Fletning af landbrugs- og kryptoverden gennem flammende gård

flammende gård

Landbrug er blandt de ældste industrier i verden. De fleste af dets processer er normalt manuelle såsom fysisk bearbejdning af jord, plantning, dyrkning, høst og transport til markeder. Tværtimod er kryptoindustrien meget ung, først lanceret i 2009 gennem bitcoin. Det er også stort set en digital industri, der involverer værdiskabelse gennem online edb-processer med digitaliseret handel og overførsler. Flaming Farm lover at tilbyde en fusion af landbrugsaktører og kryptohandel på en nyttig måde. Artiklen forklarer, hvordan den gør det, og de skabte fordele.

Idé konceptualisering

Idéen om den flammende gård blev først udtænkt takket være en landmand i en afgrødedyrkende landsby. Landmanden, kaldet Flaming Farmer, vågnede en dag til synet af landsbyens hele afgrødemarker i flammer.

Mens resten af ​​landsbyen så undergang som et resultat af branden, tænkte han anderledes. Han mindede historien om en tid, hvor hans bedsteforældre stod over for en lignende udfordring, men alligevel var de i stand til at trække igennem ved at få en slags ‘særlig magt’ til at holde landbruget i live. Det var da konceptet med en kryptoliste for at give en pude til landmændenes indkomst opstod. Den anførte krypto er et token kaldet FFarm.

Om Flaming Farm

Flaming Farm er en organisation, der tilbyder Ethereum baserede FFarm-tokens. Disse tokens genererer passivt passiv indkomst og giver en potentiel indtægtsstrøm til afgrødebønder.

For at muliggøre indtægtsgenerering har Flaming Farm følgende tilgang:

Yield Farming

Også kendt som likviditetsminedrift, det er her indehavere af kryptokurver kan låne dem mod et gebyr og således generere indtægter. Disse gebyrer og renter optjenes passivt uden at skulle handle i kryptos.

Yield-landmænd, ideelt set afgrødekultivatorer, får brugt inaktive aktiver uden at udvide indsatsen i handel. For at give sikkerhedsdækning mod misligholdelse skal en over-sikkerhedsstillelse systemet er implementeret. Det vil sige, låntagere skal have deponeret aktiver, der er mere værd end den værdi, de låner.

Imidlertid står en stor udfordring over for udbyttelandbrug, det af inflationspres. I det væsentlige er der altid et stigende udbud af aktivet, uden at der nødvendigvis er en stigning i efterspørgslen. Overudbuddet skubber således priserne ned over tid, hvilket fører til et gradvist værditab. Flaming Farm har en anden tilgang, der lover at løse dette problem ved at skabe en modvirkende deflationsforanstaltning.

Deflationsprotokol

Flaming Farm er blandt de allerførste decentrale finansieringsudbydere, der har en deflationsprotokol. Metoden introducerer en token brændende aspekt på sit marked for at imødegå det forventede inflationære pres.

Token-brænding er den permanente fjernelse af nogle tokens fra markedets cirkulation af dets skabere. Dette adresserer overforbrug og dermed garanterer stabile priser. Hvis det ønskes, kan det endda bruges til at øge tokenværdien over tid.

FFarm-token har en indledende forbrændingshastighed på 2,5%, idet satsen kan justeres som krævet af markedet. Forbrændingshastigheden kan også justeres for at afdække virkningerne af store likviditetsudbyders udtræden. Sådanne udgange fører normalt til spekulative prisbestemmelser, hvilket resulterer i kraftige værdifald for tokens.

Med inflationstrykket deflateret tilbyder FFarm-tokens også yderligere gebyrfordele til sine loyale abonnenter gennem sine puljer.

Yderligere loyalitetsgevinst

Token-udbyderne tilbyder også en ny indkomstfordel til sine brugere i form af community fees. Gennem fastholdelse af en del af handler, pooltilslutning og transaktionsindtægter får de geninvesteret mere likviditet tilbage i puljen. Denne tilføjelse omfordeles til medlemmerne, der stadig er i puljen, og belønner loyale medlemmer, der fortsætter med at deltage. Desuden får de mest aktive puljer flest likviditetsoverførsler, dermed flere gevinster for samfundsgebyrer.

Medlemmer kan tjene på forskellige puljer takket være FFarms flere likviditetsplatforme. Det er ikke kun tilgængeligt i Ethereum, men også i DAI token og Tether i USD kryptomønt med samtaler på plads for at øge dens kryptomåde. Indsatsen af ​​FFarm-tokens i alle disse puljer er mulig fra kun en brugergrænseflade, der er lanceret af Flaming Farm-organisationen.

Detaljer om FFarm-token

Der er i alt 10.000 tokens tilgængelige. Disse fordeles på følgende måde; 4.000 (40%) til et offentligt salg, 2.500 (25%) til et privat salg, yderligere 2.500 (25%), der kan benyttes på Uniswap, og 500 (5%) tokens hver for teamet og projektudviklingen.

Både de offentlige og private salgslister begynder deres udrulning først. Det private salg, der sluttede den 9. december 2020, har en 300 ETH hardcap. Den maksimale grænse pr. Person er sat til 30 ETH, mindst 0,5 ETH, og tiltrækker en første bevægelses nedsatte pris på 0,12 ETH-pris. Det offentlige salg følger med en 0,16 ETH-pris, en maksimumhætte på 20 ETH pr. Person og en samlet hardcap på 600 ETH.

Uniswap-likviditeten er på 495 ETH med det formål at udnytte verdens største decentrale børsplatform. Tokenet vil være tilgængeligt inden for syv dage efter dets fortegnelser på denne automatiserede market maker, der er uundværlig for Ethereums likviditetsgenerering. Der er to andre udvekslinger af likviditetspuljer, hvor token skal benyttes senere; kurvefinansiering og balancer.

Forfatterens note

FFarm-tokenet har sin oprindelse fra en landbrugsindstilling og har til hensigt at kaste en ny livline for at mindske landbrugsrisici. Dermed er det også blandt pionererne i at tackle de inflationsmæssige risici og det gradvise tab af symbolværdi i udbyttelandbrug. Desuden tilbyder det en række likviditetspuljer med ekstra indtægtsfordele. Begge indkomster er passive, hvorfor der ikke kræves handel.

Som sådan, Flammende gård giver betydelige fordele for både afgrødeproducenter og andre investorer. Organisationen kan spille en nøglerolle i at øge landbrugsbøndernes ombordtagning i kryptoverdenen og fusionere de to industrier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me