OPDATERING: BitMEX-brugerkrav udvekslede ikke 30 BTC, Exchange svarer ikke

(Artiklen er opdateret, herunder udsagn fra BitMEX-talsmand, der forklarer refusionsprocessen)

Det er 17 dage, siden BitMEX oplevede en “nedetid” på deres servere, der afviklede millioner af handler på platformen, da prisen på Bitcoin (BTC) futures faldt til $ 3.800-regionen. Handlende over hele linjen har klaget over, at deres handler blev afviklet unormalt, og der er endnu ikke tilbudt nogen refusion.

En erhvervsdrivende hævder at have mistet 30 BTC i en kort handel med børsen kun tilbagebetaling af en brøkdel af handlen (margin), i alt 0,9242 BTC.

Trader mister over $ 150.000 i 12. marts BitMEX fiasko

I en eksklusiv e-mail sendt til vores Coingape-team hævder en erhvervsdrivende, at BitMEX-“nedetid”, som tidligere blev rapporteret som et DDoS-angreb, fejlagtigt afviklet tæt på 30 BTC (ca. $ 150.000 på likvidationstidspunktet). Mens BitMEX gav en lang, men let fyldt forklaring til hvad der skete på deres platform den 12. marts &13, er der stadig en bitter smag for forhandlere som denne, der mistede deres investering og ikke fik nogen refusion.

E-mailen læser,

”Jeg kom ind i min korte position ved 4900 med likvidationsprisen sat til $ 5.100. Før [BitMEX] nedetid svingede prisen omkring $ 3605, ”skrev den koreanske baserede erhvervsdrivende. “Omkring 11.55, da nedetid opstod, blev min konto sparket ud.”

BitMEX-nedetid oplevet mellem den 12. marts (Billede: BitMEX)

Når systemet blev operationelt på mindre end en time, fandt den erhvervsdrivende, at hele positionen var likvideret, hvor kun marginpositionen var tilbage – 0,9242 BTC (~ $ 4,700). Dette er en enorm forskel fra de 10 BTC (i det mindste), der skulle have været på hans konto, hvis stoptabet trådte i kraft.

Billede, der viser likvidationsprisen for handelen til $ 4.488 USD

På trods af at et stoptab blev sat til $ 4.488 (som vist på billedet ovenfor), blev handlernes position likvideret til $ 5.100, hvilket rejste spørgsmål om, hvorfor BitMEX ikke stoppede handlen eller i det mindste tilbagebetalede den erhvervsdrivende for deres egen fejltagelse.

“Jeg fandt rekord og diagrammer, min position blev likvideret med markpris ($ 5100). På det tidspunkt nåede indeksprisen kun $ 4100.”

Billede, der viser den falske likvidationspris for short trade til $ 5.112

Og efter at have sendt masser af billetter og klager til børsen i et forsøg på, at de skulle undersøge handlen, blev der sendt et kort og nedslående svar den 21. marts:

“Vi ved, at nogle brugere ikke kan kontrollere under nedetid, men ingen refusion”

Den erhvervsdrivende fortsatte med at plage børsen for en forklaring og en tilbagebetaling, men ingen blev tilbudt med det eneste svar fra BitMEX-teamet, der blev sendt den 30. marts med læsning:

“Vi undersøgte alle dine [krav], men beklager, ingen grund til refusion.”

BitMEX: “Vi gennemgår alle brugere, der er likvideret”

Børsen har reageret på de krav, der blev tilbudt af BitMEX om, at børsen på linje med resten af ​​markedet stod over for et “volumenhit” den 12. mar. & 13 fører til de uheldige begivenheder, men følger nøje med forhandlere – inklusive denne specifikke bruger.

En erklæring fra BitMEX læser,

”Vi har direkte kontakt med enhver BitMEX-bruger, der befandt sig i likvidation under nedetid den 13. marts, herunder levering af rettidige refusioner, hvor det er relevant. Vi gennemgår også alle vores interaktioner med denne specifikke bruger. Markeder generelt – både traditionelle og kryptokurrency – har set volumener ramt, da forhandlere finder vej gennem det ukendte vand i de seneste uger. Åben interesse på BitMEX XBTUSD-markedet, som stadig er den mest likvide på verdensplan, er påvirket i tråd med det, vi har set på markedet. ”

Er brugernes tillid til BitMEX faldende?

Dette var ikke den eneste klage, som BitMEX modtog på deres likvidationer. En række handlende har vedvarende klaget som den nedenfor.

Situationen med #Bitmex nærmer sig slutningen. Jeg vil ikke skrive længere op. Jeg er udmattet med deres mentale gymnastik. Dette vil være min sidste tweet på denne konto. Find mig på @SimpelAlpha. https://t.co/D2KFa02oIq

– Sim (@_simpelyfe) 26. marts 2020

For at være retfærdig gjorde BitMEX faktisk refundere nogle af de handlende men tilliden til platformen har fået et hit som den engang nummer én BTC Futures platform, der i øjeblikket ligger bag Binance, Huobi og OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me