Andreas Anotonopouloss tjekliste til at spotte en ægte kryptovaluta

Kryptomarkedet er i øjeblikket hjemsted for tusinder af nye valutaer, men legitimiteten af ​​disse forbliver usikker. Andreas M. Antonopoulos, fremtrædende Bitcoin-talsmand, delte en video, der detaljerede om identifikation af en kryptovaluta.

‘Cryptocurrency is a Marketing Term’

Andreas AntonopoulosKilde

Kryptovalutaindustrien har været vidne til fødslen af ​​flere nye mønter. Bitcoin, den første kryptokurrency, der blev droppet på markedet. Næsten 12 år i den finansielle verden forbliver Bitcoin stadig på toppen. Imidlertid kommer de fleste af de andre kryptokurver på markedet og hævder at opfylde manglerne ved Bitcoin. Mens nogle hævder at tilbyde hurtigere transaktioner, og nogle få andre som Monero tilbyder bedre privatliv. Listen fortsætter, da næsten alle i marken har haft øje med oprettelsen af ​​en bedre Bitcoin.

Bitcoin-evangelist, Andreas Antonopoulos offentliggjorde en video på hans YouTube-kanal Bitcoin Q&A, med titlen ‘Hvad gør en valuta til en kryptovaluta?’ I denne video påpegede Antonopoulos, at der ikke er en lovbestemt definition af spørgsmålet “Hvad er en kryptovaluta?”

Cryptocurrency har udviklet sig til et markedsføringsudtryk, der antyder, at enhver valuta baseret på kryptografi af visse individer kan kaldes cryptocurrency. Dette giver dog næppe nogen oplysninger om kryptovalutens opholdssted og genkender endda ikke, om kryptokurrency er interessant.

Andreas Antonopoulos ‘tjekliste til identifikation af en kryptovaluta

For at overvinde besværet med at identificere den ‘interessante faktor’ ved en kryptokurrency har Antonopoulos formuleret en tjekliste. Denne tjekliste er en liste, som Bitcoin-læreren efter sigende også har forsøgt at popularisere.

1. Kryptovalutaer er decentraliserede

Kryptovalutaer er decentraliseredeKryptovalutaer er decentraliserede

Decentralisering er et af de mest almindelige udtryk, du vil støde på, hvis du har været en del af kryptosamfundet. Årsagen til oprettelsen af ​​den første kryptovaluta var at undslippe centraliserede blokader. Antonopoulos på sin liste påpegede, at en kryptovaluta skulle være tilgængelig for alle uden behov for autorisation eller kontrol.

Antonopoulos tilføjet,

“Kan enhver computer på det åbne internet blot oprette forbindelse til netværket og være en del af det og deltage i netværket?”

Dybest set kan alle, hvor som helst, eje kryptokurver og sende dem til nogen uden nogen tredjepart eller mellemmand. 

2. De er uden grænser

Kryptovalutaer er uden grænserKryptovalutaer er uden grænser

At være grænseløs har været en af ​​de faktorer, som enhver kryptokurrency skal prale af. Fra småskala til storskala grænseoverskridende betalinger koster en ublu mængde penge på grund af valutakurser og vekselformidlere.

Et system, der kan tilgås fra alle dele af verden af ​​enhver på et givet tidspunkt, er det, der gør en kryptokurrency virkelig kantløs, antyder Antonopoulos.

3. De er neutrale – ingen bias!

Kryptovalutaer er neutraleKryptovalutaer er neutrale

Et system, der ikke diskriminerer transaktioner baseret på kildedestination, værdi eller endda dets formål, anses for at være neutral. Ethvert system, der udfører en transaktion uden at tage hensyn til kildens oplysninger, klassificeres som en kryptokurrency.

For at eje en kryptokurrency har du ikke brug for en bestemt oprindelse, farve, kaste osv. Kilden er altid en offentlig nøgle!

4. De er uforanderlige – Sandheden hersker!

Kryptovalutaer er uforanderligeKryptovalutaer er uforanderlige

Størrelsen af ​​valutaens uforanderlighed er også en del af Bitcoin-advokatens tjekliste. Ved hjælp af Bitcoin som et eksempel foreslog Antonopoulos, at Bitcoins uforanderlighed var ret høj. Citerer det faktum, at dataene i Bitcoin-blockchain bliver uforanderlige efter seks bekræftelser. Da antallet af bekræftelser fortsætter med at stige, ville det være sværere at tilbageføre en transaktion, tilføjede han.

Når de er bekræftet, kan data om offentlig blockchain ikke ændres.

5. Offentlig verificerbar

Kryptovalutaer har offentlig overskriftKryptovalutaer har en offentlig hovedbog

Det sidste kriterium på listen er, om valutaen kan verificeres offentligt? Dette vil fokusere på revision af en transaktion eller netværkets gennemsigtighed. Offentlig tilgængelig hovedbog er kernen i enhver kryptovaluta, der giver den meget nødvendige gennemsigtighed og muliggør sporing af transaktioner.

I en offentlig blockchain som Bitcoin kan nogen læse / skrive, men ingen kan ændre noget i denne hovedbog, og derfor fungerer den som en enkelt sandhedskilde for alle parter i transaktion.

Bitcoin er standardbenchmarket

Bitcoin betragtes utvivlsomt som standarden for alle kryptokurver, og Antonopoulos afslørede sin tilbøjelighed til mønten, da han anser den for at være forskellig fra resten. Antonopoulos foreslog dog, at mønter, der ikke markerer alle kategorier på denne liste, ikke skal fjernes fra deres etiket for at være en kryptokurrency, da nogle få andre måske finder dem interessante. På trods af dette foreslog Bitcoin-talsmanden, at mønter, der ikke opfylder disse kriterier, mere er en “inkrementel innovation.”

Han uddybede et lukket og kontrolleret system,

“For mig er det mere som en database og ikke særlig interessant i sin teknologi og bestemt ikke særlig interessant i dens politiske og sociale implikationer.”

Hver industri har sin egen andel af udnyttere, og kryptovalutaindustrien har dem i overflod. Kryptomarkedet består af 5.000 altcoins, og de fleste af dem er falske. Antonopouloss tjekliste kunne bruges som din egen for at undgå falske og svindelige kryptokurver.

Fortæl os, hvad du synes er en kryptovaluta?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me