Brud: Robinhood afviser $ GME i prisstigning, opfordrer til retssag til klassesagning vokser, da den amerikanske kongreskvinde AOC kræver en efterforskning

reklame Phemex

Robinhood, den populære handelsapp, har meddelt fjernelse af populære Gamestop (GME) -aktier efter at have begrænset sin handel i går til kun at sælge. Beslutningen modtog kraftig tilbageslag fra alle især kryptosamfundet.

Hvad RobinHood gjorde er virkelig modbydeligt. Jeg håber, at folk forlader den app i flok, og de står over for nok retssager til at sætte dem ud af drift. $ AMC $ GME $ BB $ NAKD

– Frederick Joseph (@FredTJoseph) 28. januar 2021

Robinhoods handelsapp stod også over for flere afbrydelser i går på grund af stigningen i pris og høj handelsvolumen på stedet og kraftig afvikling af korte positioner på et tidspunkt mere end $ 13 mia..

Mæglervirksomhedsapps som Robinhood står over for store afbrydelser efter stigninger i handelsvolumen, da handelssagaen Reddit / Wall Street Bets fortsætter. https://t.co/03gnvDK02K pic.twitter.com/5FrbIwsqGk

– CNBC (@CNBC) 28. januar 2021

Gamestop-aktier er blevet byens snak efter sin kursstigning i går på over $ 300, som stort set blev skubbet af en Reddit-gruppe wallstreetbets i det, der til sidst blev til detail vs bankmandskamp.

Nasdaq kom til mange korte købers redning, da den stoppede handelen med GME-tokens, der kaldte det en manipulation på grund af dets sociale mediehype. Robinhood fulgte pakken og stoppede alle købstraditioner for spot og optioner.

AOC og Ted Cruz opfordrer til undersøgelse af Robinhood-blokering af GME-handel

Robinhood er kommet i varmt vand, der kan føre til lukning, da kravene om straffesag mod handelsappen har fanget opmærksomhed fra den amerikanske kongreskvinde Alexandria Ocasio-Cortez, der opfordrede til en undersøgelse af handelsappen til blokering af handel med GME-aktier på toppen af ​​sin pris for detailinvestorer, mens hedgefonde stadig kan handle frit uden nogen begrænsninger.

Dette er uacceptabelt.

Vi skal nu vide mere om @RobinhoodAppBeslutning om at blokere detailinvestorer fra at købe aktier, mens hedgefonde frit kan handle med aktien, som de finder passende.

Som medlem af Financial Services Cmte vil jeg støtte en høring, hvis det er nødvendigt. https://t.co/4Qyrolgzyt

– Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 28. januar 2021

Kongreskvinden gik på det punkt, at efterforskningen ikke ville være begrænset til Robinhood og ville omfatte andre udvekslinger efter en lignende praksis.

Forespørgsler om frysninger bør ikke begrænses udelukkende til Robinhood.

Dette er en alvorlig sag. Komités efterforskere bør undersøge alle detailtjenester, der fryser lageropkøb i løbet af potentielle undersøgelser – især dem, der tillader salg, men fryser køb.

Kongreskvinden opfordrer til en undersøgelse af Robinhood og andre udvekslinger, der tyder på blokering af GameStop-handel, har også resulteret i et meget sjældent øjeblik, da den republikanske senator Ted Cruz blev enige med AOC om at trække Wall Street op for at diktere vilkår over detailhandlere.

Er helt enig. &# 128071; https://t.co/rW38zfLYGh

– Ted Cruz (@tedcruz) 28. januar 2021

Robinhood trækker kraftigt tilbageslag midt i opfordringer til decentralisering

Afgørelsen fra robinhood trading-appen gik ikke godt sammen med mange, især kryptosamfundet, der rodfæstede Gamestop for at afvikle flere korte positioner. Afnotering og standsning af handel steg også kravene til en mere decentraliseret platform, hvor den ikke er drevet af et monopol på nogle få øverst.

YOLO – verden tilhører den nye tidsalder .. det er tid til at tilpasse sig.

Crypto-aktier er den næste ting i 2020-2030 årti ?#GME $ YOLO $ SNM $ BTC $ Binance $ BNB $ BSC $ Blockchain

– SONM (@sonmdevelopment) 28. januar 2021

Kryptomiljøet samledes bag GME, da det deler en lignende tro på at kortslutte bankfolk og allerede opfordrede virksomheden til at investere i bitcoin og notere deres aktier på kryptobørs via tokenisering.

Mange mener, at Wall Street har brugt mobbetaktik, da de mister handelsspillet mod detailhandlere.

det faktum, at de rige gør alt, hvad der er i deres magt for at presse robinhood og andre apps for at ophøre med at købe lager i GME AMC osv. viser bare, at de er bange for, hvad vi kollektivt er i stand til. Jeg vil gøre mit bedste for at holde mig så længe jeg kan

– Michael Kovach (@kovox) 28. januar 2021

Alle øjne er nu rettet mod Gamestop for at se, hvad de gør næste gang med flere handelsplatforme, der tyder på at standse deres aktiehandler samt fjerne dem fra dem.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me