ICO Market Watch: Nøgleregler og lande, du skal se, inden du starter en ICO

ICO Market Watch- Okay! Så du har besluttet at starte en ICO, men den nylige panik skabt af SEC, der forbyder i Kina osv., Gør dig skeptisk.

Nå denne artikel hvis for dig. Vi ser først på vigtige regler, der pålægges af regeringen. og gennemgå synspunkter fra få lande, der offentligt har afgivet en offentlig erklæring om ICOs nuværende status.

Bare et lille resumé af ICO’er for at bringe alle på samme side!

Hvad er ICO’S- ICO Market Watch:

Indledende møntoffer eller den ICO‘S svarer til børsintroduktioner eller crowdfunding at skaffe de nødvendige midler til at starte en virksomhed. Ligesom kryptokurverne er de uregulerede og gennemføres for at skaffe penge til et nyt kryptokurrency-venture, ligesom du ville starte en familievirksomhed og bede dine pårørende om at samarbejde med penge i bytte for mulige fremtidige afkast. I en typisk ICO-kampagne gives en procentdel af den nye kryptokurrency til de tidlige støttemænd af projektet i bytte af penge eller andre kryptokurver, men normalt til Bitcoin.

Hvorfor investor investerer i ICO’er?

De, der investerer tidligt i operationen, er motiverede til at investere i den nye kryptovaluta i håb om, at planen bliver vellykket og rentabel, efter at den er lanceret, hvilket kan oversætte til en højere kryptovalutaværdi end hvad de investerede i den på det tidspunkt, hvor projektet blev startet. Et eksempel på et vellykket ICO-projekt, der var rentabelt for de tidlige investorer, er Ethereum, der har Ethers som sine crpto-mønter. I 2014 blev Ethereum blev startet, og dens ICO rejste $ 18 millioner i Bitcoins med en sats på $ 0,40 pr. Ether. Projektet gik live i 2015 og havde i 2016 en etherværdi, der værdsatte så højt som $ 14 med en kapitalisering på over 1 mia. $, Hvilket gjorde mange millionærer.

Hvorfor skal du være forsigtig?

  • Bedrageri ICO’er

Selvom der har været mange vellykkede ICO’er, og de er indstillet til at være forstyrrende innovationsværktøjer i de kommende tider, er nogle ICO-kampagner falske. Da disse indsamlingskampagner ikke er reguleret af nogen finansiel lovgivning, inddrives midler, der er gået tabt som følge af disse svig, aldrig.

  • ICO er forbudt af Kina og S. Korea

Efter få sådanne tilfælde af svigagtige ICO’er er holdningerne blevet hårdere om dem på grund af de risici, der er forbundet med denne investeringsmulighed. Mens Bitcoins pris fortsætter med at bryde rekorder, når du hører flere og flere af dine venner lægge penge i Bitcoins hver dag, har Kina og Sydkorea forbudt ICOs og Japans opfattelse af at skifte mening om disse altcoins fører til, at andre større økonomier også tager aggressiv position i advarer deres borgere om at beskytte dem mod sådanne tvivlsomme investeringer.

  • ICO-regler

ICO’er har også startet selvreguleringer. Blockchain-platformbølgerne har samarbejdet med markedsaktører som Deloitte, Ethereum-kompetencecentret og ICO-styrende fundament for at starte selvregulering. Denne selvregulering vil dække legaliteter som beskatning, regnskab, kende din kunde eller KYC og andre sådanne omhu for at afbøde bedrageri ICO’er, der ikke er andet end en lovgivningsmæssig løsning til at søge lave beløb fra offentligheden uden regler og regler for en traditionel børsintroduktion.

  • Hvordan forskellige lande behandler ICO’er?

Den Europæiske Union tillader ICO’er, hvis de overholder hvidvaskning af penge, KYC-politikker og andre ICO-forretningsregler og licenser. Canada ser på børsintroduktioner fra sag til sag, Kina og Sydkorea har forbudt ICO’er helt, idet Kina beder alle penge indsamlet af ICO om at blive refunderet fuldt ud. I Amerika er det ICO’er skal være registreret og licenseret med det føderale agentur SEC på samme måde som om de ikke var ICO’er. Nogle stater har yderligere begrænsninger, der inkluderer endda krav om indskud hos dem af samme eller mere værdi end ICO. UK har udsendt investoradvarsler mod ICO’er, men tillader dem indtil videre. Schweiz tillader ICO’er, men den schweiziske tilsynsmyndighed for finansmarkeder eller FANMA undersøger ICO for mulige overtrædelser af enhver lov.

Kilde: https://www.linkedin.com/pulse/asiapacific-crypto-currency-ico-legislation-heatmap-xie/?articleId=6348357279833817088

Singapore tillader ICO’er, men fremtidige begrænsninger er sandsynlige, det siger, at kapitalmarkedsprodukter inklusive altcoins kan være reguleret under MAS. Japan udarbejder regler for at regulere dem og udsender allerede investoradvarsler. Israel tillader også ICO’er, men deres Securities Authority beslutter, om ICO’er skal reguleres eller ej. Tyskland tillader ICO’er, men advarer investorer om den involverede risiko, det forventer også, at ICO’er overholder eksisterende regler for bank-, investerings- og handelshandlinger. Thailand, Honk Kong og Filippinerne har også tilladt ICO’er med den advarsel, at de kan blive reguleret i fremtiden, mens Australien er det første land, der formelt har reguleret ICO’er. De kræver, at ICO’er overholder selskabshandlinger.

Når kryptovalutamarkedet stiger, skal du ikke blive overrasket, hvis ICO’erne er begrænset næsten som børsintroduktioner ‘i de fleste af de store økonomier.

Hvad synes du om ICOs fremtid, så lad os vide det i nedenstående kommentarer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me