Top Cryptocurrency-begivenheder, du ikke bør gå glip af i september 2020

cryptocurrency begivenheder

Der er så meget at lære om den nye cryptocurrency- og blockchain-industri. Mens der er gratis ressourcer over hele internettet, der kan være nyttige til at give en bedre forståelse af branchen, svarer intet til den information, interaktion og partnerskab, som en begivenhed i det virkelige liv tilbyder.

Hvis du ikke vidste, har der været en række forskellige begivenheder, såsom konferencer og topmøder, der er kommet og gået hvert år, og 2020 er ikke udeladt. Utallige livsændrende kryptokurrencybegivenheder er kommet og passeret i første halvdel af året med tusindvis af deltagere fra hele verden.

Hvis du gik glip af disse begivenheder, behøver du ikke bekymre dig, da der er mere der kommer. I denne artikel vil vi se på de bedste kryptokurrencybegivenheder i september 2020, som du ikke bør gå glip af. Hvis du ikke kan deltage i de virkelige, er der også et antal online begivenheder, som du kan deltage i ved blot at oprette forbindelse online fra enhver del af verden. Dette giver dig førstehånds og opdateret information om den seneste udvikling i branchen. Følgende er de begivenheder, du ikke bør gå glip af i september.

Blockchain World Forum

Begivenhedsdato: 24.-25. September 2020

Arrangementssted: Seoul, Sydkorea

Det Blockchain World Forum er en af ​​de største og de bedste cryptocurrency-begivenheder. Det er blevet afholdt i flere byer, herunder Beijing, Shanghai og Shenhzen, alle i Kina. Årets begivenhed afholdes i Seoul, Sydkoreas hovedstad. Arrangementet vil undersøge udfordringer og muligheder, der findes i den nye blockchain- og kryptovalutaindustri, og se på de store industrier, der sandsynligvis vil blive forstyrret mest, herunder juridiske sektorer, finansielle tjenester, forsikring, energi, musik, regering, fast ejendom. Det vil også være et interaktivt forum for nøgleaktører i branchen såsom teknologer, iværksættere, regulatorer, investorer, akademikere og finansielle institutioner og give mulighed for at skabe frugtbare forretningspartnerskaber.

Nøglehøjttalere inkluderer:

 • Roman Zhdanov, Managing Partner hos Latoken;
 • Hai Yu, medstifter, Bit Century;
 • Chris Taylor, administrerende direktør i Everledger.

8. globale CoinsBank-begivenhed

8. globale CoinsBank-begivenhed

Begivenhedsdato: 25-28 september 2020

Arrangement: Belek, Antalya, Tyrkiet

2020-udgaven af Global CoinBank begivenhed bliver et møde for de mest indflydelsesrige, innovative og forstyrrende teknologivirksomheder, der omformer finansielle tjenester i blockchain-branchen. Årets tema fokuserer på nøgleemneområder såsom investering, regulering, handel, lov, tjenester, cybersikkerhed, tokenisering, big data, DeFi og stablecoins.

Arrangementet vil også samle mange store brancheaktører og dem i forkant med kryptorevolutionen som højttalere. Dette inkluderer:

 • John McAfee, grundlægger, Ghost Coin og Ghost Phone, USA;
 • Roger Ver, administrerende direktør for Bitcoin.com;
 • Bobby Lee, medstifter af BTCC, Kina;
 • Brock Pierce, Bitcoin FOundation, Puerto Rico, USA;
 • Charlie Lee, skaberen af ​​Litecoin, USA og;
 • Tone Vays, Blockchain-konsulent / forsker, USA.

Crypto Asia Summit anden udgave

Begivenhedsdato: 28. og 29. september 2020

Begivenhedssted: Online

Hvis du er på udkig efter en online kryptokurrencybegivenhed, der skal deltage i september, er Crypto Asia Summit en, du bør overveje. Det er en gratis begivenhed, der giver markedsinformation til at opdage nøgletendenser, muligheder og top kryptoprojekter. Deltagerne lærer dokumenterede strategier, værktøjer og indsigt for at deltage i DeFi- og IPFS-bevægelses-, investerings- og minedriftmulighederne.

Det er en begivenhed for alle, herunder investorer, udviklere, entusiaster, early adopters og iværksættere overalt i verden. Deltagerne vil også have et smugkig ind på kryptomarkedet i Asien, hvor kryptokurver har meget potentiale.

Højttalerne inkluderer:

 • Keisuke Honda, medstifter af Dreamers VC, tidligere Japans landsholdsspiller i fodbold;
 • Pēteris Zilgalvis, chef for digital innovation og blockchain, Europa-Kommissionen;
 • Fernando Martinelli, administrerende direktør og medstifter af Balancer;
 • Sean Lee, administrerende direktør for Algorand Foundation;
 • Patrick Dai, grundlægger og administrerende direktør for Qtum;
 • Kevin Chou, administrerende direktør for Rally.

AIBC Americas Digital Summit

begivenheder

Begivenhedsdato: 22.-24. September 2020

Arrangementets placering: Online

Dette er et arrangement arrangeret af SiGMA Group efter den vellykkede lancering af SiGMA Europe (Malta) og SiGMA Asia (Manila). Det indledende AIBC Americas Digital Summit vil være nyttigt både for dem, der allerede er i den nye blockchain- og kryptokurrencyindustri og den landbaserede og online spilbranche. Det vil også hjælpe med at besvare spørgsmål og tilbyde understøttende teknologi til online leverandører, operatører og virksomheder.

Ting, du kan vinde ved begivenheden, inkluderer indsigt fra brancheeksperter, højkvalitets konferenceindhold, netværk i verdensklasse, forbindelse til deltagere og global dækning.

Arrangementet har en imponerende række højttalere, herunder nøgletal i kryptovalutaindustrien:

 • Tim Draper, Draper Associates;
 • Alex Mashinsky, administrerende direktør for Celsius Network;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, chef for forretningsudvikling hos Dash;
 • Beatrice Collet, administrerende direktør på Chiliz Blockchain Campus;
 • Peter McCormack, What Bitcoin Did Podcast Host, og mange andre.

Følgende emner vil blive behandlet i præsentationer og paneldiskussioner:

 • Fascinerende målinger: En bedre forståelse af kryptoaktiver på tværs af LatAm;
 • Accelererende vækst: Blockchain Integration, DAO’er & FinTech-processer;
 • 2020-vision: Neo Banking og FinTech-udvikling
 • Smart City-udfordringen: Region-for-Region.

Konklusion

Dette er de bedste begivenheder i september, som du finder værd og nyttige, uanset hvor du er i din kryptorejse, så du kan begynde at planlægge at deltage i mindst en af ​​disse kryptokurrencybegivenheder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me