Covestingistä tulee yksi ensimmäisistä yrityksistä maailmassa, joka saa DLT-lisenssin

Kryptovaluuttakauppapaikka Covesting on tullut yksi ensimmäisistä yrityksistä maailmassa, joka on saanut hajautetun kirjanpitoteknologian lisenssin (DLT) Gibraltarin sääntelyviranomaisilta. Alusta valmistautuu virallisen lanseerauksensa ensimmäiseen vaiheeseen, ja tämän lisenssin vastaanottaminen vahvistaa, että alusta on täyttänyt kaikki sääntelyviranomaisten asettamat korkeat vaatimukset. Covesting tarjoaa käyttäjille uuden tyyppisen salauksen valuutan kaupankäyntialustan, joka on täynnä ominaisuuksia, jotka viime kädessä nostavat rimaa koko kryptovaluutta-teollisuudelle.

DLT-lisenssin tarjoaa Gibraltar Financial Services Commission (GFSC), ja se on heidän tapa varmistaa, että DLT-tekniikan tai taloudellisten siirtopalvelujen käyttöön liittyvät yritykset täyttävät tiukat sääntelypuitteet, joiden tarkoituksena on suojata asiakkaita ja vähentää laitonta taloudellista toimintaa.

Gibraltarin kauppaministeri, kunnianarvoisa Albert Isola, kertoi Covestingin sitoutumisesta kryptovaluuttateollisuuden edistämiseen, sanonta:

“Covesting-tiimi on osoittanut syvän arvostuksensa tarpeesta kehittää kestävä blockchain-ekosysteemi, joka perustuu avoimuuden ja tehokkuuden periaatteisiin. Minuun on vaikuttunut joukkueen halu ja tavoite saavuttaa niin korkeatasoinen suojattu kaupankäynti. Tämänpäiväinen ilmoitus on osoitus heidän tähänastisista väsymättömistä ponnisteluistaan, ja odotan innolla, että foorumi etenee eteenpäin tulevina kuukausina ja vuosina. “

Liiketoiminta yrityksen kanssa, joka on saanut DLT-lisenssin, tarjoaa asiakkaille useita takuita heidän varojensa turvallisuudesta ja palvelun luotettavuudesta. Saadakseen DLT-lisenssin Covestingin oli osoitettava sääntelyviranomaisille, että ne täyttävät joukon tiukkoja yritysjohdon, pääomavaatimusten, turvallisuuden ja monien muiden periaatteiden sääntöjä, jotka varmistavat, että asiakkailla ei ole mitään ongelmia työskennellessään palvelun kanssa..

Sen lisäksi, että asiakkaille annetaan useita vakuutuksia, DLT-lisenssin saaminen antaa alustalle mahdollisuuden hyödyntää asiakkaita hyödyttäviä ominaisuuksia. Yksi merkittävä piirre Covesting-pörssissä on se, että se antaa käyttäjille viime kädessä mahdollisuuden tallettaa ja nostaa fiat-valuuttaa suoraan vaihtoon. Tämä ominaisuus on vain käyttäjien käytettävissä, koska Covesting saa käydä pankkisuhteita DLT-lisenssinsa saatuaan.

Kun uutiset salauksen valuutanvaihdon väärinkäytöksistä rikkovat usein, on tärkeämpää kuin koskaan löytää vaihto- ja johtoryhmä, jonka sääntelyviranomaiset pitävät korkeissa standardeissa. DLT-lisenssillä sääntelyviranomainen vaatii Covestingiä palkkaamaan riippumattoman tilintarkastajan ja suorittamaan vuosittaiset tarkastukset, jotka vahvistavat, että kaikki heidän liiketoimintakäytäntönsä ja politiikkansa täyttävät korkeat vaatimukset ja että koko henkilöstö täyttää tarvittavan pätevyyden.

Saamalla DLT-lisenssin sääntelyviranomaiset ovat myös havainneet, että johtoryhmä on luotettava ja että he ovat ottaneet käyttöön joukon sisäisiä käytäntöjä, jotka varmistavat, että kukaan tiimissä ei voi varastaa varoja. Asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että he ovat vähemmän todennäköisesti alustan hakkeroiden tai sisäisten poistumishuijausten uhreja, jotka ovat yleisiä kryptovaluutta-alalla.

Monet analyytikot uskovat, että seuraava kryptovaluuttamarkkinoiden härkätaistelu tapahtuu sen jälkeen, kun laitokset tulevat markkinoille, mutta teollisuus tarvitsee kipeästi hyvämaineista ja vaatimustenmukaista palvelua, joka tarjoaa sijoitusratkaisuja laitoksille. Täydellinen noudattaminen sääntelyviranomaisten kanssa tarjoaa enemmän vakuutuksia rahastoille, pankeille, välittäjille ja yhteisöille, että niiden varat ja sijoitukset ovat turvallisia.

Covestingin toimitusjohtaja ja perustaja Dmitrij Pruglo sanoi DLT-lisenssin vastaanottamisesta:

DLT-palveluntarjoajan lisenssin saaminen on valtava virstanpylväs meille yritykseksi ja yhteisöksi. Uuden standardin luominen salauksenvaihdolle, työskenteleminen säännellyssä ympäristössä, parhaiden käytäntöjen käyttö ja uuden teollisuuden vertailuarvon asettaminen ovat tavoitteita, jotka määritelimme itsellemme matkan alussa. Olemme iloisia siitä, että olemme rekisteröityneet ja saaneet toimiluvan Gibraltariin, jolla hallitus ja palveluntarjoajat tukevat teollisuutta. Se on uusi luku meille yritykseksi, ja olemme erittäin innoissamme siitä, että voimme edelleen nostaa teollisuuden rimaa ja tulla lopulta yhdeksi johtavista ja luotettavimmista kryptovaluutta-alustoista maailmassa.

Covesting etenee nopeasti, lyömällä kaikki heidän etenemissuunnitelmansa tavoitteet ja vaikuttamalla jatkuvasti koko kryptovaluuttateollisuuteen. Äskettäin projekti ilmoitti että heidän mobiilikauppasovelluksensa on saatavana Apple App Storesta, jolloin käyttäjät voivat saada kaikki alustan tarjoamat edut mobiililaitteidensa mukavuudesta.

Pörssi järjesti myös kaikkien aikojen ensimmäisen kauppakilpailun 23. lokakuuta, ja kilpailijan menestys sivutuotteista huolimatta on osoittanut, kuinka kannattavaa kaupankäyntiä Covesting-alustalla voi olla.

Covesting on tällä hetkellä yksi cryptocurrency -yhteisön mielenkiintoisimmista projekteista, ja heidän DLT-lisenssinsä vastaanottaminen auttaa keventämään projektia uusille korkeuksille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me