Cboes VanEck Bitcoin ETF har stadig en chance efter SEC afviser Winklevoss ‘forslag

reklame Phemex

To dage efter udsættelse af beslutningen om Direxions Bitcoin (BTC) ETF-forslag og fem andre bitcoin-ETF’er indgivet af NYSE Arca, Inc, er SEC kommet ondskabsfuldt denne gang, da det knuste drømmen om Winklevoss-tvillinger om at lancere en bitcoin-ETF. Dette er anden gang på to år, at Winklevoss tvillings ansøgning afvises.

Nu vil alle øjne være rettet mod CBOE-SolidX Bitcoin ETF, som skal være næste i køen for SEC til godkendelse. Selvom de præcedenser, som SEC sætter, ikke rigtig er positive, mener nogle eksperter stadig, at CBOE-ansøgning er noget, der kan blive godkendt.

Årsag til afvisning af Winklevoss-ansøgning

Kendelsen siger, at en af ​​hovedårsagerne til, at applikationen blev afvist, er det faktum, at det ikke kunne etablere et middel til overholdelse af, at bitcoinmarkeder ikke er genstand for svig eller manipulation. Kommissionen mente også, at ansøgningen også skal demonstrere, hvordan den kan komme ind i en overvågningsdelingsaftale med et reguleret, bitcoin-relateret marked af betydelig størrelse, ligesom tidligere godkendte råvaretillids-ETP’er gør.

Forslaget understøttede heller ikke en konklusion om, at markederne for bitcoin eller derivater på bitcoin er regulerede markeder af betydelig størrelse. For at citere fra ordren har Kommissionen erklæret det

Mens Kommissionen konkluderer, at BZX skal demonstrere evnen til at indgå en overvågningsdelingsaftale med et reguleret marked af betydelig størrelse relateret til bitcoin, og mens denne faktor stærkt understøtter afvisning af BZXs foreslåede regelændring, beder de andre faktorer BZX Kommissionen om at veje støtter også afvisningen af ​​den foreslåede regelændring.

Selv i betragtning af disse andre faktorer finder Kommissionen ikke, at BZXs foreslåede regelændring er i overensstemmelse med Exchange Act, afsnit 6 (b) (5), krav om, at reglerne for en national værdipapirudveksling skal udformes “for at forhindre falske og manipulerende handlinger og praksis “og” for at beskytte investorer og den offentlige interesse.

Læs også: Hvis CBOEs Bitcoin ETF bliver afvist, vil det opløfte de rasende tyre?

Hvorfor CBOE stadig har en chance

Da SEC gang på gang har været detaljeret, at bitcoin-børser er for små og ikke giver sikkerhed mod svig og manipulation, er beskyttelsen af ​​investorer, især små detailinvestorer, i fare. Investorbeskyttelse ser ud til at være nøgleprioriteten for SEC.

Ser man på alle afvisningspunkter, afvises CBOE-SolidX-applikationen ser ud til at opfylde et stort antal forespørgsler. Ikke bare at det også har sørget for at sikre investorer, hvis noget går galt, som SEC forudser, mens de afviser de fleste ansøgninger. CBOE har taget sig af visse nøglebetingelser i opbygningen af ​​sin applikation og ser ud til at have lært af enhver afvisning, der er udført af SEC. Hvis vi analyserer applikationen, ser sagen for CBOE stærk ud, hvilket inkluderer

  • Historik om succes med SEC (veletableret, anerkendt og reguleret børs, først godkendt til BTC-futures)
  • VanEck er en prisvindende og anerkendt investerings- og pengeforvalter
  • De digitale aktiver er forsikret for op til 125 millioner dollars (eller mere efter behov) af forskellige forsikringsselskaber
  • Sikkerhed og teknisk ekspertise inden for blockchain og kryptokurver fra SolidX
  • Målretning med høj nettoværdi for enkeltpersoner / fonde (hver aktie svarer til 25 bitcoins ~ $ 165.000 USD @ $ 6.500 / BTC). Dette holder detailinvestoren i skak, som SEC er bekymret for.

CBOE mener, at tilbud om ETF-produkter ville være gavnligt for branchen og markederne med angivelse af:

“Denne tilgang vil give investorer mulighed for at få eksponering for mere modne kryptokurver gennem ETP’er uden yderligere komplikationer og risici på spotmarkedet og bidrage til at sikre, at de amerikanske kapitalmarkeder forbliver grobund for kapitaldannelse og finansiel innovation”

I et andet interview havde Chris Concannon, præsident for CBOE også nævnt

“I betragtning af at amerikanske investorer helt klart allerede har adgang til disse uregistrerede finansielle produkter, mener vi også, at investorer betjenes bedre af produkter, der handles på et reguleret værdipapirmarked og beskyttes af solide værdipapirlove”

Mens CBOE og Bitcoin (BTC) har en succeshistorie, og at bemærke, at dets eneste CBOE-ansøgning søger SEC offentlighed, hvilket antyder, at den overvejer at godkende anmodningen om notering af Bitcoin ETF.

Vil SEC overveje CBOE-applikation og åbne døre til kryptokurrencybaseret ETF? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me