De værste Bitcoin-prissæt gennem tiden

Det er tid til at tælle ned de største Bitcoin-prisspil mislykkes nogensinde. Vi kalder dem væddemål snarere end forudsigelser, for lad os være ærlige, enhver Bitcoin-entusiast, der læser de seneste forudsigelsesoverskrifter, lægger sandsynligvis penge på markedet for at vædde på, at de vil gå op eller ned og være en rentabel indsats for dem. Det er ikke en idé eksklusiv for Bitcoin. Spørg enhver investor, hvis mistede penge på ethvert marked, og de vil blive fristet til at fortælle dig, at investering lige så godt kan være spil.

Lad os dykke dybere ned i disse forudsigelser, der går galt, skal vi?

Den største Bitcoin-prisindsats mislykkes af alle

Nummer et sted skal gå til grundlæggeren af ​​McAfee antivirussoftware selv, John McAfee. Tilbage I juli 2017 lige før den største Bitcoin-prisboble i teknologiens historie så prisen skyrocket, McAfee tweed berygtet at hvis prisen ikke ramte $ 500.000 ved udgangen af ​​2020, ville han spise sin egen … appendage skal vi sige? Han forudsagde oprindeligt denne forudsigelse, da prisen på bitcoin var godt under $ 5.000. Selvom den aktuelle pris ligger på over $ 7000 US, er oddsene McAfee bedre klar til et velsmagende måltid. Det faktum, at han sagde, at det var fjollet. Det faktum, at han fordoblede sit tilbud ved at sige, at han ville gøre det på nationalt tv, er bare vildt.

Fundstrat-grundlægger forudsiger $ 25.000

Thomas Lee er grundlægger af Fundstrat, et investeringsselskab med $ 5.1 billioner i aktiver under forvaltning. Han forudsagde engang en bitcoin-pris på $ 25.000 ved udgangen af ​​2018. I stedet for et bullish markedssentiment, der overtager og sender prisen til månen, vandt bjørnen, og prisen faldt til $ 3.700, mens Bitcoin-entusiaster bestemt er glade for, at Lee stadig er bullish på teknologien, er det sikkert at sige, at hans produktion var langt væk. Gudskelov, at han ikke satsede på nogen kryptospecialer gennem en kryptovaluta-sportsbog.

Bitcoin vil gå til nul

Joe Davis er cheføkonom for Vanguard, et af de mest kendte investeringsselskaber i hele verden. Det er et firma, der driver mange af de øverste indeksfonde i hele investeringssektoren. Han sagde engang, at de underliggende principper for Bitcoin ikke har nogen grundlæggende værdi, og at centralbanker ville være den største trussel mod Bitcoin. Mens Bitcoins pris har været faldende i de sidste par måneder, er det stadig dobbelt så værd, som det var, da Davis gjorde sit forfærdelige væddemål.

Et dårligt væddemål fra en væddemålsmogul

Spillere, der besøger BitcoinGG, er sandsynligvis klar over, at væddemålssiden Bodog (ophavsmand til det populære Bovada-brand) accepterer Bitcoin. Hvad de måske ikke ved er, at ejeren af ​​Bodog, milliardær Calvin Ayre, faktisk ikke tror på projektet havde alt. Ligesom de andre mennesker på denne liste for at tro, at Bitcoin en dag vil være $ 0, mener Ayre også, at Bitcoin ikke har nogen grundlæggende værdi.

Mens han bestemt er smart forretningsmand som enhver milliardær, ville Ayres forudsigelse tages med et saltkorn. Ikke fordi han ikke ved noget om Bitcoin. Han ved faktisk meget. Han ejer tilfældigvis webstedet coingeek.com. Men grunden til, at hans forudsigelse rejste nogle øjenbryn, er, at han er en stor tilhænger af projektet Bitcoin SV. SV står for Satoshi’s Vision. Ayre og mange andre mener, at Bitcoin SV og dets kodningsstruktur er mere i tråd med de oprindelige intentioner fra Bitcoins anonyme grundlægger, Satoshi Nakamoto.

Ayre er så stor på projektet, at han aktivt promoverer det på sin egen virksomheds hjemmeside, og han sluttede sig til en gruppe, der forsøgte at patentere projektet som deres eget.

$ 250.000 eller 10 Bitcoins

Tone Vays er en Bitcoin social media influencer og tidligere investeringschef hos Bear Sterns. I marts satte han et væddemål på bordet for enhver, der tager, der lover, at Bitcoin-prisen vil falde til under $ 2.000 inden 2024. Han er villig til at give den første person til at tage den anden side af det væddemål $ 250.000, hvis han tager fejl. Men hvis han har ret, vil han have 10 Bitcoins. I betragtning af bitcoins leveringsnedskæringer i halve i 2020 og halveres igen i 2024, er kortene tydeligt stablet mod Vays.

Der er det nogle af de værste Bitcoin-forudsigelsesspil, der har fundet sted i løbet af det sidste halvandet år. Vær dog ikke for hård mod disse fyre, de er ikke de eneste, der giver dårlige forudsigelser. Selv den største investor nogensinde tror ikke på Bitcoin.

Warren Buffett har i årevis sagt, at Bitcoin ikke har nogen grundlæggende værdi. Han har muligvis ret, og kun tiden vil vise, hvilken side der vinder i det lange løb, men både Buffett og de andre mennesker på denne liste lever muligvis ikke længe nok til at finde ud af det. Bitcoin vil altid have folk, der investerer i det. Det er svært at forestille sig, at det nogensinde vil være helt værdiløst.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me