Hvordan Kina langsomt dominerer hele Bitcoin-markedet

Kinesisk Bitcoin-marked

Kina blev engang kaldt den sovende drage, men det viste sig ellers, da det steg til at blive det asiatiske økonomiske kraftværk, det er i dag. Med enorme ressourcer, ubegrænset arbejdskraft og innovative teknologier blev det hurtigt en global aktør, der var i stand til at påvirke markedsbevægelser og beslutninger.

Dens indvirkning spredes over adskillige brancher, og det skånede ikke Bitcoin-markedet. På nuværende tidspunkt har Kina en betydelig andel af verdens transaktioner med kryptokurrency, hvor rapporter, der præsenterer det kinesiske Bitcoin-marked, udgør mere end 80 procent af Bitcoin- og altcoin-handler.

Små ændringer på det kinesiske marked kan derfor have en væsentlig indflydelse på den globale scene og få de effekter til at manifestere sig i kryptokurrencyindstillingen.

Bitcoin til undsætning efter yuan-devaluering

Der var et tydeligt skift i Bitcoin-prisen for et par dage siden, efter at People’s Bank of China (PBOC) sænkede renten på yuan, hvilket resulterede i dens devaluering. Investorer valgte at veksle deres yuan til Bitcoin i et forsøg på at spare den tilsvarende værdi af beløbet og derved registrere en stærk bevægelse i BTC / CNY-diagrammet.

Bitcoin-pris midt i Yuan-devaluering

Analytikere ser, at yuanholdere vil konvertere deres fiat-penge til Bitcoin og derefter muligvis veksle dem enten tilbage til yuan eller til amerikanske dollar. Valget afhænger af ydeevnen for den digitale valuta på markedet, hvor en positiv bevægelse vil tvinge investorer til at konvertere Bitcoin til yuan, mens et prisfald vil præsentere USD-konvertering som den bedre mulighed.

Da yuan-devalueringen påvirker det globale marked, bliver Kinas styrke tydelig. Dette realiseres yderligere i de effekter, der pålægges Bitcoin-markedet, hvoraf kinesiske bitcoinere stort set er ansvarlige for at skubbe tættere på at nå den digitale valutas mål.

Der er ingen tvivl om Kinas vitale rolle i Bitcoin-succes, og dette giver anledning til bekymring for, om kryptovalutaen skal reguleres eller ej.

Er Kina klar til Bitcoin-regulering?

For nogle er ordet ‘regulering’ alene, når det bruges i Bitcoin-sammenhæng, grund nok til at være i den defensive ende. Dette forklarer følelserne efter, at Huobi CEO Leon Li offentliggjorde et tidsskrift, der skubber på Bitcoin regulering i Kina.

Li sagde, at de juridiske barrierer, der pålægges af PBOC, hindrer væksten i det kinesiske Bitcoin-marked på den lokale scene. Dets marked, der huser verdens største handels- og minedrift, er fyldt med potentiale, og det er grunden til, at han mener, at regulering af Bitcoin er på høje tid.

Hans dagbog lyder:

”Forskning i Bitcoin og blockchain bør tilskyndes og støttes stærkt. Kinesiske tilsynsmyndigheder skal se på, hvordan de andre jurisdiktioner – som USA – åbner deres sind mod at skabe bedre politikker for den digitale valutasektor … Dette ville reducere visse risici for både virksomheder og forbrugere. ”

En af de største Bitcoin-børser i Kina, Huobi fortsætter med at levere tjenester efter PBOC-forbuddet, og dets administrerende direktør er fast besluttet på at videresende sikre betalingssystemer, der koster mindre i slutningen af ​​de handlende og forbrugere..

Andet end dette Bitcoin udveksling, BTC China og OKCoin er nogle af de største aktører på det kinesiske Bitcoin-marked, der endnu ikke udtrykker støtte til Bitcoin og regulering af kryptokurrency.

Bitcoin-regulering i Kina

Implikationer af markedsændringer i Bitcoin-spilbranchen

Kinas magt på Bitcoin-markedet er tydeligt, men hvordan dette vil fungere for Bitcoins spilindustri inden for og uden for landet er stadig et spørgsmål.

Den asiatiske kæmpe er kendt for sine strenge spilpolitikker på trods af det illegale spilmarked, der fortsat fjerner betydelige indtægter fra regeringen. Macau fungerer som det nyeste spilknudepunkt, mens Hong Kong fortsat bliver en tilhænger af lovligt offshore-spil.

Bitcoin-spilindustrien i Kina har dog endnu ikke fuldt ud etableret et stærkt fundament, hvilket forklarer, hvorfor en regulering yderligere kan hindre dens vækst. Uanset hvilken indflydelse Kina har på markedsprisen, selv den af ​​Bitcoin, udgør et utal af muligheder for den blomstrende industri at ekspandere i Asien.

Skulle den Kinesisk Bitcoin marked etablerer sig som den største tilhænger og promotor af kryptokurrency, hvad fremtiden for Bitcoin og kryptokurrency generelt vil være virkelig værd at vente på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me