NASDAQ klar til notering og handel med Bitcoin, Ethereum og andre kryptoer inden 2019

reklame Phemex

NASDAQ har også tilsluttet sig løbet af kryptoløb, mens verden afventer ICEs nye venture, Bakkt, der udrulles til at være den første føderalt regulerede børs. SEC har afvist så mange Bitcoin ETF på næsten 2 år, og hver afvisning havde et punkt til fælles i dem alle, at der ikke er nogen føderalt drevet børs, der viser bitcoins og andre kryptoer. Mens langsomt alle andre afvisningssteder har fundet et svar, synes denne “grund til afvisning” snart at kunne svares af NASDAQ.

Første bevægelsesløb for at fange institutionel bevægelse ind i kryptoøkosystemet

Hvis man skal tro på kilder NASDAQ forsøger at være den første motor i krypteringsudvekslingsstyring, ordreudførelse og i spidsen for institutionel bevægelse ind i kryptoøkosystemet. Mens der har været meddelelser om andre overskrifter forbundet med globale børser, der kommer ind i kryptovand via partnerskaber og futureshandel; NASDAQ kan muligvis bare gå all in. Den berømte aggressive og teknologisk kyndige NASDAQ ser ud til at skabe en vej for kryptoer, der skal noteres og handles på den rette børs.

Selvom der ikke har været nogen meddelelse som sådan, men en insiderkilde fra NASDAQ, informerede ICO Journal tæt på denne udvikling om, at verden ifølge planerne og tidslinjer snart kan se, at Bitcoin og Ethereum bliver noteret og handles på NASDAQ.  

Citat fra kildebeskrivelsen til ICO Journal

”Samtalen omkring notering af mønter har centreret sig om, hvordan de klassificeres ud fra et lovmæssigt synspunkt. Som du kan forestille dig, er vores lederskab tæt forbundet med rumlen i SEC og CFTC omkring kryptoer og hvad der forventes i de næste 3-6 måneder. Selv med de længste tidsrammer forudsat, vil der blive givet nogle vejledninger, og jeg forventer, at vi vil handle hurtigt. Rammen (to forskellige sæt af rammerne baseret på to forskellige lovgivningsmæssige resultater) er allerede blevet lagt for at skabe en separat silo til møntfortegnelser og et robust handelsapparat. Når du laver matematikken her, skal du kigge efter tilsynsmyndigheder, der kan give vejledning i 1. kvartal af 2019, og en meddelelse og en ‘møntudveksling’, der enten vil blive annonceret eller lanceret i 2. kvartal 2019. “

NASDAQ var efter sigende vært for et lukket dørmøde i sidste måned i Chicago, der omfattede repræsentanter fra omkring et halvt dusin virksomheder, herunder Gemini og andre cryptocurrency-udvekslinger. Ifølge rapporter fra Bloomberg var fokus for samlingen at tilskynde branchen til at arbejde hen imod at forbedre image af kryptokurrency ved at validere dens potentielle rolle på globale markeder..

I november 2017 afslørede en Wall Street Journal-rapport, at NASDAQ og Cantor Fitzgerald & Co. vil liste bitcoin-futures inden for første halvdel af 2018. Da planen ikke gik denne gang, ser det ud til, at Nasdaq ville komme ud af alle kanoner, der flammede.

Læs også: US Federal Reserve of St. Louis ‘Bullish Views on Bitcoin: Cool Feature, Value & Bliver guld

Løbet blev lige hårdt for traditionelle udvekslinger

Mens NASDAQs officielle meddelelse stadig afventede, havde Intercontinental Exchange – handelskolossen, der ejer New York Stock Exchange og andre globale markedspladser – tidligere i denne måned meddelt, at de danner et nyt selskab ved navn Bakkt. Det nye venture, som forventes at starte i november, vil tilbyde et føderalt reguleret marked for Bitcoin. Med oprettelsen af ​​Bakkt sigter ICE mod at omdanne Bitcoin til en pålidelig global valuta med bred anvendelse.

Denne nyhed blev efterfulgt af Tysklands næststørste børs, Stuttgart Börse, der også afslørede planer om at udvikle en ny platform for Initial Coin Offerings (ICO) såvel som en multilateral krypto-handelsplads.

I juli i år havde den schweiziske børs, SIX også annonceret sine planer for ny markedsinfrastruktur, der var designet til kryptokurver som bitcoin og hovedsageligt vil være baseret på Blockchain-distribueret ledger-teknologi og vil tilbyde integrerede tjenester efter transaktion som afvikling af aftaler og aktiver forældremyndighed

Nå som disse store teknologikyndige udvekslinger kommer ind i kampen for kryptooversigter, ser deres kryptosfære ud til at udvikle sig og modnes. Dette ville helt sikkert reducere prismanipulationen og sikkerhedsmæssige bekymringer, der gør det sikrere for institutionelle penge at være sikrere.

Absolut en løsning, SEC måske leder efter. Det ser ud til at være indstillet til, at en Bitcoin ETF-ansøgning accepteres i 1. kvartal 2019? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me