Bitcoinpaygate baner vejen for at promovere Bitcoin til forbrugere

Bitcoinpaygate

Der er stadig behov for, at industrier tager et skridt fremad for at fremskynde Bitcoin-adoption på trods af væksten i Bitcoin udveksling markeder og Bitcoin tegnebog service-udøvere.

Bitcoinpaygate-administrerende direktør Christian Kirk Zøllner mener, at flere virksomheder bør begynde at give forbrugerne flere betalingsmuligheder, herunder Bitcoin. Hans team forestillede sig en betalingsport til at ‘lette hurtigere adoption og bygge bro over teknologikløften til Bitcoin-kernen for slutkunder’, og det er præcis, hvad Bitcoinpaygate er i dag.

Hvordan vil du beskrive forholdet mellem din virksomhed og Bitcoin?

Vi er først og fremmest en betalingsportal. Vores forhold til kryptokurver er, at vi har besluttet at tage dette til massemarkedet og lade det blive vedtaget af den finansielle industri og til sidst nå folk “på gaden”.

Hvad er dit ventes hovedformål eller rolle inden for Bitcoin-økosystemet?

Som en betalingsportal er vores rolle at øge antallet af købmænd så meget som muligt. Hvis vi gør vores job rigtigt, og vi giver forbrugerne mulighed for at vælge Bitcoin som deres betalingsmetode, ville der ikke længere være nogen undskyldninger for ikke at bruge det som betaling.

Hvordan vil du beskrive Bitcoin-økonomien i dag?

Vedtagelsen er meget langsom, fordi der skal være flere virksomheder som vores for at gøre det lettere for forbrugerne at bruge Bitcoin i deres daglige håndtering af betalinger. Vi ser Bitcoin-branchen vokse, men langsomt på grund af den høje tekniske know-how folk har brug for for at kunne vedtage den fuldt ud. Vi mener imidlertid, at problemet er et industriproblem og ikke et forbrugerproblem. Vi skal være bedre og stræbe efter at gøre det lettere for lægfolk at bruge Bitcoin som deres backend-transaktionsnetværk.

På hvilke måder påvirker Bitcoinpaygate den globale promovering og vedtagelse af Bitcoin positivt?

Du kan sige, at vi er den direkte forbindelse til Bitcoin-økosystemet for hver gang vi tilmelder os en ny forhandler.

Du nævnte, at adoption er langsom. Hvordan ser du Bitcoin i de næste fem år, og har du en forudsigelse af Bitcoin-pris?

Medmindre større politiske tendenser giver Bitcoin en grund til at blomstre, vil den sandsynligvis fortsætte med at vokse støt, men langsomt, som det gør lige nu. Men vi forstår, at alt det, der kræves, nogle gange er vigtige begivenheder for at ting kan ændre sig brat.

Vi er ikke meget af et prisspekulationsfirma. Vi forstår imidlertid, at adoption tendens til at vokse med prisen, så vi byder altid velkommen til en stigning i prisen.

Bitcoinpaygate-tilbudSom en nøgleaktør på Bitcoin-markederne, hvad har været de største præstationer eller de bedste tider, du har haft, mens du driver din virksomhed?

Virksomheden har været meget interessant, hovedsageligt på grund af det faktum, at vi har at gøre med ukendt territorium. Det har tilladt os at have nogle ret interessante samtaler med mennesker og dykke ned i potentialerne i en teknologi, der er banebrydende på måder, vi ikke engang forestillede os for bare 5 år siden.

Hvad med de store udfordringer, du står over for?

Den teknologiske barriere for at forstå Bitcoin eller forstå, hvorfor det skal bruges i stedet for et kreditkort, hindrer vedtagelsen. Folk plejer at betale for deres varer så hurtigt som muligt og ikke behøver at lære om SHA256, før de gør det. Dette fører os tilbage til at være et industriproblem og ikke et forbrugerproblem. Når vi kan give forbrugeren de samme værktøjer og forbedre disse værktøjer til betaling, og samtidig bruge Bitcoin som den underliggende mekanisme, har vi faktisk flyttet barrieren.

Hvad kan Bitcoin-brugere forvente af Bitcoinpaygate? Er der planer om at udvide snart?

I det næste år eller deromkring planlægger vi ikke at gøre andet end at forbedre vores infrastruktur og fortsætte med at tilmelde nye sælgere. I øjeblikket forbedrer vi vores software ved at tilføje mere kundevenlig implementering til vores kunder, mens vi også hele tiden tilmelder nye sælgere.

Hvilket råd kan du give tusindvis af Bitcoin-entusiaster, især til nye adoptere såvel som iværksættere?

Brug den Bitcoin, du har. Undlad at horde. Ingen købmand vil nogensinde tilmelde sig Bitcoin som betalingsmekanisme, hvis ingen faktisk bruger deres Bitcoins. Virksomheder ønsker indtægter, og hvis Bitcoin kun er til spekulanter, vil den stagnere og aldrig forårsage masseadoption.

Inden vi lukker, kan du dele nogen meninger om Bitcoin-spil?

Bitcoin-spil er bestemt en af ​​de industrier, der hurtigst kan anvende Bitcoin som betalingsmetode.

Tak for din tid, Christian. Jeg sætter stor pris på det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me