Top 5 Bitcoin Pokersider at spille under Coronavirus

Da antallet af coronavirus-sager verden over officielt påvirker mere end 1 million mennesker, er der sandsynligvis mange BTGG-læsere derude, der simpelthen beder om en distraktion fra det, der foregår lige nu.

En måde at lindre angst på er at ramme pokerbordene og prøve at fordoble Bitcoin. I en tid, hvor alle leder efter ro i sindet, sikkerhed og en mulighed for at ende på den bedre side af en vanskelig situation, er det kun fornuftigt at spille på de mest pålidelige Bitcoin-pokersider for at bruge tiden.

Lad os gennemgå de fem bedste websteder og se, hvilke operatører der tilbyder pokerspillere det bedste udgangspunkt for deres Bitcoin.

Ignition Poker

Ignition Poker er kun i sit fjerde eksistensår. Det bliver mere og mere populært, fordi det er en Bitcoin-pokerplatform, der accepterer amerikanske spillere. Ikke alle platforme gør det. Det bliver hurtigt et godt alternativ til andre store spillere i online pokerscenen. Spillere, der ønsker at tilføje 25% ekstra til deres bankroll, behøver ikke nødvendigvis at bekymre sig om at vinde ved bordene. Ved blot at deponere Bitcoin eller Bitcoin Cash på en Ignition Poker-konto får brugerne en 25% velkomstbonus. Det er så simpelt som det!

Ignition Poker giver spillerne mulighed for at sætte sig ned ved bordet anonymt. Webstedet tilbyder meget generøse turneringsgarantier og er mobiloptimeret, hvilket betyder, at spillere kan placere deres pokerchips midt på bordet hvor som helst ved hjælp af en hvilken som helst enhed.

Webstedet tilbyder 24 syv support, og selvom kryptokurrency er den bedste måde at indbetale penge på, kan spillere også bruge traditionelle metoder som kreditkort for at komme ind i spillet.

Amerikas Cardroom

America’s Cardroom er en af ​​de ældste statsmænd på alle de Bitcoin-venlige pokersider, vi gennemgår. Husk, bare fordi et pokerrum er Bitcoin-venligt, betyder det ikke, at webstedet udelukkende blev opfundet for kryptokurrencyentusiaster.

America’s Cardroom er i sit 19. eksistensår og tilbyder mere end 1.000 forskellige spil at spille. De fleste andre pokersider, der markedsfører sig som Bitcoin-venlige sider, kan kun imødekomme hardcore blockchain-entusiasten, men American Cardroom tog oprindeligt hen til et meget bredere publikum og gør det stadig i dag.

Det seje ved Amerikas Cardroom er, at webstedet accepterer mere end 40 kryptokurver. Den største ulempe er, at Windows-brugere skal downloade software for at logge på.

BetOnline og SB Poker

BetOnline / SB Poker begyndte at give online pokerspillere et sted at spille tilbage i 2004. Siden dengang er webstedets popularitet vokset. BetOnline fokuserer på sportsvæddemål, men SB Poker er den platform, der leverer alle kortrum.

SB Poker er tilgængelig i de fleste lande inklusive USA og Canada. Australiere synes at være de mærkelige mænd på denne platform (ikke bekymre dig, der er mange andre muligheder). SB Poker startede kun med at acceptere Bitcoin, men tager nu DASH, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash.

Minimumsindbetalingen og udbetalingen hos SB Poker er kun $ 20, mens den maksimale udbetaling er $ 10.000. Det tager kun 48 timer, før en tilbagetrækning behandles.

Bodog Poker og Bovada Poker

Bodog og Bovada ejes af de samme operatører, så det giver mening at klumpe dem sammen. Bemærk, at Bovada Poker kun er åben for amerikanere, og Bodog Poker kun er for canadiere.

Begge sider er gode for begyndere, fordi minimumskravet til depositum på hver kun er $ 10. Tal om en grundlæggende måde at komme ind i spillet på! Den maksimale udbetaling er $ 9.500, og den maksimale indbetaling er $ 5.000. Andre Bitcoin-pokersider muliggør muligvis højere grænser, men for de fleste spillere bør ovennævnte grænser være nok. Spillere, der ønsker at spille ved pokerborde med et pålideligt mærkenavn, vil have det godt med Bodog eller Bovada.

Intertops

Selvom Intertops-mærket ikke er så kendt som Bodog, ligesom deres konkurrenter, startede Intertops som en dominerende kraft i fiat-spilverdenen og sprang på Bitcoin-vognen flere år efter kryptos fremkomst..

Intertops accepterer kun Bitcoin, så de, der ønsker at bruge alternative mønter, skal se andre steder.

Det gode ved at vælge Intertops er, at det er tilgængeligt for spillere over hele verden, undtagen for Australien. Det er en fantastisk platform for begyndere, fordi det maksimale, som en spiller kan indbetale, er $ 2.500. Selvom pokerentusiaster måske ser dette som en ulempe, er det mindre sandsynligt for en spiller, der elsker kontantspil, at de bliver mobbet af spillere med massiv bankroll, der ønsker at knuse konkurrencen..

Der er det! De fem bedste Bitcoin-pokersider, der skal tjekkes ud under denne coronaviruspandemi. Hver af disse sider tilbyder en høj grad af privatlivets fred, muligheden for at starte med et lavt minimumsindskud og muligheden for at sætte sig ned ved pokerbordet og tjene mere Bitcoin ved hjælp af en sund pokerstrategi. Held og lykke i dit valgte pokerrum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me