmiltaan, vaikka he ovat ensimmäisiä, jotka käsittelevät pelaamista, he ovat suunnitelleet varmistaa, että digitaaliset omaisuutesi tavoittavat oikeudenmukaiset perijät, perustamalla infrastruktuurin, jota he työskentelevät muuttamaan salaustekniikan standardiksi tuleville sukupolville tule.

Mitä DigiPulse yrittää ratkaista

Kesti jonkin aikaa blockchainin ja Bitcoinin käyttöönoton jälkeen vuonna 2009, ennen kuin ihmiset hyväksyivät saman. Mutta nyt asiat ovat muuttuneet, koska juuri nämä kryptovaluutat ovat tärkeimpien sijoitusvaihtoehtojen rooli nykyisissä skenaarioissa. Kuten olemme kuitenkin esitelleet, näillä kryptovaluutoilla on puutteita, ja DigiPulsen tiimin käsittelemä muutos on vain petoksen virhe, jonka mukaan, jos digitaalisen omaisuuden (digitaalisen lompakon) omistaja ei pysty pääsy samaan joko kuoleman takia tai jopa muistin menetys tapauksessa, nämä varat pysyvät valitun palveluntarjoajan luona sopimuksen ehdoissa määritellyn ajanjakson ajan ja sen jälkeen nämä varat palautetaan alkuperäiseen tilaansa rekisteröity yritys.

Bisnesmalli – DigiPulse-organisaatio toimii SaaS-alustalla kuukausittaisen tai vuosittaisen tilausmaksun perusteella (DGP-tunnukset tai fiat-valuutat ovat maksullisia). Jos käyttäjä kuitenkin päättää maksaa DGP-tunnuksen maksamaan palkkion, hän maksaisi 50% vähemmän samasta ajanjaksosta verrattuna fiat-valuutaan. Vaikka olemme varmoja, että tämä DigiPulse-tiimin askel auttaa nostamaan tunnustusta kolikosta, se motivoi ihmisiä myös louhimaan tunnuksen voidakseen käyttää palveluja ilmaiseksi.

DigiPulse-tekniikka – Käyttäjä on se, joka päättää, mihin integraatioon hän haluaa yhdistää tilinsä, ja menetelmän, jonka avulla hän haluaa seurata toimintaansa (jopa käyttämättömyysjakso, joka käynnistää tietojen lähettämisen). Alusta määrittää käyttäjän tilan automaattisesti kaikilla kolmella, työpöytäsovelluksella, verkkopohjaisilla integraatioilla ja mobiilisovelluksella.

Varojen siirto tapahtuu – Mahdollisuudella saada varmennus käyttäjätunnuksella ja ilman sitä DigiPulse varmistaa, että käyttäjät (jotka päättivät kirjautua sisään ilman henkilöllisyystodistusta) varmistavat omaisuuden siirron valitsemalleen kolmannelle osapuolelle toimimalla digitaalisena toteuttajana. Jos käyttäjä haluaa kirjautua sisään henkilöllisyystodistuksen avulla, tiedot välitetään suoraan perilliselle alkuperäisen omaisuuden haltijan toimittamien tietojen tuella.

DigiPulse-käyttäjä voi valita yhden kahdesta vaihtoehdosta kullekin holville ja sama pidetään salaisuutena, mikä tarkoittaa, että kukaan ei saa muita tietoja kuin omaisuuden haltija tai perijä (kun holvi on luotu). Jos kuitenkin rakennat kuvaa siitä, että tämä prosessi on paljon vähemmän monipuolinen kuin luulit, niin olet väärässä. Kun käyttämättömyysjakso on saavutettu, DigiPulse aloittaa tilinhaltijan olinpaikan löytämisprosessilla, kun vahvistetaan, että perijä on asetettava sijaintiin, käytetään yhtä kolmesta skenaariosta riippuen liittyvästä integraatiotyypistä.

Hankkeen tila 

• Kehitetyllä alustalla DigiPulse odottaa beeta-julkaisua, joka on suunniteltu muutaman kuukauden kuluttua alkuperäisen kolikoiden päättymisen jälkeen.

• Älypuhelinsovellus on valmis ja odottaa julkaisemista sovelluskaupoissa.

• DigiPulse, tiimi aikoo asettaa PCI DSS -turvallisuustason asianmukaisella sertifikaatilla. PCI DSS on pankkien ja muun finanssialan yleisesti käytetty sertifiointityyppi, joka vaatii vahvaa tilintarkastusta ja henkilötietojen suojausta (henkilökohtaiset tiedot).

• Kerätään joukko ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet tietotekniikkaan, lakiin ja kryptovaluutta-alueisiin

• Hankitut ensimmäiset kumppanipalvelut – San Franciscossa sijaitseva Coinbase 2 (Cryptocurrency-lompakon tarjoaja on tehnyt DigiPulsesta oikeuden siirtää enintään 50 000 USD: n arvosta omaisuutta käyttäjän puolesta)

• Latviassa vuonna 2016 (APNIKA) käynnistämä projektin peruskonsepti tuli Dmitry Dementyev-Dedelisiltä, ​​jolla on syvällistä teknistä ja psykologista tietoa varainhankinnasta.

• DigiPulsella ei ole escrow – DigiPulse uskoo, että escrow ei lisää ylimääräistä uskottavuutta, vaan muuttuu itsestään tarpeettomaksi.

• Joukonmyynnin aikana varat siirretään sopimukseen ja jaetaan myöhemmin multisig-lompakkoon

• Kerättyjen varojen yksityiskohtainen erittely on selitetty verkkosivuilla ja julkaisuissa

Nyt on arvioinnin aika!

  1. Digipulsen takana oleva joukkue

Epäilemättä tämä tiimi, josta aiomme keskustella, uskoo oikeaan viestintään, kun kaikki paitsi pystyivät selittämään tuotteitaan mahdollisimman helpolla tavalla, mutta auttoivat myös ymmärtämään sen tarvetta. Kun Normunds pyydetään selittämään yksinkertaisimmilla sanoilla, se selitti tämän projektin “digitaalisena viimeisenä tahtona”.

Itse asiassa, kun Normundsilta kysyttiin, mitä heillä on sanottavaa joukkueestaan, hän kertoi meille, että “vaikka joukkue on uusi salaus” kohtauksessa “, mutta meitä tervehditään käynnistys- ja pankkikohtauksista, jotka tunnetaan siitä, että heillä on ahkerimmin työskentelevät ihmiset. Mitä meillä ei ole suorassa maineessa, peitämme tekemällä kovasti töitä tavoitteemme puolesta ja luomalla tämän palvelun ”.

Digipulse ICO -katsausDigipulse ICO -katsaus

Dmitry Dementyev-Dedelis, Perustaja & CTO – tarkoituksena saada parempaa tietoa ihmisten käyttäytymisestä, Dmitry johtaa tällä hetkellä osa-aikatieteiden kandidaattiaan psykologian alalla. Hän uskoo todella, että tämä sukupolvi elää puolet elämästään verkossa ylläpitämällä ja tuottamalla digitaalista omaisuutta, eikä ole epäilystäkään siitä, että tuleva (sukupolvi) käyttää enemmän. Siksi on melko tärkeää, että nämä varat eivät ole vain turvattu, vaan toimitetaan niiden laillisille perillisille. Työskennellessään yliopistojen varainhankintasektorilla Dmitry sai tietoa ja taitoja kahden maailman (reaalimaailman käyttäytyminen ja digitaalinen maailma) yhdistämisestä. Kirjoitti myös tunnuksen myöntämissopimukset ja varsinaisen tunnuksen liikkeeseenlaskuohjelmiston.

Normunds Kvilis, perustaja & toimitusjohtaja – maisterin tutkinto taloustieteestä ja työkokemus analyytikkona johtavassa pohjoismaisessa pankissa, jossa hän keskittyi parhaisiin sijoitusmahdollisuuksiin ja rahoitusmarkkinoiden analyysiin. Normunds on aina pitänyt kryptovaluutat prioriteettiluettelossaan. Ja siksi hän pystyy ymmärtämään ongelmat ja työskentelemään ratkaisujen löytämiseksi.

2. Prototyypin tai koodin saatavuus – Normundsin kautta saamiemme tietojen mukaan heillä on alfa-vaiheessa palvelun takana olevan alustan prototyyppi. Tällä hetkellä heidän painopisteensä on ICO: ssa ja kehittäjä kirjoittaa älykästä sopimuskoodia, joka on tarkoitus julkaista tarkistettavaksi yhteisölle muutaman seuraavan päivän aikana.

On hyvin harvat tapaukset, joissa voimme sanoa, että meille on selitetty tuotteesta mahdollisimman havainnollistetulla tavalla, mutta tämä joukkue tekee samoin. Kuten kun kysyimme heiltä, ​​onko heidän tekemänsä idea sijoittamisen arvoinen, Normunds kertoi meille: “Ensinnäkin se perustaa palvelun, joka puuttuu tällä alalla. Jokainen on kiinni voittojen jahtaamisesta, mutta tämä on todellinen asia, joka on ratkaistava – aiomme kehittää sitä oikein. Toiseksi, koska palvelumme ja käyttäjäkunnan altistuminen kasvaa, enemmän kolikoita on saatavilla ja käytetään palvelumme maksamiseen.

Digipulse ICO -katsausDigipulse ICO -katsaus

Yleinen tai epämääräinen – joukkue ei ole millään tavalla rajoittanut osallistujien osallistumista. Yksinkertaisemmilla sanoilla he työskentelevät tämän projektin parissa auttaakseen yhteisöä. He ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että vaikka se ei sovi täydellisesti kaikille, he haluavat kuitenkin tarjota parhaan kokemuksen niille, jotka kokevat arvon omaisuuden siirtämisessä.

Vaikka he aikovat ottaa yhteyttä nykyisiin notaareihin ja vakuutusedustajiin, joilla on jo vakiintunut asiakaskunta ja jotka työskentelevät heidän kanssaan. DigiPulsella on myös toinen toimintasuunnitelma, joka lähestyy digitaalisia palveluja ja tarjoaa kumppanuuksia (kuten kolikkopohjan kanssa). Tiimikohtaisesti ICO antaisi heille riittävästi vipuvaikutusta (yhteisön tukea) kertoakseen, että he näkevät tämän nykyisen ongelman keskinäisenä parannuksena.

3. Tunnuksen tarkoitus – Tunnuksen tarkoituksena on auttaa tiimiä ymmärtämään, kuka on osallistunut, ja se toimii myös pääsynä heidän kolikkopooliinsa. Yksinkertaisesti sanottuna rahakkeet toimivat kuin avain, jonka avulla käyttäjä voi käyttää DigiPulse-kolikoita.

Esimerkiksi, jos tunnet tarvitsevasi DigiPulse-palvelua, voit käyttää sitä maksamalla tilausmaksun, mutta jos olet osallistunut aikaisin, saat kolikoita (jos sinulla on merkki) ja tällä tavalla olet tehnyt vain yhden maksu alussa.

• Ylimääräiset kolikot voidaan myydä pörsseissä lisätuloja varten.

• Token myöntää myös “passiivinen kaivostoiminto” -toiminnon, jonka avulla ihmiset saavat suhteellisen osuuden kolikoista kollektiivisesta kaivosaltaasta tarvitsematta niitä todella kaivaa.

4. Taloudellinen malli – Normunds kertoi meille, kun sitä pyydettiin kuvaamaan kannattavaa taloudellista mallia sen takana, että “palvelumme on tarkoitettu kahdentyyppisille asiakkaille: asiakkaille, jotka ovat osallistuneet ICO: han, ja niille, jotka eivät ole osallistuneet. Joten aloitan jälkimmäisestä. Ihmiset voivat tilata palvelumme fiat- ja kryptovaluutoilla (kuukausittainen, vuosimaksu). Tällöin tuotamme voittoa, jota käytetään edelleen yrityksen kasvun ja toiminnan tukemiseen.

Joten mitä suurempi on palvelun tarve, sitä enemmän kolikoita kaivetaan. Ja koska niitä käytetään maksuvälineenä, ne palaavat lopulta DigiPulseen, joka puolestaan ​​pystyy säätelemään sääntelyssä olevien kolikoiden kokonaismäärää vaihdon avulla “.

Ilmeiset havaitut tai todelliset sääntelyriskit – Yksi suurimmista riskeistä liittyy Yhdysvaltoihin ja Yhdysvaltojen vuoden 1933 arvopaperilakiin. SEC on äskettäin ilmoittanut, että ICO: t kuuluvat arvopaperilain päätöksen soveltamisalaan, joten DigiPulse ei voi tarjota ICO: n Yhdysvaltain kansalaisille. Tämä on ilmeistä ja todellista. Riskinä on, että muut maat voivat seurata esimerkkiä.

5. Yhteisön rakentaminen

Kun säännöllisesti ilmoittaudut uutiskirjeeseen ja tuemme Bitcointalksia, on melko helppo sanoa, että tämä tiimi on melko onnistunut rakentamaan yhteisöä tuotteen ympärille.

Otamme projektin

Palveleminen ongelman ratkaisun kanssa on yksi näkökohta, mutta sen varmistaminen, että käyttäjä pystyy ymmärtämään saman ja tahraamaan sen ominaisuudet, on täysin erilainen. DigiPulse-tiimi työskentelee melko ahkerasti varmistaakseen, että paitsi tekniikkataidot ymmärtävät, mitä krypto-valuutassa tapahtuu, mutta kaikilla on oltava tieto samasta.

Digipulse ICO -katsausDigipulse ICO -katsaus

Keskimääräinen arvio: 9/10

Voit tilata myös keskikanavamme osoitteessa https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me