6 päivää seitsemästä – Karhut palvelevat ässää GBP / USD: llä!

Markkinat eivät liikkuneet paljon tänään, ja hyvät kaupankäyntimahdollisuudet olivat harvinaisia. Yhdysvaltain dollari vahvistui kaikkia muita tärkeimpiä valuuttoja ja myös puntaa vastaan. Viimeisen seitsemän pörssipäivän aikana GBP / USD painatti vain yhden positiivisen päivän. Härät tupakoivat täällä!

Brexit-asia ahdistaa punta taas. “Pehmeän Brexitin” mahdollisuudet eivät näytä tällä hetkellä hyviltä. Ranskan presidentti François Hollande on vakuuttunut siitä, että Iso-Britannia ei voi saada EU: n (Euroopan unionin) jäsenetuja lähtiessään siitä. Hän sanoi myös, että Britanniasta tulisi EU: n ulkopuolinen ja että Yhdistynyt kuningaskunta on tehnyt huonon valinnan huonoina hetkinä. Tämä ei ole ollenkaan hyvää punnalle! Jos Yhdistynyt kuningaskunta ei säilyttäisi mitään etuja, joista nautti EU: ssa, Ison-Britannian talous voisi kärsiä vakavasti. Katsotaanpa muutama kaavio ja miten punta on kärsinyt parin viime päivän aikana …

 

GBP / USD – Suuri Ison-Britannian punta puree pölyä

6 päivää 7: stä 1GBP / USD päivittäinen kaavio

Vaikka GBP / USD on käynyt kauppaa laajalla alueella useita kuukausia, tätä vaihtelua edeltävä hintatoiminta oli erittäin laskeva. Katso suuren punaiset kynttilät tämän kaavion vasemmalla puolella. Tätä kutsutaan impulssiksi tai impulsiiviseksi liikkeeksi kaupankäynnin kannalta. Tämä todella aggressiivinen myynti vallitsevan pitkän aikavälin trendin suuntaan tarkoittaa todella paljon. Mikä on tärkein oppitunti kaupankäynnissä? Trendi on ystäväsi! Ottaen huomioon, että pari ei ole päässyt irti tältä alueelta yläpuolelle, voimme lähestyä tätä aluetta laskusuuntaisesti, koska pitkän aikavälin trendi on alhaalla. Tietenkin mitä tahansa voi tapahtua, mutta haittapuolien todennäköisyys näyttää hyvältä. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että tämä pari voisi helposti palata tämän suuren alueen pohjaan. Haluaisin nähdä myös tämän alueen pohjan rikkoutumisen, vaikka kyseiselle alueelle on muodostunut vahva tukikerros. Tässä on viikoittainen kaavio vain antaa sinulle lisää näkökulmaa:

6 päivää 7: stä 2Viikkokaavio GBP / USD

Täällä voimme nähdä, että hinta käy edelleen alle 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Näyttää siltä, ​​että tapahtuu hintojen puristus, joka suosii haittoja. Tietenkin tämä voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia pelaamiseen. Toisaalta voisimme nähdä tauon tämän alueen pohjan alapuolella seuraavien tuntien aikana. Se on mitä pidän valuuttakaupasta – et koskaan tiedä, mitä edessä on ja kuinka suuri seuraava siirto voi olla.

Vaikka GBP / USD näyttää tällä hetkellä todella nousevalta, nykyinen markkinahinta ei välttämättä ole paras paikka tulla lyhyeksi. Palasin juuri suurelta lomalta Natalin etelärannikolla täällä Etelä-Afrikassa. Missä jäimme, kuulimme aallot koko ajan. Se sai minut ajattelemaan, kuinka valuuttamarkkinoiden hintatoiminta on moninkertainen verrattuna meren aaltoihin. Meri ei ole tasainen, eikä valuuttakurssimarkkinat liiku suorilla linjoilla. Jopa voimakkaassa trendissä löydät aina impulsseja ja korjauksia, aivan kuten meren aallot ja vuorovesi liikkuvat edestakaisin. GBP / USD on siirtynyt voimakkaasti pois keskiarvosta, jonka osoittaa päivittäisen kaavion 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo. Tässä on jälleen päivittäinen kaavio:

6 päivää 7: stä 3GBP / USD päivittäinen kaavio

Aloittelevat kauppiaat innostuvat usein, kun valuuttapari myy aggressiivisesti. He eivät voi odottaa uudelleenkäynnistystä ja jahtaa hintaa, joka sijaitsee usein ääripäissä kaukana keskiarvosta. Markkinat yhtäkkiä korjaavat keskiarvoa, mikä on hyvin luonnollista, aivan kuten meren aaltotoiminta. Nämä elinkeinonharjoittajat jäävät loukkuun, koska he ovat tulleet alhaisella hinnalla, ja heidät pakotetaan pian pois asemastaan.

Kaupankäynti ei ole helppoa, ja tarvitset vahvan kurinalaisuuden edes kannattavimpien valuuttakauppastrategioiden toteuttamiseen. Ei ole tilaa innostua liikaa, jahtaa hintaa ja vastaavia aloittelevia kaupankäyntikäytäntöjä.

Kun hinta palaa 20 päivän eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon, mahdollisuutesi saada suuri kauppa on kuitenkin paljon parempi. Loppujen lopuksi surffaaja tarvitsee hyvää ajoitusta saadakseen kaiken irti suuresta aallosta. Tämä on tietysti vain yleinen ohje, eikä sinun tarvitse välttämättä rajoittaa itseäsi ottamaan merkintöjä vain 20-EMA: han. Olisi kuitenkin paljon parempi syöttää jonkinlainen retracement lähemmäs keskiarvoa, kuin päästä juuri tällä laajennetulla hinnalla. Joskus hinta ei ole lähellä 20 päivän eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa useita viikkoja. Tällöin voimme käyttää pienempiä aikakehyksiä ajastamaan syötteemme, mutta silloin käytämme todennäköisesti pienempiä kohteita ja tietysti tiukempia pysäytyshäviöitä.

 

Kulta – Ole varovainen härkä!

6 päivää 7: stä 4Kulta päivittäinen kaavio

Juuri ennen kuin teemme kullan hinta-analyysin, oletko tarkistanut forex-signaalimme viime aikoina? Laajennamme aktiivisesti omaisuusluetteloa, josta tarjoamme kaupankäyntisignaaleja ja arvaamme mitä – olemme myös vetämässä kultaa! Tämä epävakaa hyödyke on loistava väline täydentää kaupankäyntisalkkua.

Kulta on käynyt kauppaa tärkeän swing-tason läpi parin viime päivän aikana. Tämä herättää huolta tämän arvokkaan hyödykkeen hinnan edelleen laskusta. Näetkö tämän kaavion toisen viimeisen kynttilän? Se näyttää hyvältä nouseva kynttilä. Mutta onko todella niin hyvä laukaisija mennä pitkään? No, se ei todellakaan ole. Ensinnäkin rikkoutunut kääntötaso on tärkeä varoitus. Toiseksi tämän hylkäyskynttilän koko on jonkin verran ylivoimainen. Kolmas ongelma havaitaan viikkokaaviossa:

6 päivää 7: stä 5Kulta viikkokaavio

Kuva näyttää laskevalta, ja sonnit kamppailevat selvästi pitääkseen päätään. Tähän kaavioon merkitsemäni kynttilä on jo tuottanut jonkin verran laskevaa seurantaa, kuten näette. Sieltä voi varmasti siirtyä korkeammalle, mutta pitkä kauppa tässä tapauksessa ei ole hyvä veto. Muista, että jos et ole varma kaupan asetuksista, älä vaihda sitä. Aina on muita hyviä mahdollisuuksia tarttua!

 

Uutiset

Älä unohda RBA: n (Australian keskuspankin) korkopäätöstä ja korkoilmoitusta tiistaina klo 3.30 GMT. Tämä on tärkeä tapahtuma, joka voi aiheuttaa huomattavaa vaihtelua.

Hyvää päivää markkinoilla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me