Tasapainokumppanit Chainlinkin kanssa hintaorakleista

mainos Phemex

Tasapaino on innoissaan voidessaan ilmoittaa kumppanuudestaan Ketjulinkki. Tämä yhteistyö mahdollistaa hintasyötteet. Nämä julkaistaan ​​ensin Polkadotilla Equilibriumin vakiomallien suhteen, jonka jälkeen tulevat sen lainat ja synteettiset varat. Ymmärtääksesi nämä keskinäiset suhteet voit lukea tasapainosta Tunnustalous

Chainlink on hajautettu oracle-verkko, joka mahdollistaa älykkäiden sopimusten pääsyn turvallisesti ketjun ulkopuolisiin tietosyötteisiin, web-sovellusliittymiin ja perinteisiin pankkimaksuihin. Gartnerin kaltaiset parhaat riippumattomat tutkimusyhtiöt tunnistavat sen säännöllisesti johtajaksi blockchain-tekniikoissa. Chainlink tarjoaa suojatut ja luotettavat oraalit blue chip -yrityksille (Google, Oracle, Docusign, SWIFT) ja johtaville älykkäille sopimusten kehittämisryhmille.

“Odotamme tasapainon tarjoamista vankalla hintapisteillä, jotka tarjoavat reaaliaikaisia ​​arvioita DeFi-alustallaan käytetyistä varoista.” sanoi Chainlink-liiketoiminnan kehityksen johtaja Daniel Kochis. “Chainlinkin korkealaatuinen data ja hajautettu oracle-infrastruktuuri takaavat, että kaikki hintasyötteet ovat erittäin tarkkoja, saatavilla ja vastustuskykyisiä manipuloinnille, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden luotettavaan vuorovaikutukseen Equilibriumin DeFi-protokollien kanssa.”

Katsotaanpa tarkemmin Equilibriumin tuotteita, jotta voimme nähdä, miten ne toimivat hintasyötteiden ja oraakkeleiden kanssa. 

Stablecoins

Stablecoinien tarkoitus on vähentää digitaalisten hyödykkeiden hintoihin liittyvää volatiliteettia. Ne ovat hajautettuja ja silti joustavia markkinoiden vaihteluita vastaan, joita täydentävät Equilibriumin ainutlaatuinen riskienhallintajärjestelmä ja ohjelmallinen korko. Stablecoin-oraakelit syöttävät hintatietoja valuuttakurssistaan ​​Yhdysvaltoihin älykkäisiin sopimuksiin jatkuvasti lähes reaaliajassa. Ilman oraakkeleita ulkoisilla tietosyötteillä ei ole pääsyä estoketjuihin. Säännölliset nykyisen hinnan syötteet ovat välttämättömiä vankan sitomisen ja parinvaihtelun varmistamiseksi. Tasapainoa käyttämällä käyttäjät voivat tuottaa hajautetun stablekoinin valitsemassaan lohkoketjussa toimittamalla vakuuksia missä tahansa muussa valitsemassaan lohkoketjussa.  

Lainanotto / lainaus

Tasapaino mahdollistaa ei-vapausrangaistuksen, usean omaisuuden, ketjujen välisen luotonannon. Käyttäjät voivat käyttää monen omaisuuden vakuuskoria lainatakseen sekä vakiomallia että tärkeimpiä salausvaroja Tasapainosta. Chainlink antaa Tasapainolle pääsyn hintasyötteisiin hajautettujen salausvarojen arvosta jatkuvasti tehdäksesi markkinasisällön järjestelmän lainasalkusta. 

Tasapainon hintojen löytämisjärjestelmä, jota myös Chainlinkin hintasyötteet helpottavat, varmistaa ratkaisevan osan järjestelmän kokonaisvakaudesta. Kun lainanottajat ottavat lainaa ja hinnat vaihtelevat, järjestelmästä voi tulla riskialttiin: korkohinnoittelu sopeutuu ajamaan koko järjestelmän järjestelmän ennalta määriteltyyn likviditeettitavoitteeseen. 

Synteettiset varat

Synteettiset varat ovat sekoitus varoja, joilla on sama arvo kuin toisella omaisuuserällä. Hintasyötteiden perusteella käyttäjät voivat tuottaa valitsemiaan synteettisiä hyödykkeitä ja käydä niitä kauppaa hajautetusti Equilibriumin substraatilla. 

Asiakkaat voivat laskea synteettiset omaisuutensa toisen käyttäjän vastuuksi, mikä ottaa käyttöön murto-osuustoiminnon, jonka avulla voimme laajentaa ja hyödyntää näiden varojen tarjontaa. Tämä on samanlainen kuin maailmanlaajuisen pankkijärjestelmän harjoittama osamääräinen varapankkitoiminta. Synteettiset varat voidaan vaihtaa helposti ilman ketjun tilauskantaa ja vastaavaa moottoria. Tämä muodostaa periaatteessa yhdenlaisen omaisuuden tai velan vaihdon toiseen.

Kuinka tasapaino ja ketjuyhteys toimivat

Tasapaino

Chainlinkin moduulin ansiosta, joka mahdollistaa integroinnin muihin Polkadot-substraatille rakennettuihin projekteihin, sen oraakkeleiden integrointi on helppoa. Tasapaino käyttää Chainlinkin oraakkelavaa oman substraatinsa sisällä. Siellä on sallittujen luettelo solmuista / validoijista, jotka syöttävät hintoja Chainlinkin luotettavista lähteistä.

Myöhemmin, kun laskuvarjohyppyjä ilmestyy Polkadotiin, Tasapaino integroituu Chainlink-laskuvarjohyppyyn käyttämällä ketjujen välistä viestintää perustamalla viestikanavat kahden ketjun välille.    

Tasapainon toimitusjohtaja Alex Melikhov uskoo siihen, “Oracle-ratkaisullaan Chainlink johtaa hajautettujen tietosyöttöjen tietoturvaa ja yksityisyyttä ja on avainasemassa helpottaessamme näkemystä monen omaisuuden, vapaudenhoidon ulkopuolisesta likviditeetistä.”

Tietoja tasapainosta

Tasapaino on ensimmäinen hajautettu ketjunvälinen rahamarkkinat, joka yhdistää yhdistetyn luotonannon synteettisten varojen tuottamiseen ja kaupankäyntiin. Tasapainon on tarkoitus avata DeFi-markkinoiden valtava potentiaali ja tulla sen ykkössovellukseksi tarjoamalla poikkeuksellisia palveluja aikaisemmin eristettyjen tärkeimpien salaustuotteiden käyttäjille. Vierailla: tasapaino.io

Tietoja Chainlinkistä

Chainlink on yleisimmin käytetty ja turvallisin tapa hallita universaaleja älykkäitä sopimuksia. Chainlinkin avulla kehittäjät voivat yhdistää minkä tahansa estoketjun korkealaatuisiin tietolähteisiin muista lohkoketjuista sekä reaalimaailman tietoihin. Sadan tuhannen ihmisen globaalin, hajautetun yhteisön hallinnoima Chainlink esittelee oikeudenmukaisemman mallin sopimuksille. Sen verkosto turvaa tällä hetkellä miljardeja dollareita älykkäille sopimuksille muun muassa hajautetussa rahoitus-, vakuutus- ja peliekosysteemissä.

Sadat organisaatiot luottavat Chainlinkiin lopullisen totuuden toimittamiseen turvallisten, luotettavien tietosyötteiden avulla. Lisätietoja on osoitteessa ketju.linkki.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me