Vægt Senats høringsdag 2: Kongressen konkluderer, at Vægten ikke er en kryptovaluta

reklame Phemex

Dagens høring af Libra Senate begyndte faktisk på en bullish note for bitcoin. Ifølge kongresmedlem Patrick McHenry,

”Den verden, som Satoshi Nakamoto… forestillede sig, og andre bygger, er en ustoppelig kraft. Vi bør ikke forsøge at afskrække denne innovation,

og regeringer kan ikke stoppe denne innovation, og dem, der har prøvet, mislykkedes allerede. ”

Den anden dag i Facebook Libra’s Senats høring var mere fokuseret på sondringen mellem Libra og en typisk kryptokurrency, og i modsætning til i går nævnte nogle få kongrespersoner faktisk bitcoin.

Som forventet blev vidnesbyrdet fra Libras administrerende direktør David Marcus især gjort besværligt med de tekniske spørgsmål og spørgsmål rejst af senatorerne. Selvom der ikke blev sagt meget om spørgsmålet, udtrykte få lovgivere spørgsmål fra gårsdagens høring om regnskabet for Facebooks tilbøjelighed til datalækage og privatlivspolitikker.

Er Vægten En Kryptovaluta?

David Marcus vander konstant efter hvert vanskeligt spørgsmål til ham. Med få kongrespersoner, der kom for at vise deres forståelse af en typisk kryptokurrency, og hvordan Vægtens anatomi går i et lidt andet design, var kongresmedlem Gonzalez den første til at rejse spørgsmålet. Ifølge Gonzalez er hele ideen bag Vægten stor, men ideen om central styring gør det anderledes end en typisk kryptokurrency. Det stillede kun spørgsmålet

“Er Vægten Decentraliseret eller styret …”

Som svar på dilemmaet svingede David Marcus til handling for at gøre det klart, at mens Libra var beregnet til at være på et tilladelsesløst netværk, ville der virkelig være en eller anden form for centralisering på grund af tilstedeværelsen af ​​en fiat-valutareserve for hver enhed, der dannes af Libra . Ifølge Marcus var dette for at sikre, at Vægten overholder principperne.

Da kongresmedlem Gonzalez spurgte om information mellem Facebook og Vægten, fastholdt David, at ingen økonomiske data for Vægtekunder ville blive delt, ikke engang med Facebook.

Efterhånden som høringen skred frem, besluttede kongresmedlem Hollingsworth at bruge ca. 5 minutter på at presse det spørgsmål, som hr. Gonzalez tidligere behandlede. Denne gang fastholdt dog Hollingsworth, at Vægten med åbenlyse grunde ikke var bygget på et tilladelsesløst netværk. Spørg også, hvordan Vægten er forskellig fra krypto som bitcoin.

David brugte to tilgange til at forklare dette: For det første, at Vægten var en stablecoin støttet af den amerikanske dollar og for det andet har en blockchain designet til hastighed og skala.

Tillidsproblemer

Ikke længe efter at David skulle beskæftige sig med problemer med at skelne mellem Vægt og en typisk kryptokurrency, kom der et spørgsmål om, hvorvidt Vægt kan stole på. Denne gang fastholdt lovgivere, at mens Libra blev anerkendt som et datterselskab til Facebook, var det højst sandsynligt, at det ville dele data med Facebook.

Som svar på denne nysgerrighed forsikrede David Marcus kongressen om, at der aldrig ville opstå noget som datadeling mellem datterselskabet og dets moderselskab, Facebook. David begrundede, at Libra skulle stole på, og fastholdt, at de ønskede, at Calibra-foreningen skulle få succes og er forpligtet til at opfylde ethvert løfte, der blev givet til den respekt.

Calibra afhænger af mellemmænd, det er i modsætning til krypto

I erkendelse af den indflydelse, som bitcoin har haft i sin årti lange eksistens, udtrykte kongresmedlem Emma den frygt og bekymring, som offentligheden viste som et spørgsmål om, hvor mange data Facebook allerede har af dem. Ifølge rep. Emma er folk allerede forsigtige med at stole på Facebook med deres penge.

Samtidig påpegede rep. Emma det faktum, at krypto oprindeligt er bygget til en peer-to-peer-model af pengetransaktion, som ikke nødvendigvis involverer nogen mellemmænd. Men med bitcoins kategorier af investorer, der tilfældigvis er tekniske giganter, der er tunge på data, har Vægten ikke mange attributter for en kryptokurrency, da i stedet for at operere uden mellemmænd afhænger Vægten faktisk af dem.

Valutaoverlegenhedskampen

I et af de vigtigste aspekter af nutidens Libra-høring stillede kongresmedlem Green et meget kogent spørgsmål. Ifølge ham,

”Du ved, at der er en konkurrence om valutaoverherredømme … Dollaren er vores valuta, som vi påvirker verdens økonomi med… indflydelse med. Hvordan ville Vægten påvirke dollaren? Opgiver vi vores overherredømme i bytte for en kryptokurrency?

David Marcus svarede simpelthen ”Nej” og forklarede yderligere, at Vægten ikke var i en valutakonkurrence med den amerikanske dollar eller andre valutaer.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me