PÄIVITYS: BitMEX-käyttäjän vaatimusten vaihto ei palauttanut 30 BTC: tä, Exchange-vastaus

(Artikkeli on päivitetty, mukaan lukien BitMEX-pörssin edustajan lausunnot, joissa selitetään hyvitysprosessi)

Kuluu 17 päivää siitä, kun BitMEX koki palvelimillaan “seisokkeja”, jotka likvidoivat miljoonia kauppoja alustalla, kun Bitcoinin (BTC) futuurien hinta laski 3800 dollarin alueelle. Kauppiaat kaikkialla ovat valittaneet, että heidän kauppansa selvitettiin epänormaalisti eikä hyvityksiä ole vielä tarjottu.

Yksi kauppias väittää menettäneensä 30 BTC: tä lyhyessä kaupassa pörssin palauttaessa vain murto-osan kaupasta (marginaali), yhteensä 0,9242 BTC.

Treidaaja menetti yli 150 000 dollaria 12. maaliskuuta BitMEX-fiaskossa

Coingape-tiimillemme lähetetyssä yksinoikeudellisessa sähköpostissa yksi kauppias väittää, että BitMEX: n “seisokit”, joista aiemmin ilmoitettiin DDoS-hyökkäyksinä, selvitettiin virheellisesti lähellä 30 BTC: tä (noin 150 000 dollaria selvitystilan aikana). Vaikka BitMEX antoi pitkän, mutta hieman täytetyn selitys heidän alustallaan tapahtuneelle 12. maaliskuuta &13, tällaisten kauppiaiden, jotka menettivät sijoituksensa eivätkä saaneet hyvitystä, on edelleen katkera maku.

Sähköposti lukee,

“Tulin lyhyeen positioon 4900: lla selvitystilahinnaksi, joka oli 5 100 dollaria. Ennen [BitMEX] -seisokkia hinta oli noin 3605 dollaria “, korealainen kauppias kirjoitti. “Noin klo 11.55, kun seisokkeja tapahtui, tilini potkaistiin.”

BitMEX-seisonta-aika, joka esiintyi 12. maaliskuuta. (Kuva: BitMEX)

Kun järjestelmä aloitti toimintansa alle tunnissa, elinkeinonharjoittaja havaitsi, että koko positio purettiin ja vain marginaali oli jäljellä – 0,9242 BTC (~ 4700 dollaria). Tämä on valtava ero 10: stä BTC: stä (ainakin), jonka olisi pitänyt jäädä hänen tililleen, jos stop loss astui voimaan.

Kuva kaupan selvityshinnasta $ 4,488 USD

Huolimatta stop tappion asettamisesta 4488 dollariin (kuten yllä olevassa kuvassa näkyy), kauppiaiden asema likvidoitiin 5 100 dollariin, mikä herätti kysymyksiä siitä, miksi BitMEX ei lopettanut kauppaa tai ainakin palauttanut kauppiaalle omaa virhettään.

“Löysin ennätyksiä ja kaavioita, asemani purettiin markkahinnalla (5100 dollaria), tuolloin indeksihinta oli vain 4100 dollaria.”

Kuva, joka osoittaa lyhyen kaupan väärän selvityshinnan 5,112 dollaria

Kun lähetimme paljon lippuja ja valituksia vaihtoon tarjoukseksi kaupan tutkimiseksi, lähetettiin lyhyt ja masentava vastaus 21. maaliskuuta:

“Tiedämme, että jotkut käyttäjät eivät voi hallita seisokkeja, mutta ei hyvitystä”

Elinkeinonharjoittaja jatkoi vaihtoa selityksen ja hyvityksen saamiseksi, mutta mitään ei tarjottu BitMEX-tiimin ainoalla vastauksella, joka lähetettiin 30. maaliskuuta:

“Tutkimme kaikki [vaatimuksesi], mutta valitettavasti ei ole syytä hyvitykseen.”

BitMEX: “Tarkastamme kaikkia selvitystilaan jääneitä käyttäjiä”

Pörssi on vastannut BitMEX: n esittämiin väitteisiin, joiden mukaan pörssi muiden markkinoiden kanssa on kohdannut “volyymin osuman” maaliskuussa.12 & 13 johtavat valitettaviin tapahtumiin, mutta seuraavat tiiviisti kauppiaita – mukaan lukien tämä käyttäjä.

BitMEX: n lausunto lukee,

“Meillä on mehiläishoito tekemisissä suoraan kaikkien BitMEX-käyttäjien kanssa, jotka ovat joutuneet selvitystilaan seisokkien aikana 13. maaliskuuta, mukaan lukien tarvittaessa hyvitykset. Tarkistamme myös kaikki vuorovaikutuksemme tämän käyttäjän kanssa. Markkinoiden – sekä perinteisten että kryptovaluuttojen – markkinat ovat yleensä nähneet osumia, kun kauppiaat käyvät läpi viime viikkojen tuntemattomia vesiä. BitMEX XBTUSD -markkinoiden avoimeen kiinnostukseen, joka on edelleen maailman likvidimpi, on vaikuttanut markkinoiden näkemysten mukaisesti. “

Onko käyttäjien luottamus BitMEXiin romahtamassa?

Tämä ei ollut ainoa valitus, jonka BitMEX sai selvitystilaansa. Useat kauppiaat ovat jatkaneet valituksia, kuten alla oleva.

Tilanne #Bitmex on päättymässä. En aio kirjoittaa pidempään. Olen uupunut heidän henkisestä voimistelustaan. Tämä on viimeinen twiittini tällä tilillä. Löydä minut osoitteesta @SimpelAlpha. https://t.co/D2KFa02oIq

– Sim (@_simpelyfe) 26. maaliskuuta 2020

Ollakseni oikeudenmukainen, BitMEX teki todella hyvittää joillekin kauppiaille mutta luottamus alustaan ​​on saanut osuman, koska BTC Futures -alusta oli kerran ykkönen, ja se on tällä hetkellä Binancen, Huobin ja OKExin takana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me