Bitcoin Malleability Attack understreger brugernes naivitet

Bitcoin er nu en af ​​de mest fremtrædende enheder, der beboer Internettet. Denne kryptokurrency er allerede udviklet og opnået flere utrolige bedrifter, der blev anset for at være umulige i de tidlige faser. Indtil i dag bliver denne kryptokurrency gradvist en vigtig komponent i en brugers daglige liv.

På trods af at være globalt kendt og brugt, er Bitcoin stadig praktisk taget på sit udviklingsstadium. Derfor er det stadig sårbart over for pludselige forhindringer og alle andre former for tekniske fejl.

Selvom sådanne hændelser er normale for noget, der udvikles, har brugerne en tendens til at opfatte tingene på den forkerte måde.

I årenes løb ender det altid med Bitcoin-forbrugere, hver gang der sker en uventet uoverensstemmelse med deres transaktioner.

Selvom en sådan reaktion er normal for noget så vigtigt som penge, stiller det stadig spørgsmålet om, hvordan de almindelige brugere vil håndtere Bitcoin i det lange løb.

CoinKite angrebet

Pludselig brøl – endnu en gang

For nylig, Coinkite, a Bitcoin tegnebog udbyder, der kan prale af en multisignatur-sikkerhedsprotokol i bankklasse, har lidt et smidighedsangreb, der resulterede i forvirring med sine kunders transaktionsbeviser.

Det her angreb på formbarhed på Bitcoin kompromitteret ægtheden af ​​hver transaktion, der blev registreret på blockchain-netværket. Rapporter antyder, at brugerne oplevede en uregelmæssighed med deres transaktionslog, der syntes som om deres Bitcoin blev sendt to gange eller blev ‘dobbelt brugt’.

Efter at have set en sådan uregelmæssighed blev brugerne forbavset og krævede en hurtig løsning. Brugere delte straks deres greb om den uheldige begivenhed på forskellige Bitcoin-dedikerede fora, såsom BitcoinTalk. En bruger hævdede endda at være gerningsmanden bag angrebet af årsager, der stadig er uklare.

I forbindelse med dette problem reagerede Coinkite-udviklere straks med denne bekymring.

Mens de moderniserede sine nuværende systemer for at undgå lignende begivenheder i fremtiden, forsikrede Coinkite sine kunder om, at dette angreb ikke påvirker nogen af ​​deres vellykkede transaktioner, og at deres midler stadig er intakte:

“Ændringen påvirker ikke kilden, destinationen eller beløbet for midlerne, så det er ikke indlysende, hvornår det sker.”

I virkeligheden er dette angreb dog ikke teknisk nyt for kryptokurrency-samfundet. Faktisk har Charlie Lee, Litecoins skaber, delt sine tanker om at imødegå et sådant virtuelt angreb, da han også har oplevet en førstehånds.

Viden er den eneste nøgle til at holde tingene i skak

I betragtning af at Bitcoin-formbarhedsangrebet ikke er fremmed for brugerne, kan Bitcoin-operatører som dem bag Coinkite ikke hjælpe med at tænke på, hvorfor samfundet stadig skaber et stort vrøvl om problemet i stedet for at adressere det på en rolig, logisk måde.

Dette bemærkes muligvis ikke af almindelige brugere, men Bitcoin-drevne platforme fungerer på et komplekst system, hvor problemer som formbarhedsangrebet kan forventes.

Sikkerhed og sikkerhed ved Bitcoin-transaktioner

En årsag til sådanne reaktioner er, at brugerne stadig ikke er opmærksomme på kompleksiteten af ​​den kryptokurrency, de bruger. Hvis kun brugere genkender og opfatter Bitcoin som ens med funktionerne i traditionelle penge, vil tingene blive taget hånd om meget let.

Tag for eksempel Bitcoin-spilbranchen. Denne afdeling oplever også en række cyberangreb. Den ene er den berygtede Bitcoin afpresning lanceret gennem serien af ​​DDoS-angreb.

Nitrogensport er et af de Bitcoin-spilhubs, der blev påvirket af afpresningsangrebet. Heldigvis nok modvirkede denne Bitcoin sportsbook straks angrebet, før der blev behandlet ugunstige skader. Dette skyldes primært, at dets operatører og brugere har kendskab til Bitcoin og de nødvendige skridt til at tage, når de står over for sådanne slags onlinetrusler..

I betragtning af denne slags scenarie er det naturligvis muligt for kryptokurrency-samfundet ikke at reagere for meget på omstændigheder som formbarhedsangrebet. Med den rigtige viden og forståelse for, hvordan Bitcoin fungerer, vil ting bestemt blive afleveret fredeligt i det lange løb.

Udfordringen nu, som også gælder for Bitcoin casinomarkedet, er at alle involverede i Bitcoin og andre kryptokurver arbejder hånd i hånd for at skubbe denne teknologi til at blive et solidt system, der fremmer sikkerhed og sikkerhed for transaktioner og netværket midt i angreb..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me