Sådan bruges Bitcoin i Rusland 2019-opdatering

Kraften i digitale mønter afhænger meget af, hvor de kan bruges. Nogle lande er ret restriktive med hensyn til Bitcoin, men andre accepterer det mere og mere på flere områder. I Rusland steg antallet af virksomheder, der accepterer Bitcoin, for eksempel.

Herman Gref, CEO for den største russiske bank, Sberbank, nævner:

”Kryptovalutaer repræsenterer et meget interessant internationalt eksperiment, der bryder paradigmet for valutaemission. Vi bør bestemt ikke begrænse brugen af ​​det, men vi skal prøve at forstå, hvordan det fungerer, udforske det og finde måder at regulere det på. ” 

Lad os se, hvor du kan bruge dine Bitcoins, hvis du kommer til Rusland:

Køb en stærk drink

KillFish blev det første russiske selskab, der tilføjede en ny betalingsmetode, Bitcoin. Siden 2013 er dette sted blevet Bitcoin-venligt og har en række forskellige betalingsmetoder.

Køb en kop kaffe

I Rusland er der flere caféer, der accepterer Bitcoin som betaling – i Skt. Petersborg er der 2Big Bar som er placeret i People’s Militia, 6. Ud over BTC kan du også betale med EOS, Cardano, Dash og Ethereum.

Du kan også købe kaffe til Bitcoin i Kazan på Kaffe som og i Chelyabinsk kl Kaffe i.

Hovedkvarter er en mobil kaffebar beliggende i Sberbanks hovedkvarter (ul. Vavilova, 19), der også accepterer Bitcoins for sine produkter.

Gå i gymnastiksalen

Hvis du kan lide sport, og du vil have et godt motionscenter, hvor du kan betale med Bitcoin, så er denne perfekt til dig. NanoFitness er en russisk fitnessklub, der accepterer denne betalingsform.

Ansæt en advokat

Ja det er rigtigt. Advokatfirmaer, der accepterer Bitcoin, er ganget betydeligt. Siden 2014 i Rusland, Legal Prime GS Consulting har føjet Bitcoin til deres liste over betalingsmetoder. Transaktioner er lige så overkommelige som kontant eller gennem banken uden ekstra omkostninger!

Transportere

Fra 2014, hvis du ønsker at komme til en bestemt destination i Rusland, har du muligheden for at betale din taxa med Bitcoin. Wheely Business Taxi Service er den første til at introducere denne betalingsmetode. Den eneste anmodning, de har til deres klienter, er at de betaler for løbet før på deres hjemmeside. De bliver også bedt om alle detaljer relateret til deres egen person.

Selvom det ikke er en tjeneste, der leveres af Rusland, flyselskabet AirBaltic, som er fra Letland, tilbyder denne service. De tilbyder flyrejser fra Moskva og Skt. Petersborg og accepterer denne betalingsmetode fra 2014. Ja, i Rusland kan du flyve og betale med bitcoin!

Velgørenhedsdonationer

Hvis der er mennesker, der ønsker at give Bitcoin til dem i nød, kan de nå ud Røde Kors Rusland. Hvis du har digitale mønter, der kan hjælpe andre, og du vil gøre godt, tøv ikke med!

Køb it-produkter og -tjenester

Uanset om du er en virksomhed på udkig efter cloud computing-tjenester (IaaS) eller en person, der ønsker at promovere sig selv på sociale medier, er der flere virksomheder og agenturer, der tilbyder it-relaterede tjenester, der kan betales ved hjælp af Bitcoin.

Hvad er det, som alle altid har brug for? Det er rigtigt, internet! Selectel-hostingudbyder accepterer betaling i Bitcoin for dem, der har brug for at være online. Du kan overføre digitale mønter via OKPay uden at betale ekstra gebyrer! Du modtager tjenesten inden for en time.

Andre bemærkelsesværdige eksempler er: PR-klub – Kampagne på Instagram, Sichkar Group – Tjenester til erhvervslivet, Bitaps – Bitcoin Block Explorer-browser med indbygget tegnebog og API til handel, MOBI agentur – Udvikling af mobile applikationer og websteder, Yushkov – UI / UX designer service.

Mad

Hvis du er i Rusland og vil spise noget, men ikke ved hvad og ikke ved hvor, men du vil betale med Bitcoin, hjælper vi dig. Her kan du finde to undergrundsbaner, der sælger dig de mest lækre sandwicher i bytte for digitale mønter. De to placeringer er aktiveret Dmitrovskoe motorvej og i Dolgoprudny, og de er begge under ledelse af Mikhail Kuzmin.

Kolionovo gård er et andet sted hvorfra du kan købe mad med Bitcoin. Du kan tage de friskeste fødevarer, såsom mejeriprodukter, fisk og grøntsager. Dens placering er i Moskva, og priserne er meget overkommelige!

Book dit hotel, din bil eller din sightseeingtur

Ved at bruge Expedia.dk websted, kan du booke et hotel eller en tur ved at betale med Bitcoins. Mønterne konverteres automatisk til amerikanske dollars. Prisen på kryptokurrency er fastsat til 10 minutter, efter hvad den kan opdateres afhængigt af valutakursen på børsen. Bookingsplatformen er også tilgængelig i Rusland.

Betal for reklame

Mail.ru Group, et russisk internetfirma, der ejer Vkontakte og Odnoklassniki, de mest populære sociale platforme i landet, ejer også e-mail-tjenesten Mail.ru, det MyTarget reklameplatform, og ICQ instant messenger.

Mail.ru meddelte, at udgivere kan annoncere på MyTarget og foretage betalinger for sine tjenester via Bitcoin og Bitcoin Cash.

Da Mail.ru kontrollerer så mange platforme med millioner af brugere, kan dine annoncer ses af et stort antal mennesker.

”Annoncering via Mytarget-platformen og dens netværk kan betales i Bitcoin (BTC) eller Bitcoin Cash (BCH). I den nærmeste fremtid vil ejere af deltagende websteder og applikationer også kunne modtage indtægter i kryptokurrency. ”

Sundhed og skønhed

Dr. Bassil er en tandlæge tandlæge beliggende i Moskva, Kievskaya St., som accepterer Bitcoins for at gøre dine tænder hvide og sunde.

Hvis du ønsker at få en tatovering, så er kunstnerne på TI er klar til at blæk dig op i bytte for BTC (ligger i Moskva, Vykhino-Zhulebino-distriktet, 26 K2 General Kuznetsov str.)

Går dit skæg ud af hånden? FIRMA barbershop accepterer Bitcoin-betalinger for en stilfuld trim.

Derfor…

Alle disse muligheder for at bruge Bitcoin i Rusland viser, hvor stærkt dette land er fra et teknologisk synspunkt. Når du kommer her, har du ingen bekymringer om at betale deres tjenester, fordi russerne er meget avancerede inden for dette felt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me