Forex-signaler Amerikansk session Kort, 6. august – Følelsen forbedres efter positive økonomiske tal i dag

Følelsen blev temmelig negativ sidste torsdag, efter at Donald Trump tweeterede om ekstra told på kinesisk import. Kina har hævdet, at det har holdt løfter om at købe amerikanske landbrugsprodukter, men vi ved, at der var et fald i handelsforhandlingerne i sidste uge, der fandt sted i Kina, så handelskrigen er ved igen. Stemningen på de finansielle markeder forværredes efter disse tweets, som har sendt risikotillæg til at falde lavere, mens sikre havne har været absolut stigende de sidste par dage. Guld lavet 6-årige højder mens USD / JPY faldt 400 kerner lavere.

Selv om sentimentet i dag ser ud til at være forbedret noget, når råvaredollar fortsætter det tilbagetrækning højere, som de startede i går, mens sikre havne trækker sig tilbage, med USD / JPY trækker mere end 150 kerner højere i morges under den asiatiske session. Årsagen til dette har været de økonomiske data, der kommer ud af Asien og Tyskland tidligt i dag. Ebeskæftigelsesrapport fra New Zealand var imponerende med arbejdsløsheden, der tabte 3 point, mens indtjeningsindekset steg med 0,8% i 2. kvartal. De tyske fabriksordrer sendte et godt spring til juni, men hoveddataene kom fra Japan med gennemsnitlig indtjening, og husholdningernes udgifter kom meget bedre ud end forventet. Det forbedrede stemningen, og markederne forsøger lige nu at beslutte, om de skal forblive i positiv tilstand eller blive negativ igen.

Den europæiske session

 • Europæiske tjenester PMI – Mens fremstillingen er i en virkelig vanskelig position i Europa, holder tjenester bedre op. Dagens PMI-rapport fra Eurozone-tjenester viste, at denne sektor forblev uændret i juli mere eller mindre. I Tyskland og Spanien, hvor tjenesterne har været stærkest, svækket en smule i sidste måned, men i Frankrig og Italien forbedrede denne sektor sig og efterlod antallet af euroområdet, hvor det var sidste måned, på 53,2 point.
 • PBOC sværger, at det ikke manipulerer yuanen – People’s Bank of China, som er centralbanken, sagde i en kommentar tidligt i morges, at de er imod beskyldninger fra USA om, at de manipulerer med valutaen. Beskyldning er relateret til unilateralisme og protektionisme, som alvorligt skader globale regler. Yuan-valutakursen bestemmes af markedets udbud og efterspørgsel, og Kina vil ikke deltage i konkurrencedygtig devaluering. Der er ikke noget spørgsmål om valutamanipulation i Kina, og vi vil ikke bruge yuanen som et redskab til at håndtere handelstvister. USD / CNY sprang over 7-marken i går. PBOC-vicegeneralschef, Chen Yulu tilføjede, at Kina aldrig har brugt sin valuta som et redskab til konkurrence. Han håber, at USA vil løse handelsspat på en rationel måde.
 • FEDs Daly er imod aggressiv sænkning – San Francisco Fed-præsident, Mary Daly, kommenterede i morges og sagde, at aggressive rentesænkninger ikke var berettigede uden tegn på en stærkere økonomisk afmatning. Den globale vækst modvind retfærdiggjorde sidste uges rentesænkning. Handelsusikkerheden er forstærket, hvilket kan afkøle forretningsinvesteringer. Hun ser ikke økonomien på vej ind i en recession, men ser fortsat modvind fra handel, lavere styringsrenter fra andre centralbanker kan retfærdiggøre lavere renter.
 • Nogle positive Brexit-kommentarer danner EU – Europa-Kommissionen fremsatte nogle bemærkninger til Brexit i dag. De sagde, at EU er åben for at tale, hvis Storbritannien ønsker at præcisere sin holdning til Brexit. Kommissionen er fortsat tilgængelig for Brexit-drøftelser i de kommende uger, mens EU er forberedt på ikke-aftale Brexit, men siger, at det ikke er den foretrukne mulighed
 • UK Svar til EU – Storbritanniens Michael Gove sagde tidligere i dag, at de forbliver parate og villige til at forhandle om Brexit-aftalen. Vi kan forhandle om en ny aftale, men han er bedrøvet over EU’s afvisning af at forhandle en aftale.

Den amerikanske session

 • Trump Tweeting om handel – Den amerikanske præsident Donald trump tweetede om handel og amerikanske landmænd for et stykke tid siden:

  ”Som de har lært de sidste to år, ved vores store amerikanske landmænd, at Kina ikke vil være i stand til at skade dem, fordi deres præsident har stået sammen med dem og gjort, hvad ingen anden præsident ville gøre – Og jeg gør det igen næste gang år, hvis det er nødvendigt! ”

  “Massive pengebeløb fra Kina og andre dele af verden strømmer ud i USA af hensyn til sikkerhed, investering og renter! Vi er i en meget stærk position. Virksomheder kommer også til USA i stort antal. En smuk ting at se på! ” 

 • FED’s Bullard Speaking – Federal Reserve’s Bullard fortalte AFP, at amerikanske rentesatser er “i det rigtige kvarter”, og vi vil se dataene. Han tilføjede, at FED ikke skulle reagere på “tit-for-tat handelskrig”. Nogle positive kommentarer udgør det mest døvende FED-medlem.
 • JOLTS jobåbninger – JOLTS-jobåbninger har været i 7.30M-7.40M i de sidste par måneder. I juni kom nye job på 7,45 mio., Men blev revideret lavere til 7,37 mio. Sidste måned kom de på 7,32 millioner og manglede forventninger på 7,50 mio. I dag forventes de at komme kl. 7.34M.

Trades in Sight

Bullish AUD / USD Igen

 • Tendensen er stadig temmelig baisse
 • Tilbagetrækningen er komplet
 • 20 SMA yder modstand igen
 • Grundlæggende er baisse for Aussie

 

De 20 SMA vender dette par ned igen

AUD / USD blev baisse for to uger siden, da USD-købere vendte tilbage, og tendensen har været ret stærk siden da. tendensen steg yderligere i sidste uge, og i går lavede den nye nedture. Men i de sidste par sessioner er faldet stoppet, og vi har set en højere sporing finde sted, når USD svækkes ved den eskalerende handelskrig. Men retrace er komplet nu med stokastisk næsten overkøbt og 20 SMA (grå) giver igen modstand. Den forrige H4 lysestage lukkede som en doji, hvilket er et reverseringssignal. Vi har allerede kort på dette par fra tidligere, men hvis du gik glip af denne handel, er dette en fantastisk mulighed for at gå kort.

Afslutningsvis

Fabriksordrene sprang i Tyskland i juni, og det er et positivt tegn for fremstillingssektoren i Tyskland og euroområdet, da denne sektor er i store problemer. Måske vil dette være vendepunktet, men det er stadig for tidligt at fortælle det, da det kun er en god måned. Vi bør vente på, at produktionsdataene kommer ud denne måned fra Europa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me