Indiske indkomstskattemyndigheder udsteder skatteoplysninger til kryptohandlere

reklame Phemex

En uafhængig blockchain-gruppe fra Indien, IndiaBits, offentliggjorde for nylig officielle dokumenter udstedt af indiske indkomstskattemyndigheder. Disse dokumenter er skattemeddelelser, der sendes til kryptoinvestorer og -handlere over hele landet. 

Den indiske IT-afdeling sender meddelelser til kryptohandlere / investorer

På trods af det nylige udkast til lovgivningen om regulering af kryptokurrency er Indiens lovgivningsmæssige holdning til kryptokurrency stadig uklar. På trods af den usikkerhed, der hersker om kryptovalutastatus, har den indiske indkomstskatteafdeling imidlertid sendt skatteoplysninger til kryptokurrencyhandlere og investorer. Bekendtgørelserne, dateret 22. juli 2019, har en liste over 26 spørgsmål om modtagerens indkomst, løsøre og fast ejendom og hans / hendes engagement i kryptokurrency og bitcoin. Den første side af de i alt tre sider bemærker, at modtagerne skal vises i kontoret for vicedirektøren for indkomstskat på en bestemt dato, fremlægge dokumentation med enten regnskab eller andre dokumenter og ”ikke rejse, før de får nogen tilladelse fra embedsmænd til at gøre det ”. Det underretter yderligere brugeren om den mulige bøde på op til Rs.10.000, hvis han / hun undlader at deltage og fremlægge det krævede bevis.

Afdelingen har spurgt i alt 26 spørgsmål relateret til brugerens tilknytning i kryptoindustrien, hvor det første spørgsmål er “Hvad er indtægtskilderne”. Desuden fokuserer spørgsmålene på, hvor længe brugeren har været involveret i kryptokurver, og hvilke specifikke kryptokurver er modtageren, der aktuelt handler med.

IT-myndigheden har også stillet spørgsmål om de udvekslinger, som brugerne bruger til handel i kryptokurver. Meddelelsen kræver at nævne navnet på indiske krypto-udvekslinger, hvis nogen.

Indsend detaljerne om alle unikke kunde-id’er / tegnebøger, der ejes af dig og dine familiemedlemmer på Bitcoin / Cryptocurrency Exchange i Indien såvel som i udlandet.

Flere spørgsmål er rettet mod at finde ud af, hvordan indianere har brugt til at investere eller handle i kryptokurver på trods af det strenge bankforbud mod enhver form for kryptokurrency-transaktioner. Interessant blev meddelelsen specifikt fremhævet, hvis en bruger brugte “localbitcoins.com”;

Sæt, uanset om du køber / sælger Bitcoins og andre kryptovalutaer fra localbitcoins.com. Hvis ja, hvordan var / modtog betalingen? Indsend detaljerne.

Indian️ Indisk indkomstskatafdeling sender igen meddelelser til kryptovalutahandlere & Investorer

ℹ️ Dette er grunden til, at Crypto har brug for positive regler i Indien. Intetanende erhvervsdrivende og investorer trækkes ind i kompleksiteten ved indkomstskattetilpasning. pic.twitter.com/uXi6u3kzer

– IndiaBits (@ indiabits21) 30. juli 2019

Ikke første gang

På den ene side har lande som Iran officielt annonceret tilladelse til kryptomining som industrielle aktiviteter, på den anden side undersøger lande som Indien stadig den negative virkning af kryptomining. Med hensyn til minedrift bad myndigheden også brugerne om at dele detaljer “hvis de har investeret i kryptomining;

  • Uanset om du er involveret i minedrift ved at investere i egen fysisk opsætning
  • Uanset om du har investering i Cloud Mining, Hash Mining
  • Detaljer om den samlede investering i minedrift, regnskabsårsmæssigt
  • Detaljer om belønningsgebyrer optjent ved minedrift af Bitcoins og andre kryptovalutaer regnskabsårsmæssigt
  • Detaljer om mineselskaber, du har investeret i sammen med detaljerne belønningsgebyrer optjent regnskabsårsmæssigt Giv den detaljerede hovedbog over fortjeneste, der er tjent ved minedrift af Bitcoin og andre kryptovalutaer

Meddelelsen blev afsluttet med spørgsmålet, der kræver, at brugerne deler detaljer, hvis de nogensinde har betalt skat på det overskud, de genererede fra kryptotransaktioner.

IT-Indien

Det er ikke første gang, at en sådan meddelelse cirkuleres blandt kryptohandlere og investorer. Ifølge Blockchain-advokat, Varun Sethi, blev lignende meddelelser også cirkuleret tilbage i 2018. Sethi sagde, at;

Uanset den juridiske holdning, som regeringen tager om virtuelle valutaer, skal ordren, når den udstedes som et resultat af en sådan skattebesked, indirekte validere lovligheden af ​​virtuelle valutaer, hvor skatteofficeren muligvis enten skal behandle overskuddet ved handel med virtuelle valutaer enten som forretningsindtægter eller kapitalgevinster, hvilket derved indirekte giver dets juridiske gyldighed.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me