Forex-signaler Amerikansk session Kort, 1. november – USD Finder en vis lettelse efter en anstændig beskæftigelsesrapport

USD er blevet ret bearish denne måned. Det har været bullish i mere end et år, da handlende ikke havde nogen steder at henvende sig til, med de fleste store økonomier i verden på vej mod stagnation. Men den amerikanske økonomi er svækket betydeligt i de seneste måneder, og sidste måneds ISM-fremstillingsrapport vendte USD baisse, da det viste, at denne sektor faldt dybere i sammentrækning i september. Den delvise handelsaftale mellem USA og Kina hjalp også stemningen på de finansielle markeder og drejede de fleste risikovalutaer højere mod Buck. FED har også blev smuk døv, med inflationen svækket og økonomien bremset op.

Men beskæftigelsesrapporten fra USA, der blev frigivet for et stykke tid siden i dag, malede et andet billede. Den gennemsnitlige indtjening vendte tilbage til vækst og steg med 0,2% i oktober efter at være faldet fladt i september, hvilket fjernede noget af frygt. Nye job steget mere end forventet sidste måned og september blev tallene revideret meget højere, hvilket betyder, at beskæftigelsen er stærk og på rette spor efter nogle bløde tal, vi så tilbage om sommeren. Ledigheden steg mere end 3,6% efter et 2-punkts fald i sidste måned, skønt det skyldtes den højere deltagelsesrate, og arbejdsløsheden stadig er temmelig lav, så denne rapport i dag var temmelig stærk, hvilket gav USD lidt vejrtrækningstid, da den bevægede sig lidt højere efter ansættelsesrapporten.

Den europæiske session

 • Schweizisk CPI-inflation – Inflationen har været rigtig svag i Schweiz. CPI (forbrugerprisindeks) faldt fladt med 0,0% i juni, det faldt med 0,5% i juli, faldt igen fladt i august og faldt med 0,1% i september. I oktober forventedes dagens rapport at vise, at inflationen forbliver uændret på 0,0% igen, men CPI savnede forventningerne efter et fald på 0,2%. SNB skal se nøje på CPI-tallene.
 • Schweizisk detailsalg – Detailhandel har også været temmelig ustabilt i Schweiz. De havde et stort fald på 0,7% og 1,7% i april og maj. Salget blev igen positivt og steg med 0,7% og 1,4% i juni og juli, men faldt med 1,4% i august, hvilket blev revideret i dag til -1,0%. dagens rapport forventedes at vise et fald på 0,7% i september, men den slog forventningerne, blev positiv og steg med 0,9%.
 • Kina fremsætter positive kommentarer til handel – Det kinesiske udenrigsministerium fremsatte nogle få kommentarer til handelsforhandlingerne mellem USA og Kina. De sagde, at de har opretholdt tæt kontakt med USA om mødet mellem Xi og Trump. Kinesiske embedsmænd tilføjede også, at handelskonsultationer er gået glat.
 • UK Manufacturing PMI – Den britiske produktionsrapport for oktober blev frigivet, og den viste en forbedring fra september. PMI for fremstillingsvirksomhed forventedes at krydse lavere til 48,2 point fra 49,3 i september, men det slog forventningen på 49,6 point. Selvom der er en vis anstændig forbedring, er fremstillingen stadig i sammentrækning. Under alle omstændigheder skyldes denne stigning Brexit-lagring. Landmålerfirmaet Markit bemærker: ”Det underliggende billede ser endnu mørkere ud end selv disse skuffende overskriftsnumre antyder. Det ser ud til, at usikkerhedens spøgelse vil kaste sin skygge over produktionen resten af ​​2019. ” Så Markit har en dårligere opfattelse for denne sektor, og de har al den indsigt, du har brug for.
 • USD / JPY til kurs for 100 Ifølge “Mr Yen” – Eisuke Sakakibara, den tidligere japanske vicefinansminister, der også er kendt som ‘Mr. Yen ‘, kommenterede inflationen i Japan, pengepolitikken fra Bank of Japan såvel som yenen. Han ser inflationen forblive svag i lang tid og USD / JPY på vej mod 100. Her er nogle af hans vigtigste kommentarer:
 • 2% inflation er et mål, som Japan aldrig kan nå
 • Lige nu er der en periode med desinflation overalt
 • Selvom Kuroda taler om et mål på 2%, tror han ikke rigtig på det
 • USD / JPY skal forblive i intervallet fra 105 til 110
 • Til sidst vil det gå mod 100, da usikkerhed stadig omgiver den globale økonomi
 • Siger, at den nuværende vækstrate i japansk økonomi er tilstrækkelig

Den amerikanske session

 • Amerikansk beskæftigelsesrapport – Arbejdsløsheden forventedes at krydse højere til 3,6% efter det fald på 2 point, vi oplevede i sidste måned, og det steg højere til 3,6% som forventet i oktober. Ændringen af ​​beskæftigelsen uden for gården slog forventningerne til 90.000 og steg med 128.000. den foregående måned blev også revideret meget højere, fra 136k til 180k. U6 underbeskæftigelse krydsede også højere til 7,0% fra 6,9% i september. Deltagelsesfrekvensen krydsede højere til 63,3% mod 63,1% forventet og 63,2% tidligere. Så arbejdsløsheden har tikket højere på grund af stigningen i deltagelsesfrekvensen. Private lønninger steg med 131k mod forventet 80K, mens fremstillingsjob kom på -36K mod -55K forventet. Dette er en ret stærk rapport på alle fronter, selvom tegnene for fremstillingssektoren ikke er gode.
 • Amerikansk indtjeningsrapport – Indtjeningen steg igen efter at være faldet fladt i september. De flyttede 0,2% højere MoM, men gik glip af forventningerne på 0,3%. Den gennemsnitlige timelønindtægt forblev på 3,0% året før mod + 3,0% forventet. Tidligere gennemsnitlig timelønindtægt YoY stod på 2,9%, men blev revideret højere til 3,0%, så indtjeningen er tilbage på sporet nu.
 • Wilbur Ross føler sig positiv over handel – Den amerikanske handelssekretær, Wilbur Ross, kommenterede for et stykke tid siden og sagde, at “fase 1” -handelsaftale med Kina er i god form. USA er ret fortrolig med aftalen. Han håber at genoplive datoen for at underskrive en aftale omkring samme tidsramme som APEC-tidsplanen. Fed-rentesænkning vil være god for boligsektoren
 • US ISM Manufacturing Report – Den amerikanske ISM-fremstillingsrapport tog et dybere dyk i sidste måned og manglede forventningerne om en tilbagevenden til ekspansion og faldt i stedet dybere i sammentrækning. Denne måned forventedes ISM-fremstillingen at forbedre sig til 49,0 point. Den amerikanske ISM-fremstillingsrapport er blevet frigivet, og til trods for forbedring gik den glip af forventningerne igen og kom på 48,3 point mod 49 forventede. Beskæftigelsen steg også til 47,7 point fra 46,3 tidligere. De betalte priser faldt til 45,5 point fra 49,7 tidligere, nye ordrer steg til 49,1 point fra 47,3 i september.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD Igen

 • Tendensen er blevet bullish
 • Tilbagesporingen er komplet på H1-diagrammet
 • De 20 SMA er blevet til støtte på H1-diagrammet
 • Grundlæggende peger op

De 20 SMA yder solid support til dette par i dag

NZD / USD har været baisse i lang tid, men det blev højere i den tredje uge i denne måned efter kommentarer om, at USA og Kina nåede en delvis handelsaftale. Som et resultat klatrede dette par omkring 200 kerner højere. Skønt det trak sig tilbage i sidste uge, men den bullish tendens genoptog igen i denne uge. Derefter oplevede vi en stigning i går efter Powells pressekonference onsdag, efter at USD blev bearish. I går fandt dette par støtte på 200 SMA på H4-diagrammet, i dag er det 20 SMA (grå) på H1-tidsrammen, der gør det job. Prisen trak sig tilbage til det glidende gennemsnit tidligere i dag efter den stærke amerikanske beskæftigelsesrapport, men den hoppede af de 20 SMA igen, så vi har en bullish bias for dette par.

Afslutningsvis

USD har været temmelig bearish igen i denne uge, men den fandt endelig en vis støtte i dag efter den anstændige beskæftigelsesrapport. Men ISM-fremstillingsrapporten kom stadig ret svag, og på trods af at den forbedrede sig lidt fra september, forbliver denne sektor stadig i sammentrækning. USD er blevet bearish igen efter dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me