IEO-markkinointistrategia: Kuinka mainostaa IEO: ta alkuvaiheessa

Vuosi 2017 oli ICO: lle kuulunut vuosi, ja maailma löysi uuden tavan kerätä pääomaa. Mutta pian tämä uusi menetetty pääoman kerääminen loistaa, kun sääntelyviranomaiset alkoivat purkaa sitä, koska monet tällä tavoin rahaa keränneistä hankkeista menivät pieleen ja sijoittajat menettivät huomattavan määrän rahaa.

Kun aurinko laski ICO: lle, lohkoketju- ja salausteollisuus alkoivat etsiä parempaa ratkaisua pääoman hankkimiseksi, joka oli hyväksyttävä molemmille sijoittajille ja joka aiheuttaa ongelmia sääntelyviranomaisten kanssa. Tämä johti IEO- Initial Exchange Offeringin käyttöönottoon.

Tänään aion levittää oikeita IEO-markkinointistrategioita, joita on noudatettava käynnistettäessä ja jo ennen IEO: n käynnistämistä.

Mikä on IEO?

IEO, joka tarkoittaa alkuperäistä vaihtotarjousta, nousi salausvaluuttamarkkinoille aivan liian kaukana tästä – se päättyi Binance-yrityksen suureksi menestykseksi vuonna 2017, kun se käynnisti IEO: n joukkorahoitusympäristössä.

Voit ostaa esseitä IEO: ista PapersOwl jos tarvitset lisää tietoa siitä, mitä IEO tarkoittaa. Tässä esseessä tarkastellaan IEO: n toteuttamista ja edistämistä sekä koko prosessiin liittyviä etuja.

Mikä on ero IEO: n ja ICO: n välillä?

IEO on yksinkertaisesti jatkoa projektimerkkien myynnille salauksenvaihtofoorumilla.

Ero ICO: n ja IEO: n välillä on se, että salausvaihto tarjoaa periaatteessa IEO: n käynnistysyritykselle, jonka tavoitteena on kerätä varoja juuri liikkeeseen laskettavien merkkien kautta.

Ainoa vaatimus, jonka token-liikkeeseenlaskijoilta odotetaan tällä vaihtoalustalla, on maksaa listausmaksu tietyllä prosenttiosuudella IEO: n aikana myydystä tunnuksesta. Tunnusmyynnin lopussa vaihtoalustalla ja kolikot luetellaan vaihtoalustalla.

Vastaavasti toinen ero ICO: n ja IEO-omistusten välillä on se, että IEO: han osallistuvat ihmiset eivät lähetä maksujaan älykkääseen sopimukseen, kuten ICO: lla, vaan he luovat tilin vaihtoalustalle, jossa IEO on suoritettu. Rahoituksen tekijät voivat sitten rahoittaa vaihto-lompakkojaan kolikoilla, joita he voivat käyttää varainkeräysyrityksen rahakkeiden ostamiseen.

Miksi mainostaa IEO: ta

Vaikka vaihdon osallistuminen helpottaa projektin todentamista, IEL: n asianmukainen huolellisuus ja näkyvyys ovat edelleen tehtävä, johon on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Vaikka vaihtoilla onkin merkitystä IEO: n mainostamiselle, täytettävä on vielä paljon laajuuksia, koska mikään vaihtoon perustuvista käynnistyslevyistä ei takaa projektisi menestystä. On mahdollista, että he ovat saaneet muut IEO: t toimimaan samanaikaisesti, samoin kuin muita näkökohtia niiden vaihdosta markkinoille. Vaikka näin ei olisikaan, kukaan ei tiedä projektia, kuten sen tukeva tiimi, ja näin ollen perustajaryhmällä pitäisi olla kädet IEO: n markkinoinnissa.

Huomioon otettavia kohtia IEO: n mainostamisessa oikealla markkinointistrategialla

Koska on todettu, että vaihdon osallistumisesta huolimatta hankkeen ja sen ryhmän on oltava valppaana IEO: n edistämisessä, seuraavien seikkojen on otettava huomioon, jotta saavutettaisiin parempi ja laajempi yhteys.

 • Ota yleisö mukaan jo ennen IEO: n käynnistämistä

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, joka on pidettävä mielessä, kun yritetään markkinoida tai markkinoida IEO: ta ulkomaailmaan, on varmistaa, että kohdeyhteisön kanssa on pyritty toimimaan riittävästi. Jos projektiryhmä yrittää kohdistaa tiettyyn väestörakenteeseen tai kohdemarkkinoihin, heidän tulisi yrittää tehdä joitakin tutkimuksia siitä, mitkä asiat tällä hetkellä herättävät kyseisen väestöryhmän kiinnostusta, ja yrittää toteuttaa ne markkinointisuunnitelmassa.

Sitouttamisharjoitus voitaisiin tehdä hyvissä ajoin jo ennen kuin projekti lähestyy vaihtoa. Tämän harjoituksen etu on valtava. Kun projekti on lähestynyt vaihtoa, eri blockchain-projektien välillä voi olla kovaa kilpailua päästäksesi vaihtoalustalle. Tällöin myös pörssi todennäköisesti liittyisi projektiin, joka on jo kehittänyt erittäin vakaan mutta tehokkaan markkinoinnin.

 • Sijoita markkinointiin ja suhdetoimintaan

Suhdetoiminta on viime aikoina ollut tehokkain tapa jakaa tietyn blockchain-projektin kannalta merkityksellistä tietoa salausyhteisölle. Näiden hankkeiden lisäksi, jotka osoittavat asiantuntemuksensa kohdennetusta PR-toiminnasta, oletettavasti on saatu paljon pitoa yhteisöltä. On suuria mahdollisuuksia, että sijoittajat voivat suhtautua projektiin suotuisammin ja todennäköisemmin sijoittamaan.

Vaikka PR-toiminnan suorittamiseen voisi olla monia tapoja, yksi parhaiten testatuista menetelmistä PR: n tuottamiseksi salausmaailmassa on kirjoittaa viestejä tai lähettää lehdistötiedote IEO: lle useissa erilaisissa kryptovaluuttauutisissa. Tämän ei tarvitse olla kyse hankkeesta; sen pitäisi kuitenkin yrittää levittää arvokasta tietoa yhteisölle. Tämän harjoituksen perimmäinen tavoite on, että projektitiimi saa mahdollisuuden levittää arvoa viestinnälle.

 • Hyökkää Hype-koneeseen oikeaan aikaan

Jotta IEO menestyisi, sijoittajan tavoittamisen on oltava oikea. Tapauksissa, aiemmin myös ICO: n kanssa, on huomattava, että jos projekti nousee markkinoille oikeaan aikaan riittävän hypeillä, sen liittymismahdollisuudet menivät todella suuriksi.

Projekti, joka kuvasi tosielämän ongelmanratkaisuominaisuuksia ja voisi luoda tarpeeksi hypeä sen ympärille lehdistötiedotteilla, haastatteluilla, puheilla ja muilla mahdollisuuksilla saada kasvonsa, nimi ja projekti potentiaalisten sijoittajien eteen, meni todella hyvin.

 • Sosiaalisen median hyödyntäminen

Markkinointi ja IEO sekä sosiaalisen median projekti ovat yksi kustannustehokkaimmista ja suosituimmista tavoista herättää mielenkiintoa ihmisjoukkojen keskuudessa. On myös tiettyjä sosiaalisen median sivustoja, joilla on paljon enemmän kryptovaluutan käyttäjiä kuin muilla, joitain esimerkkejä näistä ovat Reddit, Medium ja Steemit.

Yksi erittäin suositeltavista strategioista sosiaalisen median markkinointiin ja sitoutumiseen salausmaailmassa on pysyä ennakoivana kauan ennen kuin aiot todella viedä ideasi vaihtoon. Yksi tapa hallita tätä on pitää projektiisi liittyvien päivitysten lähettäminen, mikä antaa projektitiimille mahdollisuuden pitää yhteisö kiinnostuneina ja luoda samalla kannattavaa sisältöä myös uusille lukijoille.

Toinen hieno tapa saada sosiaalinen media toimimaan projektin hyväksi ja kasvattamaan luonnollisesti online-yleisöä on sukeltaa sisään ja aloittaa kommunikointi yhteisökeskusteluissa. Projektiryhmän tosiasiallinen keskustelu voi todella saada sijoittajia ja yhteisöä kiinnostumaan, mikä voi johtaa siihen, että ihmiset tilaavat IEO: n.

 • Älä päästä irti IEO-vaiheesta

Projektitiimillä on oltava suunnitelma ja jatkettava markkinointitoimiaan myös väkijoukon päättymisen jälkeen! Tämä auttaisi todella rakentamaan loistavan yhteisön ja voi olla hyödyllistä, jos projektissa käydään useita peräkkäisiä IEO: ita eri pörsseissä. Joko niin, säännöllinen päivitys kehityksestä, kumppanuuksista ja muista virstanpylväistä rahankeruun lisäksi lisää investoijien luottamusta, joka voi olla terveellistä projektille pitkällä aikavälillä.

Valitse Vältä IEO: n mainostaminen

Vaikka olemme nähneet, mikä on välttämätöntä IEO: n edistämiseksi, on myös ymmärrettävä, mitä on vältettävä. On ymmärrettävä, että IEO: n hoitaminen ei ole helppoa ja että varotoimet ovat tarpeen kaikissa vaiheissa IEO: n onnistumiseksi. Seuraavassa on luettelo muutamista välttämisistä.

 • Suuri määrä neuvonantajia ja työntekijöitä

Vaikka neuvonantajat ja työntekijät antavat vahvuutta projektikapasiteetille, ei ole syytä olla 20 neuvonantajaa ja 30 työntekijää, kun projektilla ei vielä ole käynnissä olevaa tuotetta. Erityisesti salausmaailmassa neuvonantajakulttuuri on lähestymässä naurettavaa vaihetta, ja monet projektit rakensivat juuri armeijan neuvonantajia määrittelemättä selkeästi heidän rooliaan projektien kehittämisessä.

 • Lupaava kunnianhimoisesta tuotosta

ICO: n epäonnistumisen myötä ajat, jolloin projekti voi huijata sijoittajia kertomalla heille mieletöntä tuottoa, ovat ohi. Sijoittajat ovat valppaana ja sääntelyviranomaiset. Mahdolliset väärennetyt lupaukset voivat vain tehdä asioita projektille ja sen uskottavuus voi vain säiliö.

 • Osta sosiaalisen median seuraajia osoittamaan väärennettyä kiinnostusta

Seuraajien ostaminen sosiaalisesta mediasta projektin suosion osoittamiseksi on pohjimmiltaan väärä harjoitus. Vaikka projekti voisi osoittaa määrän, näiden seuraajien laatu ei välttämättä pysty lisäämään arvoa tai myötävaikuttamaan projektin tai yhteisön kehitykseen lopulta totuuden esiin tuomisessa.

Työkalut IEO: n mainostamiseen

Vaikka IEO: n edistämiseksi voisi olla mitä tahansa strategioita, näiden strategioiden toteuttamiseksi tarvitaan tiettyjä asiakirjoja / työkaluja. Seuraavassa on luettelo, joka jokaisella projektilla on oltava riippumatta siitä, mitä jokaista strategiaa toteutetaan.

 • Yksinkertaisesti idea ja sanat

Vaikka on tärkeää tarjota parasta mahdollista tietoa kaikkien markkinointi- ja PR-kanavien kautta, projektiryhmän tulisi yrittää selittää ideaansa yksinkertaisimmalla tavalla ymmärtämällä, että kaikki sijoittajat eivät ole tietoisia teknisistä yksityiskohdista ja ammattikieleistä. Jos sijoittaja ei ymmärrä projektia todennäköisesti, hän hylkää sijoituksen.

 • Kattava mutta yksinkertainen Whitepaper

Valkoisen paperin valmistelee projekti ennen uuden valuutan käyttöönottoa. Siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikki sijoittajat, jotka heidän on tiedettävä valuutasta ennen päättämistä, jos he haluavat sijoittaa, ostaa tai käyttää sitä. Tämä muodostaa lähtökohdan sijoitukselle, joten sen tulisi olla kattava ja kattaa kaikki tarvittavat seikat, jotka sijoittajan on tiedettävä kommunikoidakseen hänelle yksinkertaisimmalla tavalla.

 • Vahva ja turvallinen verkkosivusto

Sivustolla on erittäin tärkeä rooli projektin elämässä. Se on suora silta sijoittajien ja projektin välillä kommunikoida päivityksen myötä. HTTPS-verkkosivusto näyttää kävijöille, että verkkosivusto on suojattu. Tämä on tärkeää myös hakukoneoptimoinnille ja potentiaalisen sijoittajan luottamukselle.

 • Blogi

Blogi on projektin välttämätön työkalu orgaanisen liikenteen luomiseen verkkosivustolle, brändin parantamiseen ja arvon antamiseen salausyhteisön henkilökohtaiselle kosketukselle, jonka projekti tarjoaa. Medium on ollut loistava lähde ja tuottaa paljon vetovoimaa salausmaailmassa. Projektiryhmän on varmistettava, että sisällön kirjoittamisen kurinalaisuus ja aikataulu ovat olemassa. Blogin tulee koskea sisältöä, jota ihmiset haluavat lukea, eikä sisältöä, joka puhuu vain siitä, kuinka mahtava projekti on ja miten se muuttaa maailmaa ideasi kanssa.

Johtopäätös

Vaikka on suositeltavaa palkata erikoistunut kryptovaluuttamarkkinointiyritys avustamaan projektia sen PR: n ja markkinoinnin avulla, projektitiimi tarvitsee tietoa siitä, miten projektia edistetään. Jos joukkueella on hyvä tuote, se on markkinoinut sitä tehokkaasti ja tehnyt yhteistyötä suositun ja tehokkaan vaihdon kanssa, IEO on ehdottomasti hitti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me