Sådan ved du, at du kan stole på et Bitcoin-spilsted

Bitcoin-spillesider dukker op til venstre, højre og center i disse dage. Men med så mange muligheder på markedet i dag, er der stadig et spørgsmål: Hvordan ved nogen, at de kan stole på et Bitcoin-spilsted?

Svaret kan kun komme fra at udføre sin egen due diligence. Det er sund fornuft. Men en person, der stadig får fødderne våde i kryptokurrencyområdet og beslutter sig for at lave nogle få indsatser med deres valgte mønt, ved muligvis ikke, hvordan man dyrlægger et sted for legitimitet.

Her er nogle vejledninger til, hvordan du finder ud af det hele.

Traditionelle hasardspilsteder går til Crypto

Der er to slags kryptospilwebsteder: kun kryptosider, der henvender sig til dem, der kender krypto rigtig godt og slet ikke tilbyder fiat-spilindstillinger, og traditionelle sportsbøger som Bodog og 5Dimes, der har accepteret fiat-indsatser i årtier og har kom for nylig ind i Bitcoin-verdenen.

Bodog sponsorerer regelmæssigt store sportsbegivenheder og er sandsynligvis det mest kendte og pålidelige brand inden for al online hasardspil, men der er mange andre veletablerede offshore-muligheder accepterer nu krypto.

Flytte til kun Crypto-væddemålssteder: Hvilke der er sikre?

Cloudbet.com, 1xBit.com og Betcoin.ag er blot nogle af de kun crypto-væddemålssider, der repræsenterer cremen af ​​afgrøden, så vidt de er mest pålidelige. Betcoin.ag har en stærk tilstedeværelse på verdens mest populære Bitcoin-forum, Bitcointalk.org. Webstedet har opnået legendarisk status, hvilket betyder, at det har været en del af forummet i meget lang tid og etableret et generelt godt omdømme i samfundet.

1xBit annoncerer i øjeblikket under engelske Premier League fodboldkampe, hvilket er en meget dyr indsats. Webstedet kan gøre det, fordi det har en stærk brugerbase. 1xBit er et stærkt brand med store budgetter. Det er gentagne gange bevist, at det behandler kunder med respekt og gav dem gode spilmuligheder.

CloudBet er også en sikker mulighed at bruge. De accepterer kun Bitcoin og Bitcoin Cash, men udbetalinger gennemføres virkelig hurtigt.

Er Bitcoin-spilwebstedet sandsynligvis retfærdigt?

Provably Fair betting-sider sikrer, at spillere får de bedst mulige odds for at vinde, og vigtigst af alt, få sikkerhed for, at intet er rigget. Provably Fair spil bruger SHA-2 algoritmer for at sikre absolut retfærdighed for alle spillere. Den bedste del er, at alle resultaterne af terningkast eller andre tilfældige begivenheder offentliggøres, så alle kan se dem. Brugernavne på individuelle spillere er normalt halvt dækket for at sikre privatlivets fred. Imidlertid kan alle spillere se, hvor meget der blev satset på, hvad resultatet af den enkelte begivenhed var, og om satsningen resulterede i en sejr eller et tab. Crypto-Games.net er et hasardspil, der tilbyder roulette, terninger, BlackJack og andre spil, hvor resultatet af hver begivenhed vises tydeligt. De gør et godt stykke arbejde for at være Provably Fair.

Er oddsene ens?

Er chancerne for at vinde på disse givne sider de samme eller forskellige? I så fald er de sandsynligvis en legitim konkurrent på markedet. Ethvert websted, der tilbyder urimelige odds, er sandsynligvis ikke så konkurrencedygtigt for gamblers forretning af en grund. Shopping for de bedste odds er en særlig vigtig strategi, når det kommer til sportsvæddemål. De bedste Bitcoin sportsweddingsider tilbyder alle lignende odds.

Læs anmeldelser for at lære, hvem der ejer hvilket websted

At læse anmeldelser på kun Bitcoin-spilwebsteder og finde de virksomheder, der ejer dem, er så simpelt som at google dem. Spilwebsteder tilbyder store provisioner til tilknyttede selskaber, der promoverer deres brand, og tilknyttede selskaber promoverer deres bedste tilbud med anmeldelser. Læs forskellige, læs kundekommentarer, tilmeld dig et par forskellige websteder gratis og dabble lidt. Det tager heller ikke meget at slå op på de virksomheder, der ejer disse websteder. Mange Bitcoin-spillesider ejes af få virksomheder, og store virksomheder er mere tilbøjelige til at give kunderne en behagelig oplevelse. De har en masse Bitcoin, der kører på det.

Som altid, vær forsigtig

Det er altid vigtigt at huske, at man kun skal spille med, hvad de har råd til at tabe. Husk, at i tilfælde af Bitcoin kan tabe betyde, at dit valgte spilleside bliver hacket. Bitcoin tilbyder heller ikke en kundesupportlinje for hjælp, fordi ingen ejer det.

Husk at gamble og bruge Bitcoin ansvarligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me