Hvorfor kryptohandel i Europa er på vej op?

I lang tid blev kryptovalutahandelsindustrien forhindret af misforståelsen om, at kryptokurrencyhandel var for vanskelig for afslappede investorer og for omkostnings-uoverkommelig for dem, der bare ville dyppe deres fødder på markedet..

Men med fremkomsten af ​​mere intuitive handelsplatforme og den nylige eksplosive vækst på kryptokurrencymarkederne vender flere europæere end nogensinde før sig til kryptokurrencyhandel som en måde at supplere deres indkomst på.

Handel bliver mere tilgængelig

Den hurtige udvikling af branchen kombineret med lanceringen af ​​stadig mere innovative og tilgængelige handelsplatforme har set kryptokurrencyhandel blevet et populært tidsfordriv for mange europæere, mens nogle tager det til næste niveau og lever af det.

Den største utilgængelighed for udviklingen er uden tvivl kommet fra børser, der accepterer indskud til en lang række fiat-valutaer, så investorer let kan komme ind på markedet ved hjælp af deres betalingskort eller kreditkort. Fiat-indskud kan derefter handles gennem en række handelspar på børsen, hvilket giver handlende hurtig eksponering for deres valgte kryptokurrency.

Enkelheden og tilgængeligheden af ​​moderne kryptovalutaer kan uden tvivl bedst eksemplificeres af den nyligt lancerede Norsk Block Exchange, eller NBX. I modsætning til mange andre børser tilbyder NBX gratis fiat-indskud og et fladt, lavt handelsgebyr, hvilket giver handlende færre forhindringer at springe over. Det har også en ekstremt intuitiv, forenklet brugergrænseflade, hvilket gør den ideel til dem med begrænset handelserfaring.

På trods af at være baseret i Norge er NBX en global platform for udveksling af kryptovalutaer, og tilbyder sine tjenester til europæiske og internationale kunder, som alle har adgang til sine gratis fiat-indskud..

Kryptovalutaer som en alternativ investeringsklasse

I modsætning til traditionelle værdipapirer behøver du ikke være en akkrediteret mægler for at handle kryptovalutaer, og du behøver næsten helt sikkert ikke ansætte en mægler. På grund af dette er kryptokurrencyinvesteringer tilgængelige for hverdagslige investorer, hvilket giver praktisk talt enhver mulighed for at få eksponering for en af ​​de mest rentable aktivklasser i nyere historie.

Ikke desto mindre er det vigtigt at bemærke, at selvom kryptokurver historisk har genereret fremragende afkast for investorer, er de særligt volatile, hvilket enten kan være en forbandelse eller en velsignelse afhængigt af dit perspektiv. Volatiliteten i kryptokurver gør dem til fremragende aktiver for kortsigtede handlende – inklusive dag og svinghandlere, der trækker overskud fra forbigående ændringer i prisfastsættelsen.

Når alt kommer til alt har Bitcoin (BTC) i øjeblikket en gennemsnitlig volatilitet på 60 dage på 1,9%, hvilket giver handlende mulighed for at fange en gevinst på 1,9% eller mere på en enkelt dag. Denne volatilitet ses også i de fleste andre kryptokurver, herunder Ethereum (ETH), der har en 60-dages gennemsnitlig volatilitet på 4,4% og Litecoin (LTC) med en svimlende 8,4% volatilitet.

Som du måske forestiller dig, gør disse radikale prissvingninger også kryptokurver potentielt lukrative handelsinstrumenter til arbitrageurs der udtrækker næsten garanteret fortjeneste ved at udnytte prisforskellene i et aktiv på tværs af forskellige børsplatforme.

Imponerende seneste præstation

Selvom den økonomiske situation i mange europæiske lande har vendt det værste i de seneste måneder som et resultat af Coronavirus-relaterede lockdowns, har kryptokurrencymarkedet været vidne til en ekstraordinær præstation i 2020 indtil videre.

På trods af, at der var et blip i marts, er det samlede kryptokurrencymarked vokset i størrelse med mere end 50% siden starten af ​​året. Den samlede markedsværdi for alle kryptokurver ligger nu på 288 milliarder dollars efter at have klatret fra kun 191,5 milliarder dollar ved årsskiftet. Samtidig har de mest populære kryptokurver oplevet meteorisk vækst siden starten af ​​året, mens mange har nået deres højeste værdi i 2020 i juli.

Som et resultat har Bitcoin steget over 33% siden starten af ​​året, mens Ethereum og Tezos (XTZ) er henholdsvis 119% og 129% højere. Denne vækst ses også blandt mid-cap, small-cap samt micro-cap kryptokurver – hvoraf nogle har formået at værdsætte med mere end 1.000% YTD-inklusive Orion Protocol (ORN) og Aleph (ALEPH).

Sammenlignende viser Dow Jones Industrial Average (DOW), Nikkei 225 (NI225), S&P 500 (IND) og de fleste andre større aktieindeks er faldet markant i samme periode.

På grund af disse slående afkast vender flere og flere mennesker til kryptokurrencyinvesteringer som en måde at diversificere deres portefølje og afdække deres væddemål mod traditionelle aktiver som aktier, aktier og råvarer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me