Paxful on vertaisverkoston salausvaihto, joka on nyt Intian suurin P2P-markkinapaikka!

Kun kryptovaluutan käyttöönotto kasvaa kehitysmaissa, vertaisvaihdon tarve on ilmeisempi, jotta voidaan helpottaa Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin jne. Ostamista ja myyntiä. Paxful, yksi maailman suurimmista P2P-salauspörsseistä, Tavoitteena on tarjota käyttäjille parhaita palveluja salauksen käyttöönoton edistämiseksi maailman kehitysmaissa Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa..

Paxful on johtava vertaisverkko-Bitcoin-vaihto, joka lanseerattiin vuonna 2014 EasyBitz-nimellä. Sen avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä BTC: tä käyttämällä erilaisia ​​maksutapoja, kuten pankki- ja pankkisiirrot, Paypal, Venmo, MPESA, Applen lahjakortit jne..

Hurmaava salauksenvaihto kehitysmaissa

Kryptovaluuttavaroista on tulossa useiden sijoittajien pääomavarat joko turvasatamana tai hajautusvarana niiden salkussa. Lisäksi sijoittajat kehitysmaissa ostavat Bitcoinia (BTC) ja vastaavia omaisuuseriä vähentääkseen rahalähetysten ulkomaille lähettämisen kustannuksia ja suojautuakseen hyperpaaluttavista valuutoista ympäri maailmaa..

Paxfulin ja yhden sen kilpailijoiden LocalBitcoinsin johtama P2P-salausvaihto keskittyy pääasiassa kehittyneeseen maailmaan, jonka avulla pankkitallennetut kansalaiset voivat ostaa ja myydä BTC: tä helposti ja tehokkaasti vertaisilta paikallisesti. Erityisesti Intia näkee valtavan määrän kryptovaluutta- ja blockchain-kiinnostusta, kun sen viikoittainen kokonaismäärä Paxfulilla kävi kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla viime viikolla.

Salausvaluutan käyttöönoton kasvu Intiassa

Salausvaluutan ja lohkoketjuteknologian yleinen kasvu Intiassa ei ole ollut muuta kuin merkittävää sääntelyn, teknologian ja markkinoiden näkökulmasta.

Vuonna 2018 maailman suurin demokratian keskuspankki, Intian keskuspankki (RBI), asetti salausvaluutoille yleisen kiellon drakoonisilla rangaistuksilla. Pankki- tai luottokortilla ja pankkisiirrolla tapahtuvaa salausta koskevissa ostoissa asetetut kalleimmat lait asettavat monet Intian käyttäjät kohti P2P-vaihtoa.

Huolimatta Intian korkeimman oikeuden päätöksestä, joka muutti perustuslain vastaiseksi ja nosti RBI-kieltoa, joka avasi maan keskitettyjen pörssien nousulle Bitcoin-markkinapaikoilla, P2P-pörssit menestyvät edelleen maassa.

Tähän mennessä Paxfulilla vaihdetut viikoittaiset volyymit vuonna 2020.

Paxful johtaa tällä hetkellä maksua, joka on suorittanut yli 18,81 miljoonaa dollaria BTC-kaupoissa alustalla vuoden 2020 alusta lähtien.

Paxful asettaa ennätyksellisen korkean viikkomäärän Intiassa

Kaavioiden mukaan UsefulTulips.org, Paxful on nyt Intian suurin peer-peer-salausvaihto vuonna 2020 tapahtuneen nousun jälkeen. Ainoastaan ​​viimeisten yhdeksän kuukauden aikana P2P-pörssi on kasvanut yksinumeroisesta markkinaosuudesta johtavaksi toimialan voittaneen hallitsevan kilpailijan LocalBitcoinsissa ja muut Intian markkinajohtajat.

Intia on Aasian / Tyynenmeren alueen toiseksi suurin Bitcoin P2P -markkina, joka on jäljessä vain Kiinasta, sillä Paxfulin nopea markkinaosuus maassa asettaa sen polulle haastamaan Kiinan.

Paikalliset Bitcoins vs Vaikeutettu kasvu vuodesta 2015

Vuoden 2020 ensimmäisen 21 viikon aikana pörssi on tallentanut vähintään miljoona dollaria viikkovolyymeina 34 prosenttia ajasta. Toukokuun alusta lähtien viikoittain vaihdetut Bitcoin-volyymit ovat asettaneet kolme peräkkäistä kaikkien aikojen korkeinta tasoa – toukokuussa 17 päättyvä viikko – ja tallentaneet yhteensä 1,521 miljoonaa dollaria (ATH).

Pörssi tarjoaa käyttäjille nopean tavan vaihtaa Intian rupiat Bitcoiniksi ja päinvastoin yhdistämällä eri ostajat ja myyjät likvideillä markkinoilla. Joten miten voit liittyä Paxful-liikkeeseen ja ostaa ja myydä BTC: tä helposti INR: lle?

Kuinka ostaa ja myydä BTC Paxfulissa

Jos sinulla ei ole Paxful-tiliä, sinun on luotava tili ja kirjauduttava sitten tilillesi. Seuraa alla olevia ohjeita.

  1. Mene virkamiehen luo Paxful-verkkosivusto.
  2. Valitse yläosan välilehdessä olevista painikkeista “Osta Bitcoin” tai “Myydä Bitcoin”.

  1. Valitse “Intian rupia” -vaihtoehto ja etsi parhaita tarjouksia ja maksuvaihtoehtoja, jotka käyttäjät tarjoavat tulevalta sivulta.

HUOM: Muista tarkistaa tarkasti myyjän tai ostajan maine ennen kaupan aloittamista, tarkastele kaikkia yksityiskohtia huolellisesti ja varmista, että myyjäsi on käytettävissä.

  1. Valitse haluamasi tarjous ja aseta summa, jonka haluat ostaa.
  2. Jos olet tyytyväinen annettuihin ehtoihin, napsauta Hyväksy ehdot ja osta bitcoineja nyt -painiketta.
  3. Tuloksena oleva sivu tarjoaa keskusteluruudun ostajan ja myyjän välillä tietojen jakamiseksi.
  4. Kun olet lähettänyt maksun, napsauta “Maksettu” -painiketta saadaksesi Bitcoins.

Vaihto asettaa kuitenkin rajoituksen määrille, joita voit käydä kauppaa, ellei sitä ole vahvistettu. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja henkilöllisyystodistuksesi kaupankäyntirajojen nostamiseksi.

Johtopäätös

Paxfulin kasvu Intian salausyhteisössä ja sen sadat maksuvaihtoehdot tarjoavat vaihdolle villin kilpailuedun sen kilpailuun nähden. Nopeat ja halvat osto- ja myyntitoiminnot tekevät Paxfulista ihanteellisen P2P-vaihdon saadakseen pala Bitcoinia Intiassa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me